Reclamă

Rihanna s-a filmat într-o rochie scurtă din latex. Ce imagini a distribuit artista pe rețelele sociale

Rihanna s-a filmat într-o rochie scurtă din latex. Imaginile au fost distribuite chiar de artistă pe rețelele sociale. Diva se simte extraordinar de când a devenit mamă și este mai încrezătoare ca niciodată în formele sale. Vedeta nu se sfiește să danseze în fața camerelor de filmat.

Publicat: 18 noiembrie 2022, 14:33

RiRi a încins imaginația fanilor din întreaga lume. Diva s-a filmat în ipostaze sexy, iar apoi a făcut publice imaginile. Cântăreața în vârstă de 34 de ani a vrut să-și promoveze linia de haine, motiv pentru care a ales o ținută chiar din colecția sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rihanna s-a filmat într-o rochie scurtă din latex

Rihanna a îmbrăcat o rochie corset cu un decolteu amplu. Rochia din latex s-a mulat perfect pe formele generoase ale cântăreței. Vedeta internațională a ales și o pereche de mănuși din piele, la care a asortat și o pereche de pantofi cu toc.

Vezi mai multe imagini cu Rihanna în Galeria Foto!

Machiajul de seară a demonstrat că diva se îngrijește în continuare de imaginea sa. Deși are un program mai aglomerat de când a devenit mamă, Rihanna are grijă să-și țină fanii la curent cu ultimele schimbări din viața sa. Vedeta a pornit camera și a început să danseze în ținuta sexy din latex.

Reclamă

Imaginile au ajuns la scurt timp virale. Fanii s-au arătat a fi foarte încântați de ceea ce văd. Totuși, RiRi a primit și o rundă de hate din partea celor care au considerat indecente imaginile pe care le-a distribuit. Artista nu a ținut cont de părerile celor din jur.

S-a simțit bine în fața camerelor și a demonstrata cest lcuru prin atitduinea pe care a afișat-o. Vedeta a fost întrebată de fani pe cine ar vedea purtând ținuta pe care a creat-o.

Fără să ezite Rihanna ar fi răspun că rochia este ideală pentru Beyonce. Diva internațională a făcut furori cu videoclipul de câteva secunde. 

Reclamă

Rihanna își dorește mai mulți copii

Rihanna a ieșit recent în oraș cu una dintre prietenele sale, Gigi Hadid. La scurt timp după ieșirea celor două, diva a oferit și un interviu. Acesta spune că este foarte fericită să fie mamă și că se bucură de tot sprijinul pe care l-ar putea primi din partea lui A$AP Rocky.

Cântăreața și artistul au împreună un băiețel. Primele imagini cu fiul acestuia au circulat deja pe internet, însă diva nu i-a afișat chipul micuțului. RiRi vrea să fie cât mai atentă cu privire la viața fiului său. Aceasta nu-și dorește să-l afișeze în fața publicului larg.

Totuși, Rihanna spune că adoră să aibă grijă de fiul său și că este dornică să aibă mai mulți copii. Rihanna spune că își dorește să devină din nou mamă alături de A$AP Rocky. În ciuda faptului că cei doi nu s-au căsătorit, aceștia formează o familie foarte frumoasă.

A$AP Rocky o susține în totalitate pe artistă, iar paparazzi îi fotografiază deseori plecând împreună de la evenimente sau luând cine romantice în oraș.

A$AP Rocky nu a făcut nicio declarație cu privire la dorințele partenerei sale. Totuși, Rihanna spune că A$AP Rocky este foarte grijuliu și implicat atunci când vine vorba de fiul lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×