Reclamă

Adam Sandler a fost fotografiat pe stradă mergând în baston. Actorul a fost văzut plimbându-se prin Los Angeles

Adam Sandler a fost fotografiat pe stradă mergând în baston. Actorul a fost văzut pe străzile din Los Angeles, California, în zona Pacific Palisades, însoțit de soția sa. Toți au rămas uimiți când au văzut că starea lui de sănătate nu este una tocmai bună.

Publicat: 26 septembrie 2022, 8:23

Potrivit presei internaționale, actorul a folosit un baston pentru a merge după ce a suferit o intervenție chirurgicală la șold.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sandler a fost operat în urmă cu câteva săptămâni aproape de Ziua Muncii în Statele Unite, așa că se recuperează pentru a-și recăpăta mobilitate, după cum a scris marca.com.

Adam Sandler a fost fotografiat pe stradă mergând în baston

De asemenea, s-a confirmat că operația nu a fost făcută din cauza unei răni bruște sau a vreunei urgențe medicale. Mai degrabă, Adam a programat în mod special ca operația să fie între proiectele în care e implicat. Fanii pot fi liniștiți, deoarece actorul va fi pe deplin vindecat și gata pentru viitorul său turneu de spectacole de comedie, care începe la sfârșitul lunii octombrie.

Comediantul în vârstă de 56 de ani a avut probleme pe platourile de filmare, a relatat Entertainment Tonight. Potrivit informațiilor, totul s-a întâmplat în timp ce juca baschet, în rolul unui cercetaș din Philadelphia care visează să fie antrenor NBA. După ce a jucat acest sport cu alți actori, a început să șchiopăteze în timp ce i s-a rupt mușchiul.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Adam Sandler, alături de soția sa, pe stradă
Actorul a fost văzut pe străzile din Los Angeles, California, în zona Pacific Palisades, însoțit de soția sa / Profimedia Images

Actorul urmează să filmeze pentru producția Spaceman. Este un film SF pe care l-a făcut alături de Paul Dano și Carey Mulligan, urmat de continuarea filmului Murder Mystery, unde va fi alături de Jennifer Aniston. Sandler produce, de asemenea, comedia The Out Laws alături de Adam DeVine, Pierce Brosnan și Nina Dobrev.

Toate cele trei filme vor fi lansate printr-un serviciu de streaming. În ianuarie, în urmă cu doi ani, Adam’s Happy Madison Productions a obținut un contract pentru patru filme. Valoarea totală e de 275 de milioane de dolari.

Reclamă

Cine este soția lui Adam Sandler

Adam și Jackie Sandler s-au întâlnit pentru prima dată pe platourile de filmare ale filmului Big Daddy în 1999. Deși și-a început cariera ca model, a trecut la actorie și producție și chiar a lucrat cu soțul ei la o serie de filme.

Născută pe 24 septembrie 1974, în Coral Springs, Florida, Jackie a început să lucreze ca model încă din liceu. Și-a făcut debutul în actorie în 1999, când a jucat rolul lui Sally în filmul lui Rob Schneider, Deuce Bigalow: Male Gigolo.

Se pare că Adam a întâlnit-o pe Jackie pe platoul de filmare al filmului Big Daddy din 1999. Ea a interpretat rolul unei chelnerițe care lucra în barul local. Pe 22 iunie 2003, cuplul s-a căsătorit într-o ceremonie evreiască în aer liber organizată pe proprietatea lui Dick Clark, din Malibu. Jennifer Aniston, Rodney Dangerfield și Sharon Osbourne s-au numărat printre cei 400 de invitați care au sărbătorit nunta cuplului.

Cuplul și-a întâmpinat primul copil, pe Sadie, în mai 2006. Adam a anunțat sosirea nou-născutului pe site-ul său, scriind „Copilul este sănătos. Soția este bine și ea!”.

Jackie și Adam au devenit mai apoi părinții lui Sunny, în noiembrie 2008. Fetele au apărut în câteva dintre filmele tatălui lor, Hubie Halloween, Hotel Transylvania și Murder Mystery.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×