Reclamă

Kimberley Garner a impresionat la plajă într-un costum de baie din două piese. Cum arată modelul la 30 de ani

Kimberley Garner a impresionat la plajă într-un costum de baie din două piese. Modelul în vârstă de 30 de ani a obținut bronzul perfect într-o vacanță de neuitat pe insula Saint Barthélemy. Fotografii au urmărit-o la fiecare pas și au încercat să o pozeze din cele mai bune unghiuri.

Publicat: 16 ianuarie 2022, 7:13

Modelul internațional nu a ținut cont de prezența celor din jur și s-a distrat alături de prietenii săi. Imaginile surprinse de fotografi par desprinse dintr-un spot publicitar. Silueta vedetei arată impecabil, iar admiratorii nu s-au sfiit să nu o privească îndelung pe frumoasa blondină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kimberley Garner a impresionat la plajă

Celebritatea s-a distrat pe insula însorită din Marea Caraibelor. Se pare că această destinație se află pe lista multor vedete anul acesta. Recent, fotografii l-au surprins pe Leonardo DiCaprio alături de iubita sa în același loc. Kimberley nu a venit însoțită de un bărbat, însă a avut întotdeauna alături grupul de prieteni. Modelul a ales să poarte un costum de baie galben din două piese.

Vezi mai multe imagini cu Kimberley Garner în costum de baie în Galeria Foto!

Kimberley Garner a impresionat la plajă într-un costum de baie galben din două piese
Kimberley Garner și-a impresionat admiratorii de pe plajă / Profimedia Images

Conform publicației Daily Mail, costumul face parte din linia pe care a lansat-o vedeta. Acest lucru explică detaliul care nu a scăpat neobservat. În partea de jos a costumului ales, modelul a avut prins un bănuț argintiu și inițiala numelui său, ”K”.

Reclamă

Detaliul elegant a fost imediat remarcat de admiratorii vedetei. Frumoasa blondină și-a expus fizicul de invidiat. Modelul a obținut bronzul perfect în timp ce s-a distrat printre valurile agitate.

Deși în prezent se bucură de foarte multă popularitate în rândul designerilor, Kimberley a declarat în trecut că a întâmpinat multe probleme înainte de a-și lansa propriile costume de baie. Vedeta spune că oamenii nu au luat-o în serios din cauza aspectului său.

Totuși, aceasta le-a dovedit tuturor că poate fi o femeie de afaceri strălucită. Modelul a știut să-și pună în evidență creativitate. De altfel, Kimberley Garner și-a impresionat admiratorii de pe plajă într-un costum de baie inedit. 

Reclamă

Ce spune Kimberley Garner despre succesul său

Kimberley Garner a impresionat din nou la plajă într-un costum de baie din două piese. Modelul internațional este recunoscut pentru aparițiile sale de la plajă. Celebritatea pune multă pasiune în ceea ce face, iar de ceva vreme și-a îndreptat atenția asupra creațiilor vestimentare.

Vedeta spune că este responsabilă în totalitate pentru business-ul pe care îl conduce. Conform declarațiilor sale, aceasta și-a început prima afacere la vârsta de 18 ani.

”Aveam doar 18 ani când am început. Am venit cu o idee apoi am petrecut zile întregi pentru a învăța cum să-mi înregistrez compania și multe alte detalii. Succesul meu nu a venit peste noapte. Cum aveam doar 18 ani, nimeni nu și-a imaginat că eu dețin compania.”

”Eram o fată tânără, blondă, cu o voce liniștită. Nimeni nu m-a luat în serios, așa că am pretins că fac un internship la propria mea companie. Eu mă ocupam de toate întâlnirile, telefoanele și mailurile importante. Atunci când a devenit un succes am putut să spun adevărul.”

Vedeta internațională spune că s-a confruntat cu multe prejudecăți de-al lungul carierei sale, însă acest lucru nu a împiedicat-o să lupte mai departe pentru visul său. Modelul spune că a început să facă schițe pentru costume de baie încă de la vârsta de 15 ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×