Reclamă

Alessandra Ambrosio a mers la plajă cu prietenii săi în Los Angeles. Modelul și-a expus silueta într-un costum de baie roz

Alessandra Ambrosio s-a bucurat de timpul liber și a mers la plajă cu prietenii săi. Modelul în vârstă de 40 de ani a făcut senzație într-un costum de baie roz. După ce a încins atmosfera din jur, pe plajă a apărut și iubitul său, Richard Lee. Cei doi au fost surprinși de fotografi în ipostaze tandre în timp ce se sărutau.

Publicat: 27 februarie 2022, 7:01

Alessandra nu a ținut cont de nimic și s-a bucurat de compania prietenilor apropiați. Atunci când apare pe covorul roșu este un simbol al eleganței, însă în viața de zi cu zi preferă un stil mult mai relaxat. De această dată și-a luat prin surprindere admiratorii din întreaga lume. Fotografiile surprinse de paparazzi au dezvăluit o nouă latură a personalității sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alessandra Ambrosio a mers la plajă cu prietenii în Los Angeles

Alessandra Ambrosio a fost urmărită la fiecare pas pe plaja din Santa Monica. Modelul în vârstă de 40 de ani a încercat să se ascundă de privire curioșilor, însă și-a dat seama rapid că nu are cum să scape de ochii vigilenți ai celor din jur. Acela a fost și momentul în care Ambrosio a decis să se comporte natural și să se bucure de prezența prietenilor săi.

Pe plaja din Santa Monica dva a ales să poarte un costum de baie din două piese într-o nuanță de roz. În partea de jos aceasta a purtat o pereche de pantaloni scurți, iar pe cap a asortat o șapcă într-o culoare asemănătoare cu cea a pantalonilor.

Vezi mai multe imagini cu Alessandra Ambrosio în costum de baie în Galeria Foto!

Alessandra Ambrosio a mers la plajă cu prietenii și a purtat un costum de baie roz în timp ce a băut o băutură pe nisip
Alessandra Ambrosio a optat pentru un costum de baie din două piese / Profimedia Images
Reclamă

Accesoriile nu putea să lipsească dintr-o astfel de ținută. Diva a optat pentru două lănțișor din argint și o pereche de cercei din același set. Ochelarii de soare au ajutat-o să se ferească de razele puternice. Vedeta a atras toate privirile asupra sa, scrie publicația Daily Mail.

Fizicul său de invidiat nu avea cum să treacă neobservat. În compania prietenilor aceasta a fost complet relaxată.

Dacă pe podiumuri este un simbol al eleganței și o apariție sexy, în viața de zi cu zi, Ambrosio pare că nu ține cont de părerile celor din jur și preferă o imagine diferită de cea pe care o afișează în fața camerelor.

Reclamă

Alessandra Ambrosio este adepta costumelor de baie frumoase

Alessandra Ambrosio și-a expus deseori colecția de costume de baie la plajă. Modelul în vârstă de 40 de ani deține propria linie de costume de baie alături de sora sa Alina și de prietena sa cea mai bună Gisele. GAL Floripa a reușit să prindă avânt încă de la prima lansare. Linia a fost lansată în anul 2018, iar Ambrosio a decis să promoveze puterea femeilor.

”Sărbătorim rădăcinile patriei noastre și legăturile de fraternitate, frumusețea iconică Alessandra Ambrosio, alături de Gisele Coria și Aline Ambrosio. Ne-am unit forțele pentru a concepe un proiect autentic și foarte personal. Ne dorim un brad ci scopul de a inspira femeile să-și îmbrățișeze feminitatea cu o ardoare holistică”.

Mesajul a fost postat la acel moment pe site-ul oficial al vedetei. Vedeta a crescut în Brazilia și adoră să-și petreacă timpul la plajă.

Este unul din motivele pentru care fotografii o surprind deseori pe nisipul fierbinte. Vedeta în vârstă de 40 de ani se bucură de aceste clipe de neuitat alături de iubit sau de prieteni. Fotografii sunt și ei pregătiți să o surprindă și o urmăresc la fiecare pas. Ambrosio este conștientă de frumusețea sa și îmbrățișează acest lucru de fiecare dată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×