Reclamă

Bunicul lui Tom Felton a avut o scurtă apariție în filmul Harry Potter. Detaliul pe care nimeni nu l-a știut

Bunicul lui Tom Felton, Nigel Anstey a avut o scurtă apariție în filmul Harry Potter. Acesta a jucat rolul unui profesor în primul film al seriei.

Publicat: 11 februarie 2021, 13:58 / Actualizat: 11 februarie 2021, 17:56

Actorul Tom Felton a dezvăluit că bunicul său, Nigel Anstey, a apărut în prima parte a seriei Harry Potter, „Harry Potter and the Sorcerer's Stone”, în rolul unui profesor. Felton este cunoscut la scară largă pentru rolul lui Draco Malfoy, iar pe parcursul întregii serii de opt filme a reușit să-și construiască o bază dedicată de fani.

Bunicul lui Tom Felton a avut o scurtă apariție în filmul Harry Potter

Recent, în timpul unei filmări live pe Instagram, Felton a urmărit prima parte a seriei Harry Potter, iar în același timp a comentat scenele pentru urmăritorii săi. Cu această ocazie, actorul a dezvăluit că profesorul de la Hogwarts așezat lângă comentatorul Lee Jordan este de fapt bunicul său, Nigel Anstey.

„Acesta este bunicul meu. Tipul cu barba. Barba alba. Barba imensă chiar lângă Lee Jordan. Și acolo sunt eu, din nou”, a spus Tom Felton urmăritorilor săi. 

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Tom Felton a făcut, de asemenea, comentarii cu privire la personajul său, Draco, numindu-l „un mic îngâmfat”. Mai târziu a recunoscut că, deși Harry Potter este inamicul său în film, el este un susținător al personajuluil în viața reală. „Nu sunt sigur pe cine vreau să apăr acolo”, a spus el. 

Bunicul lui Tom Felton este un geofizician renumit

Reclamă

În mod surprinzător, bunicul lui Tom Felton nu a urmat o carieră în actorie. Nigel Anstey este un geofizician renumit, care a scris numeroase cărți despre explorarea seismică, potrivit Screen Rant. Asociația Europeană a Geoștiințificilor și Inginerilor are chiar un premiu anual care îi poartă numele.

În 2011, Felton a mărturisit pentru Hollywood Reporter că bunicul său l-a ajutat să stăpânească rânjetul iconic al lui Draco Malfoy.

„Bunicul meu m-a ajutat puțin cu asta, m-a învățat cum să îl fac. Este un fel de semnătură a expresiei Draco, iar bunicul m-a pus mult să exersez”, a declarat Felton, potrivit Insider.

Vizionarea scenelor la 20 de ani de la apariția primului film al seriei Harry Potter l-au emoționat vizibil pe actor.

„Mai mult lăcrimez decât să vă ofer comentarii, dar va fi mai bine. Cred că ce este mai bun de-abia urmează! Cu siguranță vom încerca asta din nou”, le-a spus el urmăritorilor de pe Instagram.

În ultimele luni, Felton a fost din ce în ce mai vocal în legătură cu franciza Harry Potter. El a vorbit anterior despre eforturile sale de a încerca să reuni reunească membrii distribuției și chiar a declarat că ar fi interesat să revină pentru viitoarele proiecte Harry Potter. Cel mai recent eveniment transmis în direct s-a dovedit a fi un succes, în special cu această dezvăluire. 

Se crede că HBO Max va produce o emisiune TV Harry Potter, dar informațiile nu au fost încă confirmate. Serviciul de streaming a alimentat aceste zvonuri după ce a început să creeze conținut nostalgic pentru fanii francizei, potrivit Yahoo Life. Totruși, HBO Max a transmis pe cale oficială că acest lucru nu se va întâmpla. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022. Trei nativi care se vor bucura de reușite
Pe lista cu cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022 se numără nativii Rac, Balanță și Săgetător. Acești trei nativi vor avea parte de o zi extraordinară pe toate planurile. Zodiile...
2
O femeie frumoasă cu părul lung care ilustrează idei de tunsori la modă în iarna anului 2022
Frumusețe
Tunsori la modă în iarna anului 2022. Cele mai apreciate coafuri din sezonul rece
Sezonul rece este aici și a sosit momentul să te bucuri de o schimbare de look. Te invităm să descoperi câteva idei de tunsori la modă în iarna anului 2022. Vezi care sunt unele...
3
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
4
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
5
O femeie care deschide o cutie primită prin curier
Timp liber
Ce nu e recomandat să cumperi online. De ce e mai bine să mergi în magazine pentru anumite produse
Cumpărăturile online au schimbat modul în care facem achiziții, de la cărți la cadouri pentru ziua de naștere a persoanelor dragi. Este atât de ușor să ai în față o gamă variată de articole...
PARTENERI
×