Reclamă

Adam Sandler a fost fotografiat pe stradă mergând în baston. Actorul a fost văzut plimbându-se prin Los Angeles

Adam Sandler a fost fotografiat pe stradă mergând în baston. Actorul a fost văzut pe străzile din Los Angeles, California, în zona Pacific Palisades, însoțit de soția sa. Toți au rămas uimiți când au văzut că starea lui de sănătate nu este una tocmai bună.

Publicat: 26 septembrie 2022, 8:23

Potrivit presei internaționale, actorul a folosit un baston pentru a merge după ce a suferit o intervenție chirurgicală la șold.

Sandler a fost operat în urmă cu câteva săptămâni aproape de Ziua Muncii în Statele Unite, așa că se recuperează pentru a-și recăpăta mobilitate, după cum a scris marca.com.

Adam Sandler a fost fotografiat pe stradă mergând în baston

De asemenea, s-a confirmat că operația nu a fost făcută din cauza unei răni bruște sau a vreunei urgențe medicale. Mai degrabă, Adam a programat în mod special ca operația să fie între proiectele în care e implicat. Fanii pot fi liniștiți, deoarece actorul va fi pe deplin vindecat și gata pentru viitorul său turneu de spectacole de comedie, care începe la sfârșitul lunii octombrie.

Comediantul în vârstă de 56 de ani a avut probleme pe platourile de filmare, a relatat Entertainment Tonight. Potrivit informațiilor, totul s-a întâmplat în timp ce juca baschet, în rolul unui cercetaș din Philadelphia care visează să fie antrenor NBA. După ce a jucat acest sport cu alți actori, a început să șchiopăteze în timp ce i s-a rupt mușchiul.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Adam Sandler, alături de soția sa, pe stradă
Actorul a fost văzut pe străzile din Los Angeles, California, în zona Pacific Palisades, însoțit de soția sa / Profimedia Images

Actorul urmează să filmeze pentru producția Spaceman. Este un film SF pe care l-a făcut alături de Paul Dano și Carey Mulligan, urmat de continuarea filmului Murder Mystery, unde va fi alături de Jennifer Aniston. Sandler produce, de asemenea, comedia The Out Laws alături de Adam DeVine, Pierce Brosnan și Nina Dobrev.

Toate cele trei filme vor fi lansate printr-un serviciu de streaming. În ianuarie, în urmă cu doi ani, Adam’s Happy Madison Productions a obținut un contract pentru patru filme. Valoarea totală e de 275 de milioane de dolari.

Reclamă

Cine este soția lui Adam Sandler

Adam și Jackie Sandler s-au întâlnit pentru prima dată pe platourile de filmare ale filmului Big Daddy în 1999. Deși și-a început cariera ca model, a trecut la actorie și producție și chiar a lucrat cu soțul ei la o serie de filme.

Născută pe 24 septembrie 1974, în Coral Springs, Florida, Jackie a început să lucreze ca model încă din liceu. Și-a făcut debutul în actorie în 1999, când a jucat rolul lui Sally în filmul lui Rob Schneider, Deuce Bigalow: Male Gigolo.

Se pare că Adam a întâlnit-o pe Jackie pe platoul de filmare al filmului Big Daddy din 1999. Ea a interpretat rolul unei chelnerițe care lucra în barul local. Pe 22 iunie 2003, cuplul s-a căsătorit într-o ceremonie evreiască în aer liber organizată pe proprietatea lui Dick Clark, din Malibu. Jennifer Aniston, Rodney Dangerfield și Sharon Osbourne s-au numărat printre cei 400 de invitați care au sărbătorit nunta cuplului.

Cuplul și-a întâmpinat primul copil, pe Sadie, în mai 2006. Adam a anunțat sosirea nou-născutului pe site-ul său, scriind „Copilul este sănătos. Soția este bine și ea!”.

Jackie și Adam au devenit mai apoi părinții lui Sunny, în noiembrie 2008. Fetele au apărut în câteva dintre filmele tatălui lor, Hubie Halloween, Hotel Transylvania și Murder Mystery.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
2
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
3
O femeie care încearcă să mănânce un sandviș imens
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mănânci. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mâncarea este de obicei asociată cu sentimente precum fericire, confort, obiceiul care te ajută să-ți restabilești emoțiile. Cu toate acestea, sunt puțini cei care știu că la masă se pot dezvălui multe din personalitatea...
4
Imagini cu populația Navi din Avatar 2
Divertisment
Cine sunt actorii din Avatar 2, cel mai așteptat film al anului 2022
La mai bine de un deceniu după ce Avatarul lui James Cameron a devenit filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile în 2009, publicul se pregătește să revină în Pandora. Cine sunt...
5
Ciuperci pleurotus cu usturoi și mămăliguță în tigaie, pe un ștergar rustic
Rețete
Ciuperci pleurotus cu usturoi și mămăliguță. Rețetă simplă de post
Dacă nu ai idee ce să mai gătești pentru o masă de post simplă și delicioasă, încearcă rețeta de ciuperci pleurotus cu usturoi. Este un preparat, pe cât de simplu și rapid, pe atât...
PARTENERI
×