Reclamă

Bunicul lui Tom Felton a avut o scurtă apariție în filmul Harry Potter. Detaliul pe care nimeni nu l-a știut

Bunicul lui Tom Felton, Nigel Anstey a avut o scurtă apariție în filmul Harry Potter. Acesta a jucat rolul unui profesor în primul film al seriei.

Publicat: 11 februarie 2021, 13:58 / Actualizat: 11 februarie 2021, 17:56

Actorul Tom Felton a dezvăluit că bunicul său, Nigel Anstey, a apărut în prima parte a seriei Harry Potter, „Harry Potter and the Sorcerer's Stone”, în rolul unui profesor. Felton este cunoscut la scară largă pentru rolul lui Draco Malfoy, iar pe parcursul întregii serii de opt filme a reușit să-și construiască o bază dedicată de fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bunicul lui Tom Felton a avut o scurtă apariție în filmul Harry Potter

Recent, în timpul unei filmări live pe Instagram, Felton a urmărit prima parte a seriei Harry Potter, iar în același timp a comentat scenele pentru urmăritorii săi. Cu această ocazie, actorul a dezvăluit că profesorul de la Hogwarts așezat lângă comentatorul Lee Jordan este de fapt bunicul său, Nigel Anstey.

„Acesta este bunicul meu. Tipul cu barba. Barba alba. Barba imensă chiar lângă Lee Jordan. Și acolo sunt eu, din nou”, a spus Tom Felton urmăritorilor săi. 

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Tom Felton a făcut, de asemenea, comentarii cu privire la personajul său, Draco, numindu-l „un mic îngâmfat”. Mai târziu a recunoscut că, deși Harry Potter este inamicul său în film, el este un susținător al personajuluil în viața reală. „Nu sunt sigur pe cine vreau să apăr acolo”, a spus el. 

Bunicul lui Tom Felton este un geofizician renumit

Reclamă

În mod surprinzător, bunicul lui Tom Felton nu a urmat o carieră în actorie. Nigel Anstey este un geofizician renumit, care a scris numeroase cărți despre explorarea seismică, potrivit Screen Rant. Asociația Europeană a Geoștiințificilor și Inginerilor are chiar un premiu anual care îi poartă numele.

În 2011, Felton a mărturisit pentru Hollywood Reporter că bunicul său l-a ajutat să stăpânească rânjetul iconic al lui Draco Malfoy.

„Bunicul meu m-a ajutat puțin cu asta, m-a învățat cum să îl fac. Este un fel de semnătură a expresiei Draco, iar bunicul m-a pus mult să exersez”, a declarat Felton, potrivit Insider.

Vizionarea scenelor la 20 de ani de la apariția primului film al seriei Harry Potter l-au emoționat vizibil pe actor.

„Mai mult lăcrimez decât să vă ofer comentarii, dar va fi mai bine. Cred că ce este mai bun de-abia urmează! Cu siguranță vom încerca asta din nou”, le-a spus el urmăritorilor de pe Instagram.

În ultimele luni, Felton a fost din ce în ce mai vocal în legătură cu franciza Harry Potter. El a vorbit anterior despre eforturile sale de a încerca să reuni reunească membrii distribuției și chiar a declarat că ar fi interesat să revină pentru viitoarele proiecte Harry Potter. Cel mai recent eveniment transmis în direct s-a dovedit a fi un succes, în special cu această dezvăluire. 

Se crede că HBO Max va produce o emisiune TV Harry Potter, dar informațiile nu au fost încă confirmate. Serviciul de streaming a alimentat aceste zvonuri după ce a început să creeze conținut nostalgic pentru fanii francizei, potrivit Yahoo Life. Totruși, HBO Max a transmis pe cale oficială că acest lucru nu se va întâmpla. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care stă pe un trunchi de copac, într-o rochie albă
Horoscop
4 zodii cărora le place să se joace cu sentimentele partenerilor lor. Nativii care nu sunt statornici în relații
Ai simțit vreodată că cineva se joacă cu sentimentele tale? Ei bine, astrologia ar putea avea un cuvânt de spus în această situație. Ai mai jos lista cu 4 zodii cărora le place să...
2
Gogoși berlineze umplute cu dulceață
Rețete
Gogoși berlineze. Rețetă de gogoși pufoase, umplute cu dulceață
Dacă îți plac gogoșile și obișnuiești să le prepari în modul clasic, încearcă și rețeta de gogoși berlineze. Este o rețetă de gogoși mari și pufoase, aromate cu vanilie și coajă de lămâie și...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023. Balanțele își găsesc sufletul pereche
Astrele aduc surprize pentru toți nativii din zodiac la final de an. Astfel, horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023 clarifică multe situații dificile. Între 4 și 29 decembrie, Venus le aduce Balanțelor sufletul pereche,...
4
Apă de cuișoare pusă într-un pahar elegant
Frumusețe
Beneficii uimitoare ale apei de cuișoare pentru piele. De ce e recomandat să o incluzi în rutina de îngrijire
Apa de cuișoare a fost folosită de secole în medicina tradițională pentru tratarea unei game variate de afecțiuni. Cercetările recente au arătat că are și multiple beneficii pentru piele. Specialiștii au oferit mai multe...
5
O banană verde tăiată pe un blat de bucătărie
Sănătate
Ce se întâmplă dacă mănânci în fiecare zi o banană verde
Dacă ai consumat până acum o banană verde, probabil ai realizat repede că are un gust destul de diferit față de cele coapte și galbene. Și nu neapărat într-un mod bun. În loc de...
PARTENERI
×