Regina Letizia a devenit membră a Familiei Regale Spaniole în 2004, când s-a căsătorit cu Felipe al VI-lea al Spaniei. Regina a fost jurnalist înainte de căsătorie, apărând adesea la televiziunea spaniolă. Alteța Sa Regală nu arată foarte diferit de zilele ei în care lucra în presă, iar acest lucru a fost pus mereu sub semnul întrebării.
Dieta Reginei Letizia
Datorită unei diete echilibrate și a multor exerciții fizice, Letizia arată uimitor la 49 de ani. Deși Regina a fost adesea criticată pentru greutatea ei când s-a alăturat pentru prima dată familiei regale spaniole în 2004, se spunea că este prea slabă, Letizia a dezvăluit de atunci că mănâncă mult, scrie express.co.uk.
Mama a doi copii a spus: „Nu am nicio problemă. Mănânc mult. Așa sunt eu, așa este corpul meu”.
Letizia se asigură că consumă un amestec de ingrediente sănătoase, inclusiv pește, ouă, kale și spanac, conform informațiilor care au apărut în presă.
În timpul unei vizite la școala Torrejoncillos din Cáceres, Spania, tânăra de 49 de ani a explicat că alimentele ei preferate sunt legumele, fructele, salatele și piureurile. Acestea fac parte din dietele Perricone și mediteraneene, iar Letizia le urmează pe ambele.
Dieta mediteraneană constă într-o alimentație cu multe fructe și legume, precum și proteine și grăsimi sănătoase. Această dietă a fost numită „una dintre cele mai sănătoase diete de pe planetă” de mulți nutriționiști, inclusiv doctorul Michael Mosley.
Între timp, dieta Perricone, numită după Dr. Perricone, este o dietă care constă în alimente bogate în proteine, legume fără amidon, fructe, nuci, iaurt, ulei de măsline și cereale integrale, asemănătoare cumva cu dieta mediteraneană.