Reclamă

Paul Rudd a fost desemnat „cel mai sexy bărbat în viață” de revista People în 2021: „Îmi fac cărți de vizită”

Paul Rudd a fost desemnat „cel mai sexy bărbat în viață” de revista People în 2021. Actorul a acceptat cu greu acest nou statut și a spus că nu se aștepta ca oamenii să-l considere un bărbar atrăgător. Reacția lui era una așteptată pentru că nu a ieșit prea mult în evidență cu aspectul fizic.

Publicat: 11 noiembrie 2021, 17:40

Paul Rudd are 52 de ani și a declarat după aflarea veștii că a fost descris până acum drept un bărbat amabil, muncitor, dar nu a fost niciodată numit un bărbat sexy: "Conștientizez că atunci când oamenii vor auzi asta se vor întreba cum am ajuns eu să primesc acest premiu. Aceasta nu este o falsă umilință. Sunt atât de mulți oameni care ar trebui să primească asta înaintea mea".

Paul Rudd a fost desemnat „cel mai sexy bărbat în viață”

Atitudinea onestă și umilă, ochi verzi și zâmbetul au fost exact elementele pentru care actorul a fost ales „cel mai sexy bărbat în viață” în anul 2021 de revista People. Curând, actorul se va reuni cu Will Ferrell pentru noul serial Apple TV+ The Shrink Next Door și va prelua una dintre cele mai apreciate francize de la Hollywood, Ghostbusters: Afterlife, scrie People.

În ciuda faptului că a primit acest premiu, Paul Rudd a spus că se simte măgulit, dar el este foarte fericit acasă cu soția sa, Julie, în vârstă de 53 de ani și copiii lor, Jack, de 17 ani și Darby, de numai 12 ani.

Când mă gândesc la mine, mă gândesc la mine ca la un soț și un tată, așa cum sunt eu. Sunt mereu cu familia mea când nu lucrez. Asta îmi place cel mai mult.

– Paul Rudd

Reclamă
Reclamă

În cazul în care ești în căutare de film de vizionat seara, iată o listă cu cele mai bune filme de dragoste din toate timpurile.

Cum a reacționat soția actorului

Soția actorului a fost singura dintre apropiații actorului care a și reacționat la aflarea veștii. Actorul a spus că aceasta a fost uluită: „Dar știi că a fost foarte drăguță în privința asta. După niște chicoteli și uimire, ea a spus oh, au înțeles bine. Și asta a fost foarte drăguț din partea ei”.

Rudd se așteaptă ca de acum înainte să fie făcute glume pe seama sa în cercul de prieteni: „Vor reacționa așa cum ar trebui. Vreau să spun că mă voi obișnui cu greu cu acest statut. Nu voi încerca să spun oh, sunt atât de modest. Îmi fac cărți de vizită. Dar toți prietenii mei mă vor distruge cu glume și mă aștept să reacționeze așa. Și de aceea sunt prietenii mei.”

Actorul Paul Rudd mai spune după ce a primit tilul de „cel mai sexy bărbat în viață” anul acesta din partea revistei People că el este de părere că viața sa se va schimba foarte mult.

„Sper acum că voi fi în sfârșit invitat la unele dintre acele petreceri sexy cu Clooney și Pitt și B Jordan. Și cred că voi fi pe mai multe iahturi. Sunt încântat să-mi extind experiența de yachting. Și probabil că voi încerca să arăt mai bine, să mă apreciez mai mult. Îmi place să mă gândesc la asta. Cred că asta se va întâmpla. Aștept cu nerăbdare.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Regina Letizia, într-o haină cafenie și cu o bandană portocalie pe cap
Divertisment
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat. În ce ținută s-a întâlnit cu Regina Victoria a Suediei
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat în Suedia. Aceasta a călătorit alături de soțul ei, Regele Felipe al VI-lea. Mamă a doi copii, Regina Spaniei i-a uimit...
2
Ben Affleck alături de Jennifer Lopez pe covorul roșu la premiera filmului The Last Duel de la festivalul de film de la Veneția
Divertisment
Ben Affleck a oferit un interviu sincer. Ce spune actorul despre relația sa cu Jennifer Lopez
Ben Affleck a oferit un interviu sincer în care a vorbit despre relația sa cu Jennifer Lopez, dar și despre începuturile în cariera sa de la Hollywood. Actorul în vârstă de 49 de ani...
3
Alec Baldwin, în timpul interviului de la ABC, cu ochii în lacrimi
Divertisment
Alec Baldwin a vorbit despre sprijinul soției după incidentul de pe platourile de filmare de la Rust: „Mi-a dat un motiv să trăiesc”
„Viața noastră de familia este singuar de care îmi pasă”, i-a scris Alec Baldwin soției sale, Hilaria Baldwin, într-un mesaj emoționant pe Instagram postat după difuzarea interviului cu George Stephanopoulos. Alec Baldwin a vorbit...
4
Meghan Markle într-o bluză neagră în cadrul unui interviu după ce a câștigat procesul împotriva The Mail on Sunday
Divertisment
Meghan Markle a câștigat procesul împotriva unei reviste din Marea Britanie. Ce declarații a făcut Ducesa de Sussex
Meghan Markle a câștigat procesul împotriva unei reviste din Marea Britanie. Publicația The Mail on Sunday a fost acuzată că ar fi publicat fragmente dintr-o scrisoare pe care Ducesa de Sussex i-ar fi trimis-o...
5
Selena Gomez, într-o rochie galbenă, cu decolteu îndrăzneț, la American Music Awards 2019
Divertisment
Selena Gomez s-a supărat pe un utilizator de TikTok. Glumele care au deranjat-o pe artistă
Selena Gomez s-a supărat pe un utilizator de TikTok. Artista interacționează rar cu utilizatorii care îi dau feedback negativ pe rețelele sociale. Cu toate acestea, după ce un utilizator TikTok a glumit despre starea...
PARTENERI
×