Reclamă

Rihanna a publicat primele imagini cu fiului ei. Artista a postat imaginile pe TikTok

Rihanna și A$AP Rocky au devenit părinți în mai 2022, a confirmat People. Cu toate acestea, cei doi au fost extrem de discreți cu privire la nașterea băiețelului lor. Recent însă, Rihanna a publicat primele imagini cu fiului ei.

Publicat: 18 decembrie 2022, 13:56

Artista în vârstă de 34 de ani a publicat primele imagini oficiale cu băiețelul ei, pe care l-a adus pe lume în mai 2022. În clip, fiul cuplului poate fi văzut zâmbind și gângurind mamei sale, care se aude pe fundal, înregistrându-l.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rihanna a publicat primele imagini cu fiului ei

„Încerci să iei telefonul mamei?”, îl întreabă Rihanna pe băiatul ei.

Mai târziu în clip, fiul lui Rihanna și A$AP Rocky, al cărui nume nu a fost încă dezvăluit de cuplu, căscă în timp ce privea pe geamul mașinii. De asemenea, aceste primele imagini cu băiețelul reprezintă și debutul artistei pe TikTok.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

PEOPLE a confirmat în mai că cântăreața „Diamonds” și A$AP Rocky, în vârstă de 34 de ani, și-au întâmpinat primul copil. La acea vreme, o sursă apropiată cuplului spunea că se aflau acasă în Los Angeles cu copilul.

„Rihanna se descurcă bine. Sunt foarte încântați să fie părinți. Rihanna este deja o mamă minunată”, a adăugat sursa la vremea respectivă.

De-a lungul timpului, RiRi a demonstrat că este o prezență foarte discretă în mediul online și nu numai. Detalii precum spitalul la care a fost născut micuțul nu se cunosc. De altfel, reporterii nu au reușit să afle nici numele micuțului.

Reclamă

Ce spune artista despre bebelușul ei

Câștigătoarea Grammy a dezvăluit pentru prima dată în ianuarie că așteaptă primul ei copil cu A$AP Rocky. După ce a fost fotografiată în timp ce își arăta burtica de gravidă în New York, o sursă a declarat pentru PEOPLE că Rihanna era „emoționată să fie mamă” și „nu ar putea fi mai fericită”.

„Tot ceea ce face Rihanna, ea o face în felul ei, în propriul orar, iar a avea un copil nu este diferit”, a spus sursa, adăugând că Rihanna și iubitul ei rapper au fost extaziați de copilul lor. „Sunt la fel ca orice altă pereche de viitori părinți. Da, se întâmplă să fie celebri, dar sunt doar cel mai drăguț și mai amețitor cuplu tânăr care așteaptă copii”.

De-a lungul sarcinii, Rihanna a prezentat stiluri emblematice de haine de maternitate, care deseori i-au expus trupul și burta de gravidă.

În cadrul unui eveniment Fenty Beauty din Los Angeles, în februarie, cântăreața a declarat pentru PEOPLE că a fost „distractiv”, dar și „o provocare” să se joace cu moda în timp ce era însărcinată. „Îmi place. Mă bucur de asta”, a spus ea.

„Îmi face plăcere să nu trebuie să-mi fac griji că îmi ascund burtica”, a adăugat cântăreața. „Dacă mă simt puțin dolofană, este pentru că e un copil acolo”.

Ulterior, tot pentru publicația menționată mai sus, artista a spus despre băiețelul ei: „Este amuzant, e fericit și este gras”, a spus ea râzând. „Este uimitor. Este o scenă cu adevărat drăgălașă acum, la noi acasă.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×