Reclamă

Arnold Schwarzenegger a luat prânzul cu fiul său. Cum a fost surprins alături de Christopher în Santa Monica

Arnold Schwarzenegger a luat prânzul cu fiul său de 24 de ani, Christopher Schwarzenegger. Cei doi au fost surprinși pe străzile însorite din Santa Monica. Actorul în vârstă de 74 de ani a părut extrem de mândru să se afle alături de Christopher.

Publicat: 14 noiembrie 2021, 7:07

În ultima vreme, Arnold Schwarzenegger a stat departe de ochii presei. Familia sa a fost tot timpul modestă și nu s-a afișat în lumina reflectoarelor. Fiul său, Christopher, este complet transformat de la ultimele apariții. Tânărul a slăbit din ce în ce mai mult și pare că vrea să-i calce pe urme tatălui său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arnold Schwarzenegger a luat prânzul cu fiul său

Fotografii au fost tot timpul pe urmele actorului în vârstă de 74 de ani și ale fiului său, Christopher. Cei doi s-au bucurat de vremea frumoasă și au mers împreună să ia prânzul în Santa Monica. La 74 de ani, Arnold Schwarzenegger continuă să impresioneze publicul cu fizicul său de invidiat.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Arnold Schwarzenegger într-un tricou negru și o pereche de pantaloni a luat prânzul cu fiul său, Christopher
Christopher a optat pentru o ținută casual, cu un tricou cu imprimeu și o pereche de pantaloni scurți / Profimedia Images

Actorul are un adevărat renume pentru trupul său. De altfel, la vârsta de 20 de ani, acesta a câștigat titlul de Mr. Universe, fiind celebru în comunitățile de bodybuilding. Fiul său nu i-a călcat pe urme în primă instanță. Christopher a avut multe kilograme în plus de dat jos.

Reclamă

Însă fanii tatălui său au sesizat o schimbare în imaginea sa încă din luna iulie a anului trecut. Deși tânărul duce o viață discretă, departe de lumina reflectoarelor, acesta nu ratează ocazia de a se afișa alături de tatăl său celebru. În cele mai noi imagini apărute pe internet, Arnold Schwarzenegger a luat prânzul cu fiul său, care este de nerecunoscut.

Christopher pare că se îngrijește tot mai mult de felul în care arată. Fizicul său a evoluat într-un mod impresionant și pare că tânărul și-a crescut masa musculară în mod considerabil.

Tatăl său nu s-a lăsat nici el mai prejos. Actorul și-a etalat mușchii într-un tricou negru mulat și o pereche de pantaloni lungi. Christopher a optat pentru o ținută casual, cu un tricou cu imprimeu și o pereche de pantaloni scurți gri. Cei doi au petrecut timpul împreună, iar fotografii au încercat să-i prindă din cât mai multe unghiuri.

Reclamă

Prin ce transformări a trecut Christopher Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger a luat prânzul cu fiul său care este vizibil transformat. În ultimele luni, Christopher a trecut printr-un proces de slăbire. Tânărul de 24 de ani a decis că este momentul să acorde mai multă atenție imaginii sale, iar acum pare că îi calcă pe urme tatălui său.

Fiul actorului s-a concentrat pe un stil de viață sănătos, iar călătoria sa nu a fost deloc ușoară. Sursele spun că acesta s-a apucat de slăbit încă din anul 2020. La un an distanță, rezultatele sunt vizibile cu ochiul liber. Tânărul are o masă musculară mai mare, iar kilogramele în plus par că au dispărut definitiv.

La fel ca sora lui, Christina, tânărul duce o viață discretă, departe de lumina reflectoarelor. Rareori este văzut în public, iar de cele mai multe ori fotografii așteaptă cu nerăbdare să-l surprindă alături de Arnold Schwarzenegger. Deși ceilalți doi frați ai săi, Patrick și Katherine duc o viață publică, Christopher nu pare atras de lumina reflectoarelor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×