Reclamă

Fostul soț al lui Emily Ratajkowski e acuzat de mai multe femei de comportament inadecvat. Sebastian Bear-McClard este în atenția presei tabloide

Fostul soț al lui Emily Ratajkowski e acuzat de mai multe femei de comportament inadecvat. Sebastian Bear-McClard este în atenția presei tabloide. Despre el se spune că a avut un comportament sexual neadecvat cu minore într-un nou raport.

Publicat: 30 martie 2023, 12:11

O tânără, care acum are 24 de ani, a susținut într-un articol publicat de Variety Wednesday că producătorul de film a contactat-o când avea doar 17 ani prin Instagram. Se presupune că s-au întâlnit apoi într-o mansardă din New York. Întâlnirea a avut ca rezultat un mic rol în filmul său "Good Time".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul soț al lui Emily Ratajkowski e acuzat de mai multe femei

Femeia a cărei identitate a rămas necunoscută a spus că, atunci când a sosit pe platoul de filmare, se aștepta să filmeze cu starul Robert Pattinson. În schimb, a filmat o scenă nud cu un „actor care fusese recent eliberat din închisoare”, scrie PageSix.

Într-o declarație obținută de Variety, adolescenta de atunci s-a simțit „complet uluită” și „îngrozită”.

„Suferința mea s-a înrăutățit când din senin. Un actor mi-a șoptit la ureche dacă „ar putea să intre” în timp ce camerele rulau. Am spus „nu””, a mărturisit ea.

La scurt timp după incidentul de la filmării, tânăra ar fi început să aibă relații intime cu Bear-McClard, conform raportului Variety. Ar fi continuat o relație consensuală. Vârsta legală de consimțământ în statul New York este de 17 ani.

Reclamă

Page Six a contactat reprezentantul și avocatul lui Bear-McClard, dar aceștia au refuzat să comenteze.

În afară de contul primei femei, o altă persoană care nu și-a dat numele a susținut că l-a cunoscut pe regizorul din New York la vârsta de 18 ani. Aceasta susține că el a început să o abordeze pe Instagram făcând „promisiune de carieră”.

Ce spune o altă femeie despre fostul soț al lui Emily Ratajkowski

Reclamă

„Sebastian și cu mine am început să ne sărutăm”, a susținut ea. „Lucrurile au escaladat și apoi, fără a-mi cere acordul, Sebastian s-a introdus fără a folosi prezervativ”.

Femeia a pretins, de asemenea, un alt comportament deranjant. Ea a mai spus că Bear-McClard a numit-o „retardată”, și că o „urmărește” printr-o aplicație de pe telefonul ei.

Ea a mai susținut că l-a găsit odată pe Bear-McClard trimițând mesaje unei fete de 15 ani. Se pare că atunci când a fost confruntat, el „a părut mulțumit de faptele sale și a râs de comentariul meu. Nu mi-a negat acuzațiile”.

Se pare că presupusa relație a celei de-a doua femei cu Bear-McClard a avut loc atunci când acesta era deja căsătorit cu Ratajkowski.

Producătorul s-a căsătorit cu modelul în februarie 2018, la doar două săptămâni după ce și-au făcut publică relația. Acum au un fiu în vârstă de 2 ani, Sylvester. Ratajkowski a cerut divorțul în septembrie 2022, pe fondul acuzațiilor că regizorul a înșelat-o de mai multe ori.

Sebastian Mc-Bear, pe stradă, într-un trening portocaliu
Emily Ratajkowski a spus inițial că nu va dezvălui sexul bebelușului ei / Profimedia Images

Variety a obținut, de asemenea, o declarație de la o a treia femeie. Aceasta nu a făcut acuzații de comportament sexual nepotrivit, dar a specificat că producătorul a avut un „comportament tulburător”, conform raportului.

Ratajkowski nu a emis o declarație cu privire la acuzațiile primite de fostul ei soț. Cu toate acestea, prietenii apropiați ai autoarei „My Body” au declarat pentru Variety că ea „nu este surprinsă”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×