Reclamă

Tunsori la modă în iarna anului 2022. Cele mai apreciate coafuri din sezonul rece

Sezonul rece este aici și a sosit momentul să te bucuri de o schimbare de look. Te invităm să descoperi câteva idei de tunsori la modă în iarna anului 2022. Vezi care sunt unele dintre cele apreciate opțiuni ale femeilor din întreaga lume.

Publicat: 3 decembrie 2022, 6:00
O femeie frumoasă cu părul lung care ilustrează idei de tunsori la modă în iarna anului 2022
Te invităm să descoperi câteva idei de tunsori la modă în iarna anului 2022. Vezi care sunt unele dintre cele apreciate opțiuni / Shutterstock

Podoaba capilară necesită mult mai multă grijă și atenție în sezonul rece. De multe ori este nevoie de o tunsoare care să-i reîmprospăteze părului aspectul strălucitor. Vârfurile au nevoie să fie tunse periodic, maia les în cazul părului tratat chimic. Însă uneori este nevoie de o schimbare majoră pentru a te bucura de un look cu totul deosebit.

Tunsori la modă în iarna 2022

Sfârșitul anului 2022 aduce cu sine unele dintre cele mai apreciate coafuri ale timpului. Am selectata pentru tine câteva look-uri indeite pe care să le încerci în sezonul rece al anului 2022. Nu uita să acorzi o îngrijire corectă a părului.

Rutina de îngrijire a acestuia este foarte importantă, mai ales dacă obișnuiești să-ți coafezi părul cu ajutorul dispozitivelor cu căldură. Uite câteva idei de măști pe care le poți aplica pe părul tău pentru a-i oferi strălucirea de care are nevoie.

Reclamă

Mullet

Se spune că tot ceea ce este vechi devine la un moment dat nou. Acesta este și cazul tunsorii mulett. O tunsoare care a reintrat din nou în atenția publicului. Dintre vedetele care au popularizat această coafură din nou o recunoaștem pe Miley Cyrus și Rihanna.

Tunsoarea poate fi adaptată pentru orice tip de păr și este potrivită femeilor care au fruntea mai lată. Stilul este elegant și ilustrează puterea, dar și gingășia unei femei. Este o coafură care va fi la mare căutare în iarna anului 2022, spune publicațiile internaționale.

Shag

Reclamă

Frumusețea acestui tunsori datează din anii ’70. Tunsoarea shag a fost de-a lungul timpului purtată de o mulțime de vedete, iar în sezonul rece al anului 2022 pare că se întoarce din nou printre preferințele femeilor din lumea întreagă. Tăietura acestei tunsori este una puternic și stratificată. Look-ul final este unul dezordonat, dar care are o eleganță aparte.

Reclamă

Este o tunsoare sexy, potrivită pentru femeile îndrăznețe. O astfel de tunsoare poate fi potrivită pentru toate tipurile de lungime de păr. În plus, tunsoarea shag este recomandată chiar și persoanelor care au părul fin. Aceasta coafură va oferi acel plus de volum de care ai nevoie.

Una dintre vedetele care a făcut cunoscută din nou această tunsoare este Miley Cyrus. Cântăreața a ales să-și pună în valoare personalitatea cu ajutorul acestei tunsor.

Long Choppy Layers

Tunsoarea long choppy layers este ideală pentru persoanele care au părul mediu spre lung. Aceasta conferă volum părului și scoate în evidență trăsăturile naturale a feței. Această tunsoare alungește chipul și evidențiază zona pomeților și a ochilor.

Această tehnică de tundere a părului are drept scop de a crea o formă pe lungimea pa care o ai deja. Este o coafură extrem de unoșr de stilizat și nu necesită foarte mult timp pentru coafare.

Astfel, tunsoarea devine ideală pentru femeile care sunt mereu pe fugă sau pentru cele care nu-și doresc să piardă foarte mult timp în fața oglinzii. Secailiștii în beauty spun că această tunsoare poatefi ideală chiar și pentru persoanele cu părul creț.

Classic Bob

Tunsoarea bob nu se va demoda niciodată. Această coafură este clasică și revine în atenția femeilor în fiecare an. Este o unsoare ideală pentru femeile care își doresc o transformare radical. În plus, mulți specialiști în beauty sunt de părere că această tunsoare întinerește orice persoană care alege să o poarte.

Dacă ai părul lung și vrei o transformare radicală, atunci aceasta ar putea fi opțiunea ideală pentru tine. Tunsoarea bob poate fi stilizată într-o mulțime de feluri.

În plus, este ideală pentru persoanele care au părul aspru, deoarece se va aranja mult mai ușor. Pentru un plus de volum poți alege cu încredere tunsoarea bob lung cu breton.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu părul scurt stă în fața unei oglinzi și se dă cu ruj pe buze, sugerând nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Există o serie de nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani, iar specialiștii în frumusețe explică motivele. De cele mai multe ori, femeile aleg să folosească rujul...
2
O femeie tânără, în echipament sportiv se pregîtește de mișscare, unul dintre obiceiurile prin care să reduci grăsimea abdominală
Lifestyle
Obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală. Ce exerciții fizice să faci
Recomandăm câteva obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală, astfel încât să îți atingi obiectivele. În cazul în care grăsimea din zona abdomenului îți dă bătăi de cap, ai ajuns la locul potrivit. Îți...
3
O femeie mai în vârstă stă în fața unei oglinzi, fiind atentă la ce să nu facă părului său
Frumusețe
Ce să nu faci părului tău. Aceste sfaturi te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără
Stiliștii te învață ce să nu faci părului tău atunci când îl îngrijești. Deși poate ai impresia că îi oferi toată atenția de care are nevoie, s-ar putea să faci niște greșeli de care...
4
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-o rochie roșie, cu aripi
Horoscop
Top 3 zodii care au faima la picioare. Ele sunt cele care reușesc să obțină tot ceea ce își doresc
Fie că se întâmplă accidental sau chiar își doresc, ele se încadrează în top 3 zodii care au faima la picioare. Reușesc întotdeauna să obțină atât lucruri materiale cât și prietenii. Fac mari eforturi...
5
O hartă cu zodii și monede
Horoscop
Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație
Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață,...
PARTENERI
×