Reclamă

Rihanna a purtat un crop top albastru. Cântăreața și-a expus burtica de gravidă la o întâlnire cu A$AP Rocky

Rihanna a purtat un crop top albastru. Cântăreața a ieșit la întâlnire alături de partenerul său. Aceasta a ales să-și lase la vedere burtica de gravidă. RiRi este mândră cu silueta sa și nu se sfiește să poarte hainele preferate.

Publicat: 18 martie 2023, 6:02

Rihanna și Rocky au fost surprinși la o întâlnire romantică. Cei doi îndrăgostiți s-au ținut tot timpul de mână și au avut grijă să fie tandri unul cu celălalt. Rihanna nu s-a ferit niciodată să-și arate burtica de gravidă. La prima sarcină aceasta a ales tot timpul ținute îndrăznețe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rihanna a purtat un crop top albastru

Rihanna este o gravidă fericită și împlinită. Viitoarea mămică s-a afișat alături de partenerul său de viață. Ea și Rocky au ieșit la un prânz în oraș. Aceștia au optat pentru ținute casual. RiRi a ales un crop top albastru care i-a lăsat la vedere burtica.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

A$AP Rocky și Rihanna la o întâlnire romantică în Los Angeles
Rihanna și A$AP Rocky au mers la o întâlnire romantică în Los Angeles / Profimedia Images

Graviduța are o burtică tot mai mare. Vedeta nu a făcut nicio dezvăluire cu privire la sexul copilului pe care îl așteaptă. La întreaga ținută RiRi a ales să asorteze o poșetă și o pereche de ochelari. Rocky a ales și el o ținută casual. Acesta și-a ținut iubita de mână și a condus-o la restaurant.

Reclamă

Cei doi s-au bucurat de un prânz romantic. Fotografii i-au pozat din toate unghiurile, însă Rihanna nu a părut deranjată de acest lucru.

Vedeta este deja obișnuită cu atenția primită de la paparazzi. La primul copil a ales să se afișeze public și să participe la o mulțime de evenimente.

Rihanna este foarte atentă cu hainele pe care le alege. Vedeta a purtat mereu ținute îndrăznețe și pare că nu renunță la stilul său vestimentar.

Reclamă

Rihanna adoră să fie mamă

Rihanna iubește să se afle alături de fiul său. Diva așteaptă al doilea copil și pare că radiază de fericire. Apropiații vedetei spun că acesta se bucură de fiecare clipă alături de partenerul său. Rocky o susține la fiecare pas și încearcă să o sprijine în grija copiilor pe care îi au împreună.

Rihanna a anunțat faptul că așteaptă cel de-al doilea copil în cadrul spectacolului pe care l-a susținut la Super Bowl. Diva a purtat atunci o ținută mulată roșie, iar fanii au fost încântați să-i vadă burtica de gravidă. RiRi a cântat ulterior și la Gala Premiilor Oscar, scriu publicațiile internaționale.

Vedeta și-a onorat promisiunile profesionale, însă apropiații acesteia spun că Rihanna vrea să se concentreze asupra familiei sale.

”Accentul principal este pus pe familie. Îi place să petreacă timp alături de cei iubiți. Este cea mai fericită perioadă din viața sa. Îi place foarte mult să fie mamă și este recunoscătoare pentru tot ceea ce i se întâmplă”.

Apropiații artistei au făcut dezvăluiri din viața privată a acesteia. Rihanna nu vorbește foarte des despre viața sa privată. Aceasta și-a ținut fiul ascuns pentru mai bine de un an. Aceasta nu a vrut să-l expună luminii reflectoarelor. Pare că diva va păstra acest lucru și în timpul sarcinii cu cel de-al doilea copil. Vedeta este discretă când vine vorba de declarațiile pe care le face.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×