Reclamă

Dieta Reginei Letizia. Cum se menține în formă soția Regelui Felipe al VI-lea al Spaniei

Regina Letizia a Spaniei este mereu strălucitoare atunci când iese la evenimentele publice. În ciuda faptului că are aproape 50 de ani, soția Regelui Felipe este are trupul tonifiat și zvelt. Aceasta este văzută în mod regulat purtând haine care îi pun în evidență formele. De aceea din ce în ce mai mulți oameni sunt interesați de dieta Reginei Letizia.

Publicat: 12 august 2022, 7:32

Regina Letizia a devenit membră a Familiei Regale Spaniole în 2004, când s-a căsătorit cu Felipe al VI-lea al Spaniei. Regina a fost jurnalist înainte de căsătorie, apărând adesea la televiziunea spaniolă. Alteța Sa Regală nu arată foarte diferit de zilele ei în care lucra în presă, iar acest lucru a fost pus mereu sub semnul întrebării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dieta Reginei Letizia

Datorită unei diete echilibrate și a multor exerciții fizice, Letizia arată uimitor la 49 de ani. Deși Regina a fost adesea criticată pentru greutatea ei când s-a alăturat pentru prima dată familiei regale spaniole în 2004, se spunea că este prea slabă, Letizia a dezvăluit de atunci că mănâncă mult, scrie express.co.uk.

Mama a doi copii a spus: „Nu am nicio problemă. Mănânc mult. Așa sunt eu, așa este corpul meu”.

Regina Letizia, într-o rochie midi, portocalie
Regina Letizia, în vârstă de 49 de ani, a fost însoțită de fiicele ei, Prințesa Leonor a Spaniei, în vârstă de 16 ani, și de Prințesa Sofia a Spaniei, în vârstă de 15 ani, în timp ce au participat la festivitatea regională / Profimedia Images

Letizia se asigură că consumă un amestec de ingrediente sănătoase, inclusiv pește, ouă, kale și spanac, conform informațiilor care au apărut în presă.

Reclamă

În timpul unei vizite la școala Torrejoncillos din Cáceres, Spania, tânăra de 49 de ani a explicat că alimentele ei preferate sunt legumele, fructele, salatele și piureurile. Acestea fac parte din dietele Perricone și mediteraneene, iar Letizia le urmează pe ambele.

Dieta mediteraneană constă într-o alimentație cu multe fructe și legume, precum și proteine și grăsimi sănătoase. Această dietă a fost numită „una dintre cele mai sănătoase diete de pe planetă” de mulți nutriționiști, inclusiv doctorul Michael Mosley.

Între timp, dieta Perricone, numită după Dr. Perricone, este o dietă care constă în alimente bogate în proteine, legume fără amidon, fructe, nuci, iaurt, ulei de măsline și cereale integrale, asemănătoare cumva cu dieta mediteraneană.

Reclamă

Multe celebrități, inclusiv Gwyneth Paltrow și Kate Moss, au urmat dieta Perricone. Mai mult, Letizia încearcă să evite zahărul și nu consumă frecvent mâncărurile prefăcute precum alimentele congelate sau pizza.

De ce evită alcoolul și ce exerciții fizice face

În ceea ce privește băuturile, ea preferă să evite complet cafeaua, băuturile gazoase și alcoolul. O sursă apropiată Familiei Regale a Spaniei a spus: „Ea nu prea bea alcool, să fiu sinceră, ceea ce uneori este o problemă atunci ține câte un toast. Regele Felipe al VI-lea, însă, este un cunoscător de vin și are o cramă privată în palat”.

Deși poate fi o problemă ca un regal care participă la multe evenimente publice să nu consume alcool, acest lucru poate fi o metodă eficientă de slăbire. Multe dintre băuturile alcoolice sunt de obicei bogate în calorii.

Exercițiile fizice sunt la fel de importante ca dieta pentru pierderea în greutate și menținerea în formă, iar Letizia se asigură că se poate antrena foarte des.

„Dacă face mișcare, o face 100 la sută. Dacă practică yoga, nu s-ar opri până nu face cât îi instructorul ei. Așa este cu toate, și cu corpul ei.”

Un alt prieten apropiat a împărtășit regimul de fitness al Reginei. Acesta a explicat că și Regele Felipe se alătură și atunci când este prin preajmă.

Ei au spus: „Regina practică exerciții cu greutăți o dată la două zile. Ea le recomandă întotdeauna când cineva o întreabă. Dacă Regele este liber, se alătură și el la rutina ei de gimnastică.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×