Reclamă

Christopher a slăbit enorm în ultimii doi ani. Fiul lui Arnold Schwarzenegger a participat la aniversarea fratelui său, Patrick, alături de familie

Christopher a slăbit enorm în ultimul timp. Fiul lui Arnold Schwarzenegger a participat recent la petrecerea de 29 de ani a fratelui său, Patrick. Aniversarea a avut loc în Malibu. Tânărul și-a arătat noua siluetă, iar toți cei care au fost prezenți au rămas uimiți de felul în care arată.

Publicat: 20 septembrie 2022, 12:16

Fiul în vârstă de 24 de ani al lui Arnold și al Mariei Shriver arată foarte bine acum. A scăpat de kilogramele în plus care îi puneau sănătatea în pericol. Acesta a început să slăbească în 2020, iar acum pare că și-a atins obiectivele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Christopher a slăbit enorm în ultimul timp

Chris și-a afișat noua siluetă într-o cămașă gri, pantaloni de jogging albaștri și pantofi de sport în timp ce s-a alăturat celebrei sale familii și cumnatului Chris Pratt, de 43 de ani, pentru evenimentul care a fost organizat la Nobu, scrie DailyMail.

Arnold arăta elegant într-o cămașă cu imprimeu tropical și un blazer albastru, asortat cu pantaloni crem. El a fost fotografiat în timp ce discuta în mod respectuos cu fosta soție Maria. Mama celor doi băieți a emanat eleganță într-o rochie cu imprimeu în timp ce a vorbit și cu fiica Katherine. Aceasta din urmă are 33 de ani și este căsătorită cu actorul Chris Pratt.

Christopher a pierdut treptat în greutate de când a optat pentru un stil de viață mai sănătos în 2020, potrivit HollywoodLife.

„Și-a propus să fie sănătos pentru absolvire și s-a păstrat. A început să se antreneze și să facă alegeri alimentare mai bune. A fost plecat la școală, trăind ca un copil obișnuit de colegiu timp de câțiva ani. Acum crește și este gata să aibă mai multă grijă de sine”, a declarat o sursă pentru site-ul menționat mai sus.

Reclamă

Persoana apropiată familiei Arnold a spus că Christopher nu a scăpat de kilogramele în plus printr-o „dietă la modă sau o dietă accidentală”. Mai degrabă, a slăbit renunțând la mâncarea nesănătoasă și optând pentru exerciții fizice.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Christopher Schwarzenegger a slăbit și a ieșit în oraș în Malibu
Fiul lui Arnold Schwarzenegger a participat recent la petrecerea de 29 de ani a fratelui său, Patrick / Profimedia Images
Reclamă

Chiar și cei din familie sunt impresionați de alegerile sale

Eforturile sale de a duce un stil de viață mai sănătos i-au impresionat chiar și familia. Anul trecut, când Christopher și-a sărbătorit cei 24 de ani, atât tatăl său Arnold, cât și fratele lui Patrick l-au lăudat pentru regimul său de exerciții fizice.

„Între orele tale de box, de haltere, de stretching, de ciclism și mai departe. Nici măcar nu pot să țin pasul cu tine”, a spus încântat faimosul său tată culturist pe Instagram.

Patrick a scris: „Mândru de tine. E noul tău loc de muncă. O persoană cu totul nouă. Abia aștept să văd ce aduce anul acesta”.

Chiar dacă în ultima vreme Arnold Schwarzenegger a stat departe de ochii presei, acesta este mereu prezent la evenimentele de familie. Apropiații săi au fost și ei discreți și nu s-au afișat în lumina reflectoarelor. Fiul său, Christopher, este complet transformat de la ultimele apariții, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber. Tânărul a slăbit enorm și pare că vrea să-i calce pe urme tatălui său în ceea ce privește forma fizică.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×