Reclamă

Regina Letizia a găzduit o recepție la Palatul Zarzuela. Majestatea Sa a impresionat cu ținuta pe care a ales-o

Regina Letizia a găzduit o recepție impresionantă la Palatul Zarzuela. Majestatea Sa a avut o apariție elegantă și a atras atenția cu rochia albă pe care a ales-o. Soția Regelui Felipe al VI-lea al Spaniei s-a întâlnit cu mai multe persoane cu dizabilități.

Publicat: 26 iulie 2022, 7:25

Majestatea Sa a oferit o nouă lecție de stil cu ocazia celei mai recente apariții publice. Aceasta și-a dorit să găzduiască un eveniment pentru a lua legătura cu reprezentanții persoanelor care suferă de dizabilități intelectuale sa locomotorii. Fotografii au surprins-o zâmbind și discutând cu invitații prezenți la eveniment. De data aceasta Majestatea Sa nu a fost însoțită de soțul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Letizia a găzduit o recepție la Palatul Zarzuela

Regina Letizia a avut și de această dată o apariție impecabilă. Majestatea Sa  ales o rochie albă elegantă care să-i pună în evidență silueta perfectă. Aceasta a găzduit o recepție restrânsă la Palatul Zarzuela.

Vezi mai multe imagini cu Regina Letizia și ținuta aleasă în Galeria Foto!

Regina Letizia a găzduit o recepție la Palatul Zarzuela și a purtat o rochie albă cu imprimeu floral
Majestatea Sa a oferit o nouă lecție de stil cu ocazia celei mai recente apariții publice / Profimedia Images

Pentru momentul impresionant, soția Regelui Felipe al VI-lea al Spaniei a optat pentru o ținută lejeră la care a asortat o pereche de platforme înalte. Sandalele alese de Majestatea Sa au atras atenția tuturor celor prezenți. Cu toate acestea Letizia a dat dovadă de o stăpânire de since incredibilă și a pășit plină de încredere pe tocurile înalte.

Reclamă

Rochia purtată de Regina Spaniei a fost estimată la valoarea de 389 de Lire Sterline, după cum relatează publicația Daily Mail. Rochia albă cu imprimeu floral a mai fost accesorizată cu ajutorul unei perechi de cercei din aur.

De-a lungul timpului Regina Letizia a fost fotografiată în ținute scumpe, dar și în ținute pe care a ales să le recicleze. Majestatea Sa este un exemplu de eleganță și stil pentru multe femei din lumea întreagă.

La sfârșitul lunii iunie, Majestatea Sa a ales o rochie neagră elegantă la dineul oferit de soțul său, Regele Felipe al VI-lea. În cadrul dineului Regina Letizia a fost fotografiată alături de Președintele Klaus Iohannis și de soția sa, Carmen Iohannis.

Reclamă

Regina Letizia locuiește în Palatul Zarzuela

Regina Letizia a găzduit o recepție impresionantă la Palatul Zarzuela. Majestatea Sa locuiește în reședința cu 11 dormitoare. Familia sa se bucură de un domeniu cu o îndelungată istorie în spate. Conform publicațiilor internaționale, Palatul dispune de 11 dormitoare, nouă băi și mai multe săli pentru întâlniri oficiale.

Palatul nu a fost întotdeauna reședința Reginei. Acesta a fost locuit de Regina Sofia și soțul acesteia, Juan Carlos I. Regina Sofia și soțul său s-au mutat în această reședință începând cu anul 1962. Regele Juan Carlos a părăsit palatul la scurt timp după abdicarea sa din 2014.  Palatul este situat la periferia Madridului, în zona Monte de El Pardo.

Regina Letizia și soțul său își petrec cea mai mare parte a timpului în Pavilionul Prințului, un conac construit pe moșia Zarzuela. Spre deosebire de alte palate din lumea întreagă, acesta nu este deschis pentru publicul larg. Oamenii pot vizita în schimb o parte a Palatului Regal din Madrid.

Palatul Zarzuela datează încă din secolul al XII-lea. Se crede că prima piatră de temelia ar fi fost pusă în 1627. Regele Felipe al IV-lea ar fi fost cel care a ordonat construirea acestui palat.

Reședința este preferata Reginei Letizia și a familiei sale. Majestatea Sa postează deseori portrete oficiale care sunt realizate în interiorul palatului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×