Reclamă

Adam Sandler a fost fotografiat pe stradă mergând în baston. Actorul a fost văzut plimbându-se prin Los Angeles

Adam Sandler a fost fotografiat pe stradă mergând în baston. Actorul a fost văzut pe străzile din Los Angeles, California, în zona Pacific Palisades, însoțit de soția sa. Toți au rămas uimiți când au văzut că starea lui de sănătate nu este una tocmai bună.

Publicat: 26 septembrie 2022, 8:23

Potrivit presei internaționale, actorul a folosit un baston pentru a merge după ce a suferit o intervenție chirurgicală la șold.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sandler a fost operat în urmă cu câteva săptămâni aproape de Ziua Muncii în Statele Unite, așa că se recuperează pentru a-și recăpăta mobilitate, după cum a scris marca.com.

Adam Sandler a fost fotografiat pe stradă mergând în baston

De asemenea, s-a confirmat că operația nu a fost făcută din cauza unei răni bruște sau a vreunei urgențe medicale. Mai degrabă, Adam a programat în mod special ca operația să fie între proiectele în care e implicat. Fanii pot fi liniștiți, deoarece actorul va fi pe deplin vindecat și gata pentru viitorul său turneu de spectacole de comedie, care începe la sfârșitul lunii octombrie.

Comediantul în vârstă de 56 de ani a avut probleme pe platourile de filmare, a relatat Entertainment Tonight. Potrivit informațiilor, totul s-a întâmplat în timp ce juca baschet, în rolul unui cercetaș din Philadelphia care visează să fie antrenor NBA. După ce a jucat acest sport cu alți actori, a început să șchiopăteze în timp ce i s-a rupt mușchiul.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Adam Sandler, alături de soția sa, pe stradă
Actorul a fost văzut pe străzile din Los Angeles, California, în zona Pacific Palisades, însoțit de soția sa / Profimedia Images

Actorul urmează să filmeze pentru producția Spaceman. Este un film SF pe care l-a făcut alături de Paul Dano și Carey Mulligan, urmat de continuarea filmului Murder Mystery, unde va fi alături de Jennifer Aniston. Sandler produce, de asemenea, comedia The Out Laws alături de Adam DeVine, Pierce Brosnan și Nina Dobrev.

Toate cele trei filme vor fi lansate printr-un serviciu de streaming. În ianuarie, în urmă cu doi ani, Adam’s Happy Madison Productions a obținut un contract pentru patru filme. Valoarea totală e de 275 de milioane de dolari.

Reclamă

Cine este soția lui Adam Sandler

Adam și Jackie Sandler s-au întâlnit pentru prima dată pe platourile de filmare ale filmului Big Daddy în 1999. Deși și-a început cariera ca model, a trecut la actorie și producție și chiar a lucrat cu soțul ei la o serie de filme.

Născută pe 24 septembrie 1974, în Coral Springs, Florida, Jackie a început să lucreze ca model încă din liceu. Și-a făcut debutul în actorie în 1999, când a jucat rolul lui Sally în filmul lui Rob Schneider, Deuce Bigalow: Male Gigolo.

Se pare că Adam a întâlnit-o pe Jackie pe platoul de filmare al filmului Big Daddy din 1999. Ea a interpretat rolul unei chelnerițe care lucra în barul local. Pe 22 iunie 2003, cuplul s-a căsătorit într-o ceremonie evreiască în aer liber organizată pe proprietatea lui Dick Clark, din Malibu. Jennifer Aniston, Rodney Dangerfield și Sharon Osbourne s-au numărat printre cei 400 de invitați care au sărbătorit nunta cuplului.

Cuplul și-a întâmpinat primul copil, pe Sadie, în mai 2006. Adam a anunțat sosirea nou-născutului pe site-ul său, scriind „Copilul este sănătos. Soția este bine și ea!”.

Jackie și Adam au devenit mai apoi părinții lui Sunny, în noiembrie 2008. Fetele au apărut în câteva dintre filmele tatălui lor, Hubie Halloween, Hotel Transylvania și Murder Mystery.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×