Reclamă

Alessandra Ambrosio și-a expus silueta la plajă. Cum s-a distrat modelul alături de iubitul său Richard Lee

Alessandra Ambrosio și-a expus silueta la plajă. Modelul în vârstă de 40 de ani s-a distrat alături de iubitul său, Richard Lee în Florianopolis, Brazilia. Cei doi și-au petrecut sărbătorile de iarnă în vacanță și s-au distrat fără să țină cont de privirile curioșilor.

Publicat: 8 ianuarie 2022, 7:24 / Actualizat: 9 ianuarie 2022, 12:34

Alessandra Ambrosio știe cum să se facă remarcată. Vedeta s-a lăsat pozată din toate unghiurile de paparazzi. Alături de iubitul său, Richard Lee, a petrecut trecerea dintre ani pe o plajă fierbinte din Brazilia. Aceasta a purtat un costum de baie minuscul care i-a lăsat la vedere silueta de invidiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alessandra Ambrosio și-a expus silueta la plajă

Alessandra Ambrosio și Richard Lee au uitat de prezența celor din jur și s-au distrat pe o plajă din Brazilia. Ambrosio a petrecut mai multe zile de vacanță și s-a relaxat pe nisipul fierbinte alături de iubitul său. Fotografii i-au urmărit la fiecare pas și au profitat de fiecare ocazie pentru a-i poza din toate unghiurile. Modelul în vârstă de 40 de ani a optat pentru un costum de baie din două piese într-o nuanță de verde. Costumul de baie i-a lăsat la vedere tatuajul de pe spate.

Vezi mai multe imagini cu Alessandra Ambrosio la plajă în Galeria Foto!

Alessandra Ambrosio și-a expus silueta într-un costum de baie verde
Modelul în vârstă de 40 de ani a optat pentru un costum de baie din două piese / Profimedia Images

La acesta a asortat câteva lănțișoare din pietre prețioase, dar și un set de brățări. Ambrosio și-a ferit privirea de soarele puternic cu o pereche de ochelari de soare stilați. Fotografii au surprins-o pe plajă în timp ce se juca cu cu iubitul său, Richard Lee. Se pare că cei doi s-au relaxat la un meci de tenis pe plajă, după care au servit împreună mai multe cocktailuri.

Reclamă

Alessandra Ambrosio și-a expus complet silueta la plajă. Vedeta nu a ținut cont de nimic și s-a mândrit cu fizicul său de invidiat. Conform publicației Daily Mail, vedeta și-a petrecut vacanța de sărbători în Brazilia, acolo unde a sărbătorit și trecerea dintre ani.

Modelul a postat o serie de imagini alături de Richard Lee pe contul personal de Instagram. Fanii au reacționat rapid și i-au lăsat multe urări în secțiunea de comentarii. Ambrosio și Lee trăiesc o frumoasă poveste de iubire e aproape un an de zile. 

Povestea de iubire dintre Alessandra Ambrosio și Richard Lee

Reclamă

Alessandra Ambrosio a reușit să-l cucerească pe Richard Lee după ce și-a expus silueta la plajă. Fotomodelul de succes a devenit cunoscut în întreaga lume pentru frumusețea sa aparte. De-a lungul timpului a luat parte la nenumărate show-uri de modă și a defilat pentru numele mari ale caselor de modă.

La 40 de ani continuă să impresioneze cu un fizic de invidiat și o imagine perfectă. Richard Lee se bucură de prezența unei femei extrem de dorite de bărbații din întreaga lume. Bărbatul a început o relație înfloritoare cu Ambrosio încă din luna februarie a anului 2021. Cei doi s-au tachinat încă de la început.

Alessandra Ambrosio în apă, în costum de baie, în timp ce Richard Lee o ciupește
Alessandra Ambrosio și Richard Lee au uitat de prezența celor din jur și s-au distrat pe o plajă din Brazilia / Profimedia Images

Fotografii i-au surprins mereu în ipostaze tandre, iar cele mai recente imagini demonstrează că relația avansează armonios. Modelul în vârstă de 40 de ani este mereu în centrul atenției atunci când se află lângă Lee. Puțini știu că Ambrosio are doi copii.

Aceasta este mama unui băiețel pe nume Noah, în vârstă de nouă ani și a unei fetișe pe nume Anja, în vârstă de 13 ani. Modelul a avut în trecut o relație de lungă durată cu Jamie Mazur, din 2005 până în anu 2018. De când s-au despărțit, Ambrosio a încercat să-și găsească fericirea în brațele lui Richard Lee.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×