Reclamă

Kim Kardashian a făcut public antrenamentul de sport pe Instagram. Fanii sunt în extaz: e foarte ușor de reprodus

Kim Kardashian a făcut public antrenamentul de sport pe Instagram. Pentru că mereu a fost întrebată cum și-a obținut formele, ea a postat rutina de antrenament în cinci pași pe story, oferind fanilor o privire asupra exercițiilor fizice pe care le face în mod regulat.

Publicat: 29 martie 2023, 12:53

Cu această ocazie, ea le-a spus urmăritorilor că în ultimele trei luni se antrenează cu antrenorul Senada Greca pentru a-și dezvolta mușchii și a câștiga forță. Pentru a recrea exercițiile, vei avea nevoie de acces la greutăți și benzi elastice. Acestea pot fi făcute acasă sau la sala de sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian a făcut public antrenamentul de sport

Cel mai recent antrenament al lui Kim Kardashian se referă la a câștiga masă musculară și îl poți încerca acasă. Cu toate acestea, e indicat să sari peste câțiva pași pentru a evita suprasolicitarea, potrivit unui antrenor personal.

Exercițiile pe care le-a evidențiat ar putea fi foarte eficiente pentru a sculpta un corp deja modelat, a spus Jess Brown, antrenor personal și fondator The Glute Recruit.

„Are un nou antrenor care știe ce face. Toate exercițiile sunt dominante de masa musculară”, a spus Brown pentru Insider.

„Cu toate acestea, fără a cunoaște seturile și repetările, probabil că este mult mai mult decât are nevoie o persoană obișnuită pentru a vedea rezultate”, a mai adăugat antrenorul

Reclamă

Brown a spus că, cu excepția cazului în care ai planificată o întâlnire pe covorul roșu, cel mai bine este să te concentrezi pe exerciții de bază și pe intensitate moderată pentru a face progrese, evitând în același timp excesul. Recent vedeta a participat la o ședință foto, iar trupul ei a fost intens admirat într-un costum de baie roz. Kim a trecut printr-o transformare dramatică în ultimul timp, în ceea ce privește silueta sa.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kim Kardashian, cu posteriorul la vedere, pe o plajă
Kim Kardashian a făcut public antrenamentul de sport pe Instagram / Profimedia Images
Reclamă

Pasul 1: Ridicarea de greutăți pe spate

Kim Kardashian își începe ziua cu ridicarea de greutăți pe spate. Acest tip de exercițiu este popular printre culturiștii care caută să întărească și să întindă mai multe grupuri musculare simultan.

Mișcarea necesită protecție șolduri și umeri, ridicare, apoi revenirea la o poziție în picioare.

În timp ce Kardashian are un picior în fața celuilalt într-o poziție divizată, o modalitate obișnuită de a face acest exercițiu este cu picioarele depărtate aproximativ la lățimea umerilor. Pe măsură ce te apleci în talie, mișcă șoldurile înapoi, păstrând o ușoară îndoire a genunchilor. Încet, îndoaie-te de la șolduri și apoi revin-o la o poziție în picioare, fără mișcări neregulate.

Avantajul este că lucrează fesierii, dar și mușchii inferiori ai corpului care contribuie la un fizic echilibrat, potrivit lui Brown.

Pasul 2: Genuflexiuni laterale ale coapsei

În continuare, Kardashian face genuflexiuni laterale cu o bandă elastică în jurul coapsei.

Pentru început, pune bara de greutăți deasupra omoplaților. Începe prin a sta drept, cu picioarele unite, apoi fă un pas într-o parte în timp ce te ghemuiști. Stai în poziție câteva secunde, apoi adu picioarele împreună.

Genuflexiunea laterală te poate ajuta să lucrezi mușchii dintr-un unghi diferit pentru rezultate mai bune, potrivit lui Brown.

„Sunt un mare fan al antrenamentului în mai multe planuri și diferite game de mișcare, iar asta vă va oferi fundul rotunjit”, a spus ea..

Pasul 3: Împingeri cu bandă elastică

Pentru următorul exercițiu, Kardashian a folosit aceleași greutăți de 40 de kilograme pentru a face ceea ce ea a numit împingere.

Pune greutățile pe umeri, cu omoplații strânși. Apoi stai pe podea cu partea din spate a coapselor atingând gambele și cu genunchii depărtați.
Încet, ridică șoldurile și ridică corpul astfel încât să fii în genunchi.

Acest exercițiu combină două mișcări clasice inferioare ale corpului. Ar putea fi o opțiune excelentă pentru persoanele care stau toată ziua.

Cu toate acestea, majoritatea oamenilor ar putea sări peste banda elastică, care este o tehnică mai avansată pentru a face exercițiul mai greu sau a lucra la dezechilibrele musculare.

Pasul 4: Genuflexiuni cu benzi

Kardashian face apoi genuflexiuni cu benzi și o greutate.

Pe Instagram, Kardashian a împărtășit că acest exercițiu este „unul dintre cele mai puțin plăcute”, dar antrenamentul poate ajuta la îmbunătățirea echilibrului și la întărirea mușchilor de bază într-un mod prietenos.

Pentru început, ia o greutate și ține-o la piept. Kardashian a folosit o bandă elastică pentru a atașa greutatea pe care o ținea de o ganteră de pe podea.
Apoi, ghemuiește-te cu greutatea ținută strâns de piept și revin-o în poziția în picioare.

Acest exercițiu activează mușchii de bază pentru un antrenament suplimentar pentru abdomen, a spus Brown. În plus, poziția înălțată a călcâiului poate ajuta la o flexibilitate mai mare.

Este un mit că greutățile fac femeile să pară masive. Construirea mușchilor este un proces lent care nu se întâmplă peste noapte sau accidental. Greutatea mare nu face decât să provoace corpul să se adapteze și să facă schimbări, cum ar fi adăugarea de țesut muscular slab, care poate ajuta la crearea definirii musculare.

Pasul 5: Fandări

Pentru a-și completa antrenamentul cu greutăți, Kardashian a încheiat cu ceea ce ea a numit un step-up.

Aceste exerciții sunt un antrenament grozav pentru jumătatea inferioară a corpului, deoarece implică ambele picioare și fesierii, dar implică și ridicarea piciorului în față pe o suprafață ridicată, cum ar fi o cutie sau o bancă.

Fandarea inversă este o modalitate excelentă de a lucra fesierii și de a îmbunătăți echilibrul și flexibilitatea.

Brown nu a fost impresionat de acest exercițiu și a spus că antrenamentul în sine este probabil prea lung.

Pentru majoritatea oamenilor care doresc să-și dezvolte mușchii și să devină mai sănătoși, este suficient să meargă la sală de trei până la patru ori pe săptămână timp de 45 de minute, a spus Brown.

Supra-antrenamentul sau exercițiile fizice prea complicate pot încetini progresul, mai ales fără recuperarea, nutriția sau un număr considerabil de ore de somn.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×