Reclamă

Sofia Richie a impresionat într-un costum de baie din două piese. Modelul a mers în vacanță alături de logodnicul său, Elliot Grainge

Sofia Richie a impresionat într-un costum de baie din două piese. Modelul în vârstă de 23 de ani a decis să meargă în vacanță alături de logodnicul său, Elliot Grainge. Cei doi s-au distrat pentru mai mult zile pe un iaht în St Tropez.

Publicat: 23 iulie 2022, 6:06

Sofia și Elliot au petrecut mai multe zile într-un resort de lux, iar mai apoi s-au retras pe un iaht privat. Cei doi îndrăgostiți petrec câteva zile departe de responsabilități și se bucură de timpul liber. Cuplul care s-a logodit la începutul lunii aprilie a anului acesta a fost surprins de fotografi în ipostaze tandre sau în timp ce se distrau făcând împreună diferite activități, printre care și o plimbare antrenantă cu un jet ski.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sofia Richie a impresionat într-un costum de baie din două piese

Sofia Richie nu putea fi mai fericită în brațele logodnicului său. După ce a trecut prin multe situații dificile din cauza fostei relații cu Scott Disick, a sosit momentul ca frumoasa blondină să aibă parte de o poveste de dragoste desprinsă din filme.

Vezi mai multe imagini cu Sofia Richie în costum de baie în Galeria Foto!

Sofia Richie a impresionat într-un costum de baie violet din două piese
Fotomodelul de 23 de ani știe cum să se bucure de fiecare moment / Profimedia Images

De data aceasta blonda focoasă și-a expus silueta de invidiat într-un costum de baie violet din două piese. Cei doi logodnici au fost de nedespărțit. Aceștia au înotat împreună și au cerut turiștilor să le fac fotografii de cuplu.

Reclamă

Fotomodelul de 23 de ani știe cum să se bucure de fiecare moment alături de persoana iubită. La costumul său de baie aceasta a accesorizat și un set de brățări de aur. Logodnicul său a remarcat rapid bijuteriile divei și a complimentat-o pentru imaginea sa.

Cu un fizic de invidiat, Sofia a sărit în apă limpede și s-a bălăcit alături de partenerul său. Se pare că Sofia și logodnicul său se cunoșteau cu mult înainte să devină un cuplu. Logodnicul divei provine dintr-o familie cunoscută în industria muzicală.

Sofia este fiica cea mai mică a celebrului cântăreț Lionel Richie. Pe lângă pasiunea pentru muzică, cei doi împărtășesc și o frumoasă poveste de dragoste. 

Reclamă

Cum s-au cunoscut Sofie Richie și Elliot Grainge

Sofia Richie și Elliot Grainge au petrecut momente de vis în vacanța lor din St Tropez. Cei doi îndrăgostiți s-au distrat împreună și nu au ținut cont de privirile curioșilor. Primele imagini cu cei doi au început să circule pe internet în luna martie a anului 2021.

Sofia a fost cea care a oficializat relația în luna aprilie a aceluiași an pe contul său personal de Instagram. Un apropiat al cuplului a declarat faptul că Sofia iubește că Elliot nu este o persoană dornică să apară în lumina reflectoarelor.

Se pare că cei doi îndrăgostiți se cunoșteau deja de câțiva ani de zile înainte să decidă să devină un cuplu. După ce s-au afișat prima dată împreună pe Instagram, aceștia au devenit de nedespărțit. Sofia este cea care își ține fanii la curent cu imaginile pe care le postează pe contul său personal. De-a lungul timpului Elliot a însoțit-o pe partenera sa la o mulțime de evenimente publice.

La un an distanță de când s-au afișat împreună, Elliot a decis că este momentul pentru următorul pas. Acesta a cerut-o pe Sofia în căsătorie într-un cadru intim și romantic. Modelul de 23 de ani și-a anunțat fanii de pe internet cu ajutorul unei postări.

”Pentru totdeauna nu este suficient de mult pentru noi”

Alături de mesaj s-au aflat și câteva fotografii de la momentul magic. De atunci Sofia și Elliot au fost văzuți deseori împreună în timpul vacanțelor și nu numai. În trecut blondina a fost într-o relație cu Scott Disick, fostul iubit al vedetei Kourtney Kardashian. Kourtney trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste alături de Travis Barcekr. Cei doi sunt surprinși deseori în ipostaze tandre în public.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×