Reclamă

Isla Fisher s-a pozat în costum de baie. Ce imagini a distribuit soția lui „Borat” pe rețelele sociale

Isla Fisher s-a pozat în costum de baie. Actrița în vârstă de 46 de ani a distribuit imaginile pe contul personal de Instagram. Admiratorii vedetei au reacționat rapid în secțiunea de comentarii. Soția actorului Sacha Baron Cohen reușește să impresioneze cu un fizic de invidiat. Deși recunoaște că nu merge deseori la sală, Isla are grijă de aspectul său fizic în fiecare zi.

Publicat: 20 februarie 2022, 7:03

Isla Fisher a fost tot mai activă în ultima perioadă pe rețelele sociale. De data aceasta actrița și-a luat fanii prin surprindere cu o imagine sexy. Aceasta a renunțat la ținutele elegante și s-a pozat într-un costum de baie dintr-o singură piesă. Cu o astfel de fotografie, fanii nu puteau să nu-și arate aprecierea trimițându-i vedetei sute de complimente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Isla Fisher s-a pozat în costum de baie

Isla Fisher este un simbol al eleganței și rafinamentului. De-a lungul timpului actrița și-a obișnuit admiratorii cu apariții desprinse din vremea plină de glamour de la Hollywood. Atunci când nu se află pe covorul roșu, Isla încearcă să ducă o viață obișnuită.

Vezi mai multe imagini cu Isla Fisher în Galeria Foto!

Vedeta petrece foarte mult timp alături de soțul și copiii săi. În cele mai recente fotografii pe care le-a distribuit pe contul personal de Instagram, Isla Fisher s-a pozat într-un costum de baie portocaliu. Costumul cu un decolteu adânc i-a lăsat la vedere bustul generos. Vedeta și-a pus în evidență silueta suplă. În ciuda aspectului fizic de invidiat, Isla declară că nu petrece timp în sala de fitness.

Reclamă

Nu am o rutină strictă de de sport, prefer să-mi petrec timpul cu familia, decât să merg la sală. Stau mult timp în grădină. Creștem tot felul de legume iar roșiile sunt preferatele noastre. Creștem chiar și pui, nu pentru că ar veni apocalipsa, ci pentru că ne place să ne ocupăm timpul cu ele”.

Actrița a declarat pentru publicația People cum anume reușește să se mențină în formă și să aibă imaginea perfectă la 46 de ani.

Vedeta nu se sfiește să admită că se ocupă de treburile gospodărești. Isla și soțul său au încercat mereu să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor.

Reclamă

Cum s-au cunoscut Isla Fisher și Sacha Baron Cohen

Sacha Baron Cohen se mândrește cu o soție superbă. Isla Fisher a atras privirile fanilor atunci când s-a pozat în costum de baie. Actrița știe cum să-și impresioneze admiratorii, dar și iubitul. Ea și Cohen trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată încă din anul 2002 la o petrecere din Sydney.

Chimia a fost prezentă încă de la început, iar relația lor a fost presărată cu multe suișuri și coborâșuri. La doar doi ani după ce s-au cunoscut, Isla și Cohen au știut că trebuie să-și ducă relația la următorul nivel. Aceștia s-au logodit, iar nunta au făcut-o mult mai târziu, în 2010, la Paris.

Isla Fisher și Sacha Baron Cohen la Gala Premiilor Oscar în timp ce pozează pe covorul roșu
Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în anul 2002 la o petrecere din Sydney / Getty Images

Cuplul de îndrăgostiți are împreună trei copii care s-au născut între anii 2007 și 2015. Cei trei copii ai familiei, Olive, Elula și Montgomery au fost crescuți în Statele Unite ale Americii până în anul 2020, atunci când Isla și Sacha au decis că este momentul să se mute în Australia.

Aceștia s-au mutat în Australia cu puțin timp înainte ca restricțiile de pandemie să se instituie. De atunci duc o viață fericită departe de lumina reflectoarelor. Așa cum declara chiar actrița își ocupă o bună parte de timp având grijă de casă și de familie. Cei doi trăiesc în continuare o frumoasă poveste de dragoste. Isla își arată cu fiecare ocazie aprecierea față de soțul său pe rețelele sociale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×