Reclamă

Jennifer Aniston nu regretă că a încercat fertilizarea in vitro. Vedeta spune că a trăit sub lupa presei prea mulți ani

Jennifer Aniston nu regretă că a încercat fertilizarea in vitro. Actrița a vorbit despre încercarea de a rămâne însărcinată, dar spune că rezultatele nu au fost în favoarea ei. Cu toate acestea, ea rămâne optimistă și starea ei de spirit este una foarte bună.

Publicat: 10 noiembrie 2022, 12:01

Actrița, în vârstă de 53 de ani, cunoscută mai ales pentru rolul lui Rachel Green din Friends, a spus că a trecut printr-o perioadă dificilă între vârsta de 30 și 40 de ani, în timp ce era sub lupa presei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Aniston nu regretă că a încercat fertilizarea in vitro

„Am încercat să rămân însărcinată”, a spus ea. Jennifer a dezvăluit pentru revista Allure că și-ar fi dorit ca cineva să-i fi spus să-și înghețe ovulele.

„A fost un drum cu multe provocări pentru mine, drumul de a face copii”, a adăugat ea. „Toți anii și anii de speculații. A fost foarte greu. Treceam prin FIV, beam ceaiuri chinezești.”

Cu toate acestea, ea a mai spus revistei că are „zero regrete”. Ea a adăugat: „Aș fi dat orice dacă cineva mi-ar fi spus: <Îngheață-ți ovulele. Fă-ți un serviciu>. Pur și simplu nu crezi asta. Așa că iată-mă astăzi”, a spus ea. „Am pierdut trenul”, scrie bbc.com despre frumoasa actriță.

În 2018, Aniston și actorul Justin Theroux au anunțat că s-au despărțit după doi ani de căsătorie. Înainte de asta, vedeta a fost căsătorită cu actorul Brad Pitt.

Reclamă

Presa a catalogat-o drept o femeie egoistă

Ea a sugerat că mass-media poate fi crudă față de femeile din industrie care nu au copii. Aceasta a mai spus că s-a creat o „povestire conform căreia eram doar egoistă” și „doar țineam de cariera mea”.

Reclamă

„Și Doamne ferește pentru o femeie care are succes și nu are un copil”, a spus ea.

Vorbind despre căsătoria ei cu Brad Pitt, ea a spus: „Și motivul pentru care soțul meu m-a părăsit, pentru care ne-am despărțit și am încheiat căsnicia noastră, a fost pentru că nu i-am putut dărui un copil. Au fost minciuni absolute. Nu am nimic de ascuns în acest moment”.

Vedeta, care apare în serialul The Morning Show, a continuat spunând că s-a simțit „puțin ușurată acum” să vorbească despre asta pe măsură ce a înaintat în vârstă. Vedeta a spus că nu mai trăiește alimentată de speranțe și că nu se mai gândește prea mult la acest subiect fabricat de cei din jurul ei.

„Mi-am petrecut atât de mulți ani protejându-mi povestea despre FIV. Sunt atât de protectoare față de aceste situații pentru că simt că sunt atât de puține cele pe care pot să le păstrez doar pentru mine”, a continuat ea.

FIV este un proces de fertilizare în care un ovul este combinat cu spermatozoizi în afara corpului, apoi embrionii sunt introduși în pântecele mamei.

„Lumea creează narațiuni care nu sunt adevărate, așa că aș putea la fel de bine să spun adevărul. Simt că ies din hibernare. Nu am nimic de ascuns”, a adăugat Aniston.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×