Reclamă

Kimberley Garner se distrează în St. Tropez. Vedeta a purtat un kimono cu decolteu adânc pe o plajă luxoasă

Kimberley Garner se distrează în St. Tropez. Vedeta și-a arătat silueta incredibilă, în timp ce s-a bucurat de o pauză pe plajă. Aceasta a avut alături un bărbat misterios, care i-a ținut companie pe toată durata ieșirii în public.

Publicat: 17 iulie 2022, 7:40

Fosta vedetă Made In Chelsea, în vârstă de 31 de ani, și-a arătat abdomenul tonifiat în timp ce mergea pe nisipul alb, cu kimonoul ei cu decolteu adânc, lăsând multă piele la vedere, scrie DailyMail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kimberley Garner se distrează în St. Tropez

Designer-ul de costume de baie a emanat încredere la plajă. Vedeta se simte foarte bine în trupul ei. Acest lucru se vede din felul în care își alege hainele și își etalează formele.

Personalitatea TV a ales să poarte o pereche de sandale Hermes tip mule în mâna dreaptă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kimberley Garner, alături de un bărbat misterios, la plajă
Kimberley Garner se distrează în St. Tropez / Getty Images
Reclamă

Designer-ul de costume de baie, care este cel mai bun reprezentant al mărcii sale, a părut a fi multitasking în ziua respectivă. Ea a preluat un apel telefonic pe mobil. Identitatea prietenului de sex masculin al lui Kimberly este necunoscută. Cu toate acestea, bărbatul frumos arăta elegant purtând o cămașă albastră și pantaloni scurți în carouri.

Ieșirea lor vine după ce Kimberley a fost fotografiată bucurându-se de soare împreună cu un alt bărbat atractiv din punct de vedere fizic luna trecută.

Plimbându-și câinele de companie prin Notting Hill, Kimberly și celălalt bărbat și-au petrecut ziua împreună. Cei doi au părut veseli chiar și spre seară, semn că nu s-au plictisit repede unul de celălalt.

Reclamă

Ce a spus Kimberley despre începutul afacerii ei

În ciuda faptului că acum se bucură de faimă uriașă ca designer de costume de baie, Kimberley a dezvăluit anterior cum obișnuia să pretindă că este stagiară când și-a început afacerea. Făcea acest lucru deoarece nimeni nu o lua în serios.

Cu toate acestea, fondatoarea brand-ului a insistat că este mai mult decât imaginea liniei sale, Kimberley London. Ea spune că este implicată în fiecare aspect al creării gamei ei de costume de baie. Ea a spus pentru MailOnline: „Cred că uneori oamenii au impresia că sunt doar o față. Cu toate acestea, sunt responsabilă pentru fiecare parte a afacerii”.

„Aveam 18 ani când am înființat prima mea companie. Mi-a venit o idee, am stat zile trează să învăț cum să înregistrez compania și să mă dezvolt. A devenit un mare succes peste noapte. Cu toate acestea, deoarece aveam doar 18 ani, nimeni nu și-a imaginat vreodată că era al meu. Eram o tânără blondă, cu o voce blândă. Nimeni nu m-ar lua în serios și nu ar realiza că este compania mea. Așa că m-am prefăcut a fi stagiară”.

„M-am ocupat de toate întâlnirile, apelurile telefonice și e-mailurile pentru companie. Când a devenit un succes, am investit toate veniturile în înființarea Kimberley London”.

Deși se bucură de aprecierea tuturor celor din jur, blondina preferă să rămână discretă când vine vorba de viața sa personală. Vedeta a muncit din greu pentru a ajunge sus, iar acum se bucură de cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Atunci când nu se află în întâlniri de afaceri, aceasta se relaxează la plajă alături de prieteni.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×