Reclamă

Harry Styles a sărutat-o pasional pe Emily Ratajkowski pe străzile din Tokyo. Se întâmplă la doar șase luni după ce modelul a cerut divorțul de Sebastian Bear

Harry Styles a sărutat-o pasional pe Emily Ratajkowski pe străzile din Tokyo. Se întâmplă la doar șase luni după ce modelul a cerut divorțul de Sebastian Bear. Harry Styles pare că a dat uitării relația cu Olivia Wilde.

Publicat: 27 martie 2023, 14:16

În videoclipul publicat de DailyMail, Harry se comportă extrem de tandru cu modelul și actrița americană Emily, în vârstă de 31 de ani. Fosta vedetă de la One Direction, în vârstă de 29 de ani, arată elegant într-un costum negru și o cămașă albă descheiată la guler.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Harry Styles a sărutat-o pasional pe Emily Ratajkowski pe străzile din Tokyo

El stă de vorbă cu Emily în capitala japoneză. Modelul a fost fotografiată purtând o jachetă roz cu neagru peste un top și o fustă crop, alb cu negru.

Cei doi au fost văzuți în timp ce se sărutau. Ei stăteau sprijiniți de o mașină gri. Și-au împărtășit mai multe sărutări pasionale pe stradă, părând să nu le pese cine îi vede, scrie DailyMail.

Harry cântă în prezent în Japonia, ca parte a seriei sale de concerte la nivel mondial „Love On Tour”. S-a scris la sfârșitul lunii trecute că Harry a plecat din relația cu Olivia Wilde pentru altcineva, deși doamna misterioasă nu a fost identificată.

Reclamă

O sursă a declarat pentru Mirror la acea vreme: „Harry se vede cu cineva. El face tot posibilul pentru a-i păstra identitatea ascunsă după circul din jurul relației lui cu Olivia.
Dar cercurile lui apropiate știu cu toții despre relație. Deși sunt primele zile, lucrurile par să meargă bine”.

Emily a fost legată în ultimele luni de Pete Davidson. Ea a cerut divorțul de fostul ei soț, producător de film, Sebastian Bear-McClard, în septembrie. Cuplul s-a despărțit pentru prima dată în iulie, pe fondul speculațiilor conform cărora Sebastian, în vârstă de 42 de ani, ar fi fost infidel.

Între timp, Harry și actrița Olivia, în vârstă de 39 de ani, s-au separat în noiembrie, după ce au descoperit că au „priorități diferite care îi țin deoparte”. Olivia a fost văzută ultima dată susținându-l pe Harry când a participat la concertul său din 15 noiembrie la Kia Forum din LA, unde a fost însoțită de cei doi copii ai săi.

Reclamă

Harry Styles și Olivia Wilde s-au despărțit după 2 ani de relație

În noiembrie s-a susținut că Olivia a fost „dezamăgită” că relația ei cu Harry Styles nu a funcționat după aproape doi ani de întâlniri. Între timp, Olivia pare să aibă propriile ei probleme de rezolvat. În ciuda faptului că are o avere estimată la mai mult de 10 milioane de dolari, ea a detaliat veniturile și cheltuielile în lupta ei pentru custodia copiilor cu fostul său partener, Jason Sudeikis.

Între timp, despărțirea Oliviei de Harry a fost o surpriză pentru fani. Revista People a susținut că vedeta pop și actrița de film americană „iau o pauză” de la dragostea lor.

O sursă a spus: „El încă face turnee și acum pleacă în străinătate. Ea se concentrează pe copiii ei și pe munca din LA. Este o decizie amiabilă. Sunt încă prieteni foarte apropiați”.

Un prieten al celor doi a adăugat: „Presiunea publică asupra lor a fost dificilă. Au avut suișuri și coborâșuri de-a lungul relației. Harry nu a renunțat la Olivia, sau invers. Aceasta este cea mai lungă relație pe care Harry a avut-o vreodată, așa că în mod clar ei au o legătură specială”.

Sursa a adăugat: „Sunt în pauză. Este imposibil să aibă o relație când el va fi pe fiecare continent anul viitor și Olivia are slujbă și copii”.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în septembrie 2020, când Harry a fost ales ca soțul actriței Florence și l-a înlocuit pe Shia LaBeouf în filmul „Don’t Worry Darling”.

Două luni mai târziu, Olivia s-a despărțit de actorul Ted Lasso Jason, după nouă ani de relație. Despărțirea l-a lăsat pe actor „absolut cu inima frântă”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×