Reclamă

Olivia Wilde îl laudă pe Harry Styles: care sunt calitățile pe care aceasta le apreciază

Olivia Wilde îl laudă pe Harry Styles pe contul ei de Instagram pentru faptul că a fost de acord să joacă un rol secundar în filmul ei. Producția se numește „Don’t Worry Darling” și este un thriller pshihologic a cărei acțiune se desfășoară în anul 1950. Styles joacă rolul soțului actriței Florence Pugh.

Publicat: 17 februarie 2021, 11:38

Relația dintre cântărețul Harry Styles și actrița Olivia Wilde pare să aibă un parcurs destul de bun până acum. A avut numai cuvinte de laudă la adresa lui pentru că o susține în filmul pe care îl produce, prin rolul pe care l-a acceptat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olivia Wilde îl laudă pe Harry Styles: care sunt calitățile pe care aceasta le apreciază

Harry Styles i-a luat locul actorului Shia LaBeouf. Acesta a renunțat la rol din cauza unor conflicte privind programul de lucru. Este a doua oară când Styles își face apariția în industria cinematografică. Rolul cu care a debutat cântărețul a fost în filmul „Dunkirk”, unde interpreta un soldat britanic.

Într-o postare de pe contul ei de Instagram, Olivia Wilde îl laudă pe Harry Styles pentru că a dat dovadă de înțelegere vizavi de rolul care i-a fost distribuit. Aceasta apreciază faptul că Styles este deschis ideii de a avea un rol secundar într-o producție în care este o femeie în rol principal.

Olivia Wilde îi apreciază modestia și bunăvoința de care acesta a dat dovadă. A dorit să-l felicite astfel prin aceste cuvinte și pentru talentul lui actoricesc. Din postarea ei aflăm că personajul pe care îl joacă Harry se numește „Jack”.

Majoritatea actorilor nu vor să joace un rol secundar în filme cu actrițe în rol principal. Industria i-a învățat să creadă că acest lucru le va leza din puterea financiară pe care ar putea s-o aibă. De aceea este atât de greu să găsești finanțare pentru filmele care se concentrează asupra femeilor în rol principal.

Reclamă

Pe lângă faptul că Olivia Wilde îl laudă pe Harry Styles, aceasta a adăugat că artistul nu era obligat în niciun fel să se alăture echipei. Totuși, a acceptat provocarea și își face treaba în cel mai bun mod posibil.

Nu a fost obligat să se alăture „circului” nostru, dar a făcut-o oricum și a adus odată cu el și modestia și bunăvoința de care este capabil. Ne uimește în fiecare zi cu talentul lui, cu acea căldură pe care o emană și cu abilitatea de a conduce cu spatele.

Reclamă

Olivia Wilde s-a despărțit de logodnicul ei

Zvonurile legate de o posibilă relație între actrița de 36 de ani și cântărețul de 27 de ani au apărut încă de la începutul lunii ianuarie. Deși niciunul dintre ei nu a confirmat până acum, aceștia s-au afișat totuși public. Cei doi au fost văzuți ținându-se de mână la nunta agentului lui care a avut loc în California. Unii ar spune că acesta este motivul pentru care Olivia Wilde îl laudă pe Harry Styles.

Wilde a povestit într-un interviu pentru publicația Vogue că apreciază foarte mult faptul că Styles nu afișează acea masculinitate toxică. Aceasta a adăugat că este destul de extraordinar să-l vadă redefinind ceea ce ar putea însemna un bărbat cu încredere în el.

Wilde s-a despărțit de logodnicul ei cu care a avut o relație timp de nouă ani ani. Separarea a fost una pe cale amiabilă și au rămas în legătură pentru a colabora la creșterea copiilor. Potrivit today.com, cei doi au împreună doi copii, un băiat pe nume Otis, 6 ani, și o fată, Daisy, în vârstă de 4 ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×