Reclamă

Ținute îndrăznețe purtate de Rihanna în timpul sarcinii. Cum le-a surprins diva pe mămicile din întreaga lume

Vestea că Rihanna este însărcinată i-a luat pe toți prin surprinde re la momentl a care artista a ales să facă publică vestea. Acesta este primul copil al artistei, iar sarcina a ajutat-o să experimenteze și mai mult cu stilul său vestimentar. Hai să vedem împreună care au fost acele ținute îndrăznețe purtate de Rihanna în timpul sarcinii.

Publicat: 28 ianuarie 2023, 6:00

Rihanna are alături de partenerul său un fiu. Aceasta a ales să nu dezvăluie foarte multe detalii despre copilul pe care îl are, însă pe tot parcursul sarcinii a fost deschisă cu admiratorii săi. RiRi nu s-a sfiit să-și afișeze burtica de gravidă în ținute impunătoare, dar și foarte sexy.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ținute îndrăznețe purtate de Rihanna în timpul sarcinii

Rihanna nu a ținut niciodată cont de părerile celor din jur, motiv pentru care a ales mereu să poarte ceea ce și-a dorit. Chiar dacă a fost intens criticată, RiRi și-a asumat fiecare alegere vestimentară. Încă de când a făcut anunțul că așteaptă un copil, Rihanna a pozat cu burtica de gravidă la vedere.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Rihanna, într-o haină din blană, vintage de la Dior
Rihanna continuă să surprindă cu hainele pe care le poartă chiar și după ce a anunțat că este gravidă / Profimedia Images

Ulterior, aceasta a oferit și câteva interviuri în care a explicat de ce nu a renunțat la hainele care o definesc și nu a optat pentru ținute mai liniștite. Artista internațională a declarat că vrea să-și ducă stilul la următorul nivel și că le încurajează pe femei să facă la fel.

Reclamă

Diva nu consideră că trebuie să renunțe la hainele pe care obișnuiește să le poarte, doar pentru să a rămas însărcinată. Astfel, o mulțime de ținute purtate de vedetă i-au lăsat burtica la vedere. Pe tot parcursul sarcinii, Rihanna a purtat rochii scurte și mulate, tocuri, chiar și ținute pline de paiete.

Diva internațională nu a renunțat o clipă la stilul care o definește, fie c a fost vorba de ieșiri în oraș cu partenerul său sau de evenimente publice. Inclusiv pe covorul roșu a avut o apariție sexy. Diva a purtat atunci lenjerie intimă neagră, iar burtica ei a atras privirile tuturor celor prezenți, relatează CNN.

După ce a născut, Rihana a reluat șirul tinutelor mulate. Chiar dacă silueta ei nu mai arată la fel ca înaintea sarcinii, Rihanna face tot posibilul să se bucure de fizicul său în hainele pe care le îndrăgește.

Reclamă

Ce spune Rihanna despre rolul de mamă

Rihanna a pozat pentru coperta revistei Vogue în luna aprilie a anului 2022. Diva a oferit și un iterviu în exlusivitate pentru publicație. Aceasta a vorbit despre rolul de mamă, dar și despre copilul pe care îl aștepta.

”Când am aflat că sunt însărcinată mi-am spus că nu o să merg nicodată să-mi cupăr haine de gravidă. Îmi pare rău, dar i se pare foarte amuzant să te îmbraci așa. Eu am propriul stil. N-am să las acest lcuru să dispară pentru că trupul meu trece printr-o schimbare”.

După naștere, diva nu și-a schimbat părerea cu privire la hainele pe care le poartă, dar a devenit mult mai atentă la modul înc are privește lumea. Aceasta spune că a înțeles sentimentul plăcut de a-ți ține copilul în brațe. Apropiații cântăreței spun că aceasta se dedică în totalitate creșterii fiului său.

Totodată, vedeta se bucură de sprijinul lui Rocky. Rihanna se simte împlinită ca mamă. Într-un interviu pe care l-a acordat după ce a născut, diva se gândea deja la un al doilea copil alături de Rocky. Se pare că cei doi trăiesc una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×