Reclamă

Jennifer Aniston nu regretă că a încercat fertilizarea in vitro. Vedeta spune că a trăit sub lupa presei prea mulți ani

Jennifer Aniston nu regretă că a încercat fertilizarea in vitro. Actrița a vorbit despre încercarea de a rămâne însărcinată, dar spune că rezultatele nu au fost în favoarea ei. Cu toate acestea, ea rămâne optimistă și starea ei de spirit este una foarte bună.

Publicat: 10 noiembrie 2022, 12:01

Actrița, în vârstă de 53 de ani, cunoscută mai ales pentru rolul lui Rachel Green din Friends, a spus că a trecut printr-o perioadă dificilă între vârsta de 30 și 40 de ani, în timp ce era sub lupa presei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Aniston nu regretă că a încercat fertilizarea in vitro

„Am încercat să rămân însărcinată”, a spus ea. Jennifer a dezvăluit pentru revista Allure că și-ar fi dorit ca cineva să-i fi spus să-și înghețe ovulele.

„A fost un drum cu multe provocări pentru mine, drumul de a face copii”, a adăugat ea. „Toți anii și anii de speculații. A fost foarte greu. Treceam prin FIV, beam ceaiuri chinezești.”

Cu toate acestea, ea a mai spus revistei că are „zero regrete”. Ea a adăugat: „Aș fi dat orice dacă cineva mi-ar fi spus: <Îngheață-ți ovulele. Fă-ți un serviciu>. Pur și simplu nu crezi asta. Așa că iată-mă astăzi”, a spus ea. „Am pierdut trenul”, scrie bbc.com despre frumoasa actriță.

În 2018, Aniston și actorul Justin Theroux au anunțat că s-au despărțit după doi ani de căsătorie. Înainte de asta, vedeta a fost căsătorită cu actorul Brad Pitt.

Reclamă

Presa a catalogat-o drept o femeie egoistă

Ea a sugerat că mass-media poate fi crudă față de femeile din industrie care nu au copii. Aceasta a mai spus că s-a creat o „povestire conform căreia eram doar egoistă” și „doar țineam de cariera mea”.

Reclamă

„Și Doamne ferește pentru o femeie care are succes și nu are un copil”, a spus ea.

Vorbind despre căsătoria ei cu Brad Pitt, ea a spus: „Și motivul pentru care soțul meu m-a părăsit, pentru care ne-am despărțit și am încheiat căsnicia noastră, a fost pentru că nu i-am putut dărui un copil. Au fost minciuni absolute. Nu am nimic de ascuns în acest moment”.

Vedeta, care apare în serialul The Morning Show, a continuat spunând că s-a simțit „puțin ușurată acum” să vorbească despre asta pe măsură ce a înaintat în vârstă. Vedeta a spus că nu mai trăiește alimentată de speranțe și că nu se mai gândește prea mult la acest subiect fabricat de cei din jurul ei.

„Mi-am petrecut atât de mulți ani protejându-mi povestea despre FIV. Sunt atât de protectoare față de aceste situații pentru că simt că sunt atât de puține cele pe care pot să le păstrez doar pentru mine”, a continuat ea.

FIV este un proces de fertilizare în care un ovul este combinat cu spermatozoizi în afara corpului, apoi embrionii sunt introduși în pântecele mamei.

„Lumea creează narațiuni care nu sunt adevărate, așa că aș putea la fel de bine să spun adevărul. Simt că ies din hibernare. Nu am nimic de ascuns”, a adăugat Aniston.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×