Reclamă

Olivia Wilde a purtat o ținută sport. Vedeta a fost pozată pe străzile din Los Angeles

Olivia Wilde a purtat o ținută sport. Vedeta internațională a fost pozată pe străzile din Los Angeles. Aceasta a ales o ținută all black. Paparazzi au pozat-o în timp ce încerca să se ferească de ploaia de afară.

Publicat: 2 aprilie 2023, 6:54

Olivia Wilde nu ratează nicio zi de antrenament. Chiar dacă vreme de afara este urâtă, Wilde își face mereu timp pentru a ajunge la sala de fitness. De data aceasta a fost pozată în timp ce ieșea de la un antrenament solicitant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olivia Wilde a purtat o ținută sport

Olivia Wilde și-a expus silueta de invidiat. Trupul tonifiat al actriței a putut fi admirat de trecătorii din Los Angeles. Aceasta a ieșit de la sala de fitness în timp ce afară ploua torențial. Wilde a încercat să se ferească de ploaie cu ajutorul unui prosop.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Olivia Wilde într-o ținută sport în timp ce pleacă de la o sală de fitness din Los Angeles
Olivia Wilde și-a expus silueta într-o ținută sport / Profimedia Images

Diva și-a pus prosopul pe cap și a fugit către mașina sa. Paparazzi nu au rtat ocazia de a o poza din toate unghiurile. Actrița muncește din greu pentru a avea un trup tonifiat. Aceasta a ales o ținută sport all black. În imagini se poate observa abdomenul lucrat la sala de fitness.

Reclamă

Pe lângă sport, actrița spune că respectă o dietă strictă. Aceasta este foarte atentă la alimentele pe care le consumă. De-a lungul timpului a încercat să-și pună silueta și aspectul fizic pe primul loc. Diva nu face excepții când vine vorba de fizicul său.

Aceasta știe cât de important este sportul, motiv pentru care nu ratează nicio zi la sală. Recent, Olivia a fost implicată și într-un mic argument cu Emily Ratajkowski.

Emily l-a sărutat pe Harry Styles, fostul iubit al Oliviei, în Tokyo. Emily și Olivia Wilde obișnuiau să fie foarte apropiate.

Reclamă

Ce spun apropiații actriței despre viața sa actuală

Olivia Wilde este foarte discretă când vine vorba de viața sa personală. Actrița are mare atenție să nu ofere motive pentru a se discuta pe seama poveștilor sale de iubire.

Ea și Styles au trăit o poveste de dragoste frumoasă, însă lucrurile s-au terminat între ei, iar fiecare a încercat să-și vadă de propriul drum. Apropiații actriței au povestit mai multe despre viața sa.

”Olivia încearcă să stea departe de orice neînțelegeri. Se concentrează pe copiii ei și pe munca sa. Ea nu vrea să aibă legătură cu știrile care se scriu în presă”.

Olivia și Styles s-au despărțit în luna noiembrie a anului trecut. Cei doi au avut o relație de aproape doi ani. Actrița în vârstă de 39 de ani se luptă în prezent pentru custodia copiilor cu fostul său logodnic, Jason Sudeikis. Actrița spune că fostul partener a lăsat-o pe aceasta cu multe datorii.

Olivia își dorește în prezent să obțină custodia copiilor și să-i crească ân armonie. Vedeta nu vrea ca micuții să rămână în grija fostului logodnic.

Mai multe documente privind procesul dintre ea și Jason au ajuns deja publice. Dva și-a dorit să fie transparentă cu publicul larg. Apropiații actriței spun că aceasta vrea să treacă peste perioada aceasta rapid și fără prea multe drame. Diva vrea să stea departe de neînțelegeri.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×