Reclamă

Regina Letizia a reciclat o rochie florală pentru a vizita Colegiul Oficial al Medicilor din Madrid. Este preferata ei de la un designer francez

Regina Letizia a reciclat o rochie florală pentru a vizita Colegiul Oficial al Medicilor din Madrid. Soția Regelui Felipe a arătat extraordinar de bine în rochia ei verde preferată de la Maje, un designer din Franța.

Publicat: 15 iunie 2022, 7:31

Regina Spaniei, în vârstă de 49 de ani, a purtat rochia florală fluidă. Ținuta este strânsă în talie și are un decolteu în V măgulitor. Și-a combinat rochia cu tocuri crem pentru ieșirea în public și o geantă mov, scrie DailyMail.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Letizia a reciclat o rochie florală

Mama a doi copii a completat look-ul cu un machiaj discret și cercei uimitori cu pietre, în nuanțe de roz și verde. Și-a coafat părul brunet lucios cu cărare pe mijloc. În mod regulat, ea se află în fruntea listei cu membrii regali cel mai bine îmbrăcați. Regina Letizia este cunoscută pentru purtarea rochiilor midi care îi pun formele în evidență.

Regina a purtat la Colegiul Medicilor din Madrid rochia ei preferată, de la designerul francez Maje. Soția Regelui Felipe a fost văzută de mai multe ori în trecut cu această ținută. Inclusiv când a mers într-o vizită în 2019 la Școala Internațională de Muzică din orașul ei natal, Oviedo.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Regina Letizia, într-o rochie verde, cu imprimeu floral
Regina Letizia a reciclat o rochie florală pentru a vizita Colegiul Oficial al Medicilor din Madrid / Getty Images
Reclamă

De asemenea, a purtat rochia în timpul călătoriei sale la Palma de Mallorca împreună cu soțul ei, la scurt timp după ridicarea restricțiilor în 2020. Atunci s-au întâlnit cu agenții sociali pentru a afla despre protocoalele de sănătate din hotelurile de pe insulă.

Letizia a avut mai multe apariții în public de când socrul ei s-a confruntat cu mai multe scandaluri în Spania. Juan Carlos s-a întors în țară în mai, punând capăt exilului său de aproape doi ani în Orientul Mijlociu.

Juan Carlos, în vârstă de 84 de ani, a zburat cu un avion privat de la Abu Dhabi la Vigo, în nord-vestul Spaniei. Acolo a fost întâmpinat de fiica sa Elena, de 58 de ani.

Reclamă

Soția sa Sofia, 83 de ani, și fiul Regele Felipe, 54 de ani, monarhul domnitor, nu au fost prezenți la întâlnire.

Juan, care a condus din 1975 până la abdicarea sa în 2014. A părăsit Spania în august 2020, după ce a devenit ținta mai multor anchete în Spania și în străinătate. A fost suspectat de evaziune fiscală și tranzacții în Orientul Mijlociu.

Ce au făcut Regina Letizia și soțul ei pentru a spăla reputația familiei

În martie, procurorii de stat spanioli au pregătit calea pentru întoarcerea temporară a lui Juan Carlos în Spania, suspendând anchetele penale împotriva lui, spunând că statutul său de șef de stat la acea vreme îl protejează de urmărire penală.

Decizia a fost luată după ce a plătit milioane de lire sterline în regularizări fiscale.

Felipe și soția sa, regina Letizia, au muncit din greu pentru a restabili încrederea publicului în familia regală din cauza scandalurilor tatălui său care au pătat reputația familiei regale.

Felipe s-a distanțat public de tatăl său.

Letizia, a cărei activitate se concentrează pe probleme sociale precum drepturile copiilor, cultura și educația, l-a cunoscut pe Felipe al VI-lea la o cină în 2002, iar perechea s-a bucurat de o conexiune instantanee, ducând la nunta lor regală din mai 2004.

Fosta jurnalistă este nepoata unui șofer de taxi și fiica cea mare a lui Jesús José Ortiz Álvarez, jurnalist, și a primei soții María de la Paloma Rocasolano Rodríguez, asistent medical și reprezentant al sindicatului spitalelor.

Regina Letizia a urmat liceul public și a obținut o diplomă la Universitatea Complutense din Madrid. Ulterior a terminat un Master în Jurnalism Audiovizual la Institutul de Studii în Jurnalism Audiovizual.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×