Bunicul lui Tom Felton a avut o scurtă apariție în filmul Harry Potter. Detaliul pe care nimeni nu l-a știut

Bunicul lui Tom Felton, Nigel Anstey a avut o scurtă apariție în filmul Harry Potter. Acesta a jucat rolul unui profesor în primul film al seriei.

11 februarie 2021 la 13:58

Actorul Tom Felton a dezvăluit că bunicul său, Nigel Anstey, a apărut în prima parte a seriei Harry Potter, „Harry Potter and the Sorcerer's Stone”, în rolul unui profesor. Felton este cunoscut la scară largă pentru rolul lui Draco Malfoy, iar pe parcursul întregii serii de opt filme a reușit să-și construiască o bază dedicată de fani.

Bunicul lui Tom Felton a avut o scurtă apariție în filmul Harry Potter

Recent, în timpul unei filmări live pe Instagram, Felton a urmărit prima parte a seriei Harry Potter, iar în același timp a comentat scenele pentru urmăritorii săi. Cu această ocazie, actorul a dezvăluit că profesorul de la Hogwarts așezat lângă comentatorul Lee Jordan este de fapt bunicul său, Nigel Anstey.

„Acesta este bunicul meu. Tipul cu barba. Barba alba. Barba imensă chiar lângă Lee Jordan. Și acolo sunt eu, din nou”, a spus Tom Felton urmăritorilor săi. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Tom Felton a făcut, de asemenea, comentarii cu privire la personajul său, Draco, numindu-l „un mic îngâmfat”. Mai târziu a recunoscut că, deși Harry Potter este inamicul său în film, el este un susținător al personajuluil în viața reală. „Nu sunt sigur pe cine vreau să apăr acolo”, a spus el. 

Bunicul lui Tom Felton este un geofizician renumit

În mod surprinzător, bunicul lui Tom Felton nu a urmat o carieră în actorie. Nigel Anstey este un geofizician renumit, care a scris numeroase cărți despre explorarea seismică, potrivit Screen Rant. Asociația Europeană a Geoștiințificilor și Inginerilor are chiar un premiu anual care îi poartă numele.

În 2011, Felton a mărturisit pentru Hollywood Reporter că bunicul său l-a ajutat să stăpânească rânjetul iconic al lui Draco Malfoy.

„Bunicul meu m-a ajutat puțin cu asta, m-a învățat cum să îl fac. Este un fel de semnătură a expresiei Draco, iar bunicul m-a pus mult să exersez”, a declarat Felton, potrivit Insider.

Vizionarea scenelor la 20 de ani de la apariția primului film al seriei Harry Potter l-au emoționat vizibil pe actor.

„Mai mult lăcrimez decât să vă ofer comentarii, dar va fi mai bine. Cred că ce este mai bun de-abia urmează! Cu siguranță vom încerca asta din nou”, le-a spus el urmăritorilor de pe Instagram.

În ultimele luni, Felton a fost din ce în ce mai vocal în legătură cu franciza Harry Potter. El a vorbit anterior despre eforturile sale de a încerca să reuni reunească membrii distribuției și chiar a declarat că ar fi interesat să revină pentru viitoarele proiecte Harry Potter. Cel mai recent eveniment transmis în direct s-a dovedit a fi un succes, în special cu această dezvăluire. 

Se crede că HBO Max va produce o emisiune TV Harry Potter, dar informațiile nu au fost încă confirmate. Serviciul de streaming a alimentat aceste zvonuri după ce a început să creeze conținut nostalgic pentru fanii francizei, potrivit Yahoo Life. Totruși, HBO Max a transmis pe cale oficială că acest lucru nu se va întâmpla. 

Recomandările CaTine.ro
1
O femeie care spală o tigaie încinsă la chiuvetă
Timp liber
De ce nu e recomandat să speli niciodată o tigaie încinsă cu apă rece
Ai observat cum, în timp, calitatea tigăii scade? Se deformează și începe să ardă jumătate din mâncare, iar cealaltă rămâne nefăcută. Poate ți s-a mai spus că nu e recomandat să speli niciodată o...
2
Kimberley Garner, apariție ravisantă pe covorul roșu la Cannes
Divertisment
Apariția sexy a lui Kimberley Garner la plajă. Cum s-a îmbrăcat modelul
Kimberley Garner a ales o destinație preferată de multe vedete pentru relaxare, plajele din Miami. Vedeta a ales un costum de baie care a atras toate privirile. Fotografii nu au putut trece cu vederea...
3
Paris Jackson pe covorul roșu îmbrăcată cu o rochie portocalie și o coroniță pe frunte
CaTine
Viața marcată de suferință a lui Paris Jackson
Moartea tatălui ei, Michael Jackson, a fost pentru Paris Jackson începutul unei perioade foarte lungi de suferință și autovătămare. Are doar 22 de ani, dar a trecut prin încercări prea dure pentru un adolescent....
4
icon
Statuete Oscar
Divertisment
Oscar 2021, lista scurtă a nominalizărilor: „Colectiv”, printre titlurile eligibile
Academia Americană de Artă și Științe Cinematografice a anunțat lista scurtă a nominalizarilor la Oscar 2021 pentru nouă categorii, inclusiv documentar și film internațional. „Colectiv”, regizat de Alexander Nanau, a fost inclus la categoriile...
5
Meghan Markle, fotografiată altături de fiul său Archie și Prințul Harry, este însărcinată pentru a doua oară.
Divertisment
Meghan Markle este din nou însărcinată. Ducesa de Sussex și Prințul Harry așteaptă al doilea copil
Meghan Markle este din nou însărcinată. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al cuplului pentru agenția britanică de știri Press Association, duminică, 14 februarie. Ducesa de Sussex și Prințul Harry așteaptă al...
PARTENERI
×