Reclamă

Bunicul lui Tom Felton a avut o scurtă apariție în filmul Harry Potter. Detaliul pe care nimeni nu l-a știut

Bunicul lui Tom Felton, Nigel Anstey a avut o scurtă apariție în filmul Harry Potter. Acesta a jucat rolul unui profesor în primul film al seriei.

Publicat: 11 februarie 2021, 13:58 / Actualizat: 11 februarie 2021, 17:56

Actorul Tom Felton a dezvăluit că bunicul său, Nigel Anstey, a apărut în prima parte a seriei Harry Potter, „Harry Potter and the Sorcerer's Stone”, în rolul unui profesor. Felton este cunoscut la scară largă pentru rolul lui Draco Malfoy, iar pe parcursul întregii serii de opt filme a reușit să-și construiască o bază dedicată de fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bunicul lui Tom Felton a avut o scurtă apariție în filmul Harry Potter

Recent, în timpul unei filmări live pe Instagram, Felton a urmărit prima parte a seriei Harry Potter, iar în același timp a comentat scenele pentru urmăritorii săi. Cu această ocazie, actorul a dezvăluit că profesorul de la Hogwarts așezat lângă comentatorul Lee Jordan este de fapt bunicul său, Nigel Anstey.

„Acesta este bunicul meu. Tipul cu barba. Barba alba. Barba imensă chiar lângă Lee Jordan. Și acolo sunt eu, din nou”, a spus Tom Felton urmăritorilor săi. 

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Tom Felton a făcut, de asemenea, comentarii cu privire la personajul său, Draco, numindu-l „un mic îngâmfat”. Mai târziu a recunoscut că, deși Harry Potter este inamicul său în film, el este un susținător al personajuluil în viața reală. „Nu sunt sigur pe cine vreau să apăr acolo”, a spus el. 

Bunicul lui Tom Felton este un geofizician renumit

Reclamă

În mod surprinzător, bunicul lui Tom Felton nu a urmat o carieră în actorie. Nigel Anstey este un geofizician renumit, care a scris numeroase cărți despre explorarea seismică, potrivit Screen Rant. Asociația Europeană a Geoștiințificilor și Inginerilor are chiar un premiu anual care îi poartă numele.

În 2011, Felton a mărturisit pentru Hollywood Reporter că bunicul său l-a ajutat să stăpânească rânjetul iconic al lui Draco Malfoy.

„Bunicul meu m-a ajutat puțin cu asta, m-a învățat cum să îl fac. Este un fel de semnătură a expresiei Draco, iar bunicul m-a pus mult să exersez”, a declarat Felton, potrivit Insider.

Vizionarea scenelor la 20 de ani de la apariția primului film al seriei Harry Potter l-au emoționat vizibil pe actor.

„Mai mult lăcrimez decât să vă ofer comentarii, dar va fi mai bine. Cred că ce este mai bun de-abia urmează! Cu siguranță vom încerca asta din nou”, le-a spus el urmăritorilor de pe Instagram.

În ultimele luni, Felton a fost din ce în ce mai vocal în legătură cu franciza Harry Potter. El a vorbit anterior despre eforturile sale de a încerca să reuni reunească membrii distribuției și chiar a declarat că ar fi interesat să revină pentru viitoarele proiecte Harry Potter. Cel mai recent eveniment transmis în direct s-a dovedit a fi un succes, în special cu această dezvăluire. 

Se crede că HBO Max va produce o emisiune TV Harry Potter, dar informațiile nu au fost încă confirmate. Serviciul de streaming a alimentat aceste zvonuri după ce a început să creeze conținut nostalgic pentru fanii francizei, potrivit Yahoo Life. Totruși, HBO Max a transmis pe cale oficială că acest lucru nu se va întâmpla. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×