Reclamă

Rihanna a mers la cumpărături pentru fiul ei și viitorul bebeluș. Artista a ignorat vremea ploioasă din Los Angeles

Rihanna a mers la cumpărături pentru fiul ei și viitorul bebeluș. Artista a ignorat vremea ploioasă din Los Angeles. Superstarul pop în vârstă de 35 de ani a fost fotografiată în Beverly Hills în timpul unei pauze între furtunile de ploaie care au lovit sudul Californiei.

Publicat: 24 martie 2023, 12:40

Ea a făcut mai multe opriri de-a lungul zilei aglomerate, inclusiv la Kitson Kids. Artista a cumpărat un pian de jucărie și chiar câteva articole pentru fiul ei al cărui nume nu a fost încă dezvăluit public, dar și pentru bebelușul nenăscut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rihanna a mers la cumpărături în Los Angeles

Rihanna, care se află într-o relație cu A$AP Rocky, a avut de făcut cumpărături și pentru ea. A ajuns și la CVS și la Bristol Farms. Artista arăta prea cool într-un hanorac gri care îi acopera burtica de gravidă, scrie DailyMail.

Hanoracul era băgat lejer în partea din față a blugilor și purta pantalonii largi, relaxați, suflecați dezordonat la tiv. Rihanna a optat pentru confort. Și-a asortat ținuta cu un set de cizme albastre voluminoase decorate cu modele în forma de stea.

Cântăreața s-a acoperit în ziua rece cu un pardesiu negru, fără fermoar și fără nasturi. Look-ul casual a fost completat de părul prins la spate într-o coadă de cal. S-a accesorizat cu o geantă colorată Louis Vuitton.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Rihanna, într-un hanorac gri, o pereche de jeanși, cu o geantă colorată
Superstarul pop în vârstă de 35 de ani a fost fotografiată în Beverly Hills în timpul unei pauze între furtunile de ploaie care au lovit sudul Californiei / Profimedia Images

Ea a adăugat o doză de glam ținutei cu un lanț auriu și a purtat ochelari de soare albi, supradimensionați, care semănau cu ochelarii de schi, pe care i-a purtat cu șnur albastru. Rihanna a adăugat un strop de culoare cu unghiile ei vișinii.

Cântăreața și-a scos haina grea în timp ce a intrat la Kitson pentru a găsi niște articole pentru bebeluși. Nu este clar dacă făcea mai multe cumpărături pentru fiul ei sau pentru copilul din burtică.

Reclamă

În timp ce se afla în magazin, Rihanna părea încântată când a găsit o pereche de greutăți pentru sport, care erau suficient de mari doar pentru un copil mic. Ea a zâmbit în timp ce s-a întors către unul dintre însoțitorii ei pentru a arăta ce a găsit.

Un lucru era sigur. Artista vrea să-și crească copiii cu apreciere pentru muzică. Unul dintre asistenții ei a fost văzut cărând o cutie mare cu un pian de jucărie și o bancă.

Ce spune artista despre rolul de mamă

Rihanna părea să fi găsit o mulțime de alte articole la magazin, deoarece un alt asistent a fost fotografiat cărând o pungă de cumpărături care era umplută până la refuz. Deși are o echipă de asistenți care s-ar putea ocupa de treburile ei zilnice, ea a precizat că a preferat să-și facă singură cumpărăturile.

O altă oprire a fost la un magazin alimentar, Bristol Farms. Cântăreața a fost văzută mergând printre culoare cu propriul ei cărucior de cumpărături.

Săptămâna trecută, Rihanna și-a dezvăluit cu mândrie burtica de gravidă în timp ce mergea la cumpărături cu partenerul ei A$AP Rocky în West Hollywood. Anterior, ea a împărtășit lumii că era însărcinată pentru a doua oară în timp ce cânta la spectacolul Super Bowl LVII pe 12 februarie.

Cântăreața Diamonds și rapperul Distorted Records sunt împreună din 2020 și au deja un fiu de nouă luni. După dezvăluirea de la Super Bowl, cuplul a apărut pe coperta din martie a revistei Vogue.

Rihanna a spus că Rocky este „cea mai bună prietenă” a ei și a recunoscut că nu își poate aminti cum a fost viața ei înainte de a-l avea pe fiul ei în mai 2022.

Ea a spus despre rolul de mamă: „Este totul. Chiar nu-ți amintești viața înainte, ăsta e cel mai nebunesc lucru”.

Rihanna a mai spus că primele ei luni ca mamă au fost un rollercoaster. Ea a descris că nașterea este un „la naiba”, spunând că nu-i venea să creadă că a intrat în spital însărcinată și a plecat cu un copil. Artista a recunoscut că a avea un copil a făcut-o să se reevalueze. A descris creșterea fiului ei drept una dintre cele mai „înfricoșătoare” responsabilități din viața ei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×