Reclamă

Eiza Gonzalez a uimit într-o rochie albă. Actrița a fost invitată la premiera Extrapolations din Los Angeles

Eiza Gonzalez a uimit într-o rochie albă. Actrița internațională și-a făcut apariția la premiera seriei Extrapolations. Evenimentul a avut loc la Los Angeles. Alături de Eiza au fost invitați și alți actori de renume.

Publicat: 18 martie 2023, 6:32

Eiza Gonzalez a avut și de data aceasta o apariție diafană. Actrița a ales să-și pună în valoare silueta de invidiat cu ajutorul unei rochii albe. Premiera Extrapolations a fost un real succes. Viitoarea serie de dramă antologică o are pe Eiza în rolul personajului Elodie. Premiera pe platformele de streaming a avut loc pe data de 17 martie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eiza Gonzalez a uimit într-o rochie albă

Eiza Gonzalez surprinde cu fiecare apariție pe care o are. După ce la petrecerea Vanity Fair și-a făcut apariția într-o rochie albastră, de data aceasta a surprins întro ținută all white. Eiza a fost însoțit la eveniment de Heather Graham și Sienna Miller. Gonzalez s-a lăsat fotografiată din toate unghiurile. Acesta s-a bucurat de atenția pe care a primit-o.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Eiza Gonzalez într-o rochie albă cu un decolteu amplu la premiera filmului Extrapolations din Los Angeles
Eiza Gonzalez a optat pentru o rochie sexy / Profimedia Images

Pe covorul roșu a afișat o atitudine puternică. Eiza a ales o rochie albă lungă cu mici decupaje în zona abdomenului și a posteriorului. Rochia cu a avut un decolteu amplu și a lăsat la vedere o parte din bustul generos al actriței. Aceasta nu a purtat un sutien pentru ținuta aleasă. Rochia superbă a fost accesorizată cu o pereche de sandale cu toc și cu bijuterii cu diamante.

Reclamă

Diva a atras imediat atenția cu un inel impunător. Machiajul a fost unul elegant, în timp ce părul a ales să-l lase desfăcut pe spate. Eiza atrage atenția asupra sa cu fiecare apariție. Chiar și în ținute sport aceasta arată impecabil. De data aceasta vedeta s-a bucurat de un eveniment pe covorul roșu.

Publicațiile internaționale spun că Eiza a petrecut întreaga seară în compania colegelor sale de platou. Aceasta s-a bucurat să fie implicată în realizarea seriei Extrapolations.

Cine este și cu ce se ocupă Eiza Gonzalez

Reclamă

Eiza Gonzalez încearcă să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor. Însă, în ceea ce privește sfera profesională, Eiza este cunoscută la nivel internațional. Vedeta s-a născut în Sonora, Mexic, pe data de 30 ianuarie 1990. Mama divei este model și fondatoarea agenției Glenda.

Deși copilăria Eizei nu a fost una ușoară, actrița a reușit să își depășească rapid problemele. Tatăl actriței a murit într-un accident de mașină când aceasta avea doar 12 ani. Însă Eiza a fost mereu înconjurată de iubirea mamei sale și a surorii sale, Yulen Gonzalez Reyna.

Eiza și-a început cariera în Mexic. Aceasta a jucat la început în mai multe telenovele de succes. Ulterior aceasta s-a mutat la New York și a urmat cursurile Institutului de Teatru și Film Lee Strasberg. Nu a durat mult și Eiza s-a mutat la Los Angeles pentru a-și continua cariera de actriță.

Aceasta s-a bucurat de un real succes după ce a apărut în producția Baby Driver. Eiza este pasionată inclusiv de sfera muzicală.

Vedeta se mândrește cu două albume pe care le-a lansat. Melodiile sale au fost recompensate cu nenumărate premii, fiind considerată una dintre cele mai talentate adolecente mexicane ale momentului. Totuși, vedeta a încercat să se concentreze asupra carierei de succes în lumea filmului. Actrița se mândrește cu o mulțime de reușite pe plan profesional.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×