Reclamă

Tunsori la modă în iarna anului 2022. Cele mai apreciate coafuri din sezonul rece

Sezonul rece este aici și a sosit momentul să te bucuri de o schimbare de look. Te invităm să descoperi câteva idei de tunsori la modă în iarna anului 2022. Vezi care sunt unele dintre cele apreciate opțiuni ale femeilor din întreaga lume.

Publicat: 3 decembrie 2022, 6:00

Podoaba capilară necesită mult mai multă grijă și atenție în sezonul rece. De multe ori este nevoie de o tunsoare care să-i reîmprospăteze părului aspectul strălucitor. Vârfurile au nevoie să fie tunse periodic, maia les în cazul părului tratat chimic. Însă uneori este nevoie de o schimbare majoră pentru a te bucura de un look cu totul deosebit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tunsori la modă în iarna 2022

Sfârșitul anului 2022 aduce cu sine unele dintre cele mai apreciate coafuri ale timpului. Am selectata pentru tine câteva look-uri indeite pe care să le încerci în sezonul rece al anului 2022. Nu uita să acorzi o îngrijire corectă a părului.

Rutina de îngrijire a acestuia este foarte importantă, mai ales dacă obișnuiești să-ți coafezi părul cu ajutorul dispozitivelor cu căldură. Uite câteva idei de măști pe care le poți aplica pe părul tău pentru a-i oferi strălucirea de care are nevoie.

Reclamă

Mullet

Se spune că tot ceea ce este vechi devine la un moment dat nou. Acesta este și cazul tunsorii mulett. O tunsoare care a reintrat din nou în atenția publicului. Dintre vedetele care au popularizat această coafură din nou o recunoaștem pe Miley Cyrus și Rihanna.

Tunsoarea poate fi adaptată pentru orice tip de păr și este potrivită femeilor care au fruntea mai lată. Stilul este elegant și ilustrează puterea, dar și gingășia unei femei. Este o coafură care va fi la mare căutare în iarna anului 2022, spune publicațiile internaționale.

Shag

Reclamă

Frumusețea acestui tunsori datează din anii ’70. Tunsoarea shag a fost de-a lungul timpului purtată de o mulțime de vedete, iar în sezonul rece al anului 2022 pare că se întoarce din nou printre preferințele femeilor din lumea întreagă. Tăietura acestei tunsori este una puternic și stratificată. Look-ul final este unul dezordonat, dar care are o eleganță aparte.

Reclamă

Este o tunsoare sexy, potrivită pentru femeile îndrăznețe. O astfel de tunsoare poate fi potrivită pentru toate tipurile de lungime de păr. În plus, tunsoarea shag este recomandată chiar și persoanelor care au părul fin. Aceasta coafură va oferi acel plus de volum de care ai nevoie.

Una dintre vedetele care a făcut cunoscută din nou această tunsoare este Miley Cyrus. Cântăreața a ales să-și pună în valoare personalitatea cu ajutorul acestei tunsor.

Long Choppy Layers

Tunsoarea long choppy layers este ideală pentru persoanele care au părul mediu spre lung. Aceasta conferă volum părului și scoate în evidență trăsăturile naturale a feței. Această tunsoare alungește chipul și evidențiază zona pomeților și a ochilor.

Această tehnică de tundere a părului are drept scop de a crea o formă pe lungimea pa care o ai deja. Este o coafură extrem de unoșr de stilizat și nu necesită foarte mult timp pentru coafare.

Astfel, tunsoarea devine ideală pentru femeile care sunt mereu pe fugă sau pentru cele care nu-și doresc să piardă foarte mult timp în fața oglinzii. Secailiștii în beauty spun că această tunsoare poatefi ideală chiar și pentru persoanele cu părul creț.

Classic Bob

Tunsoarea bob nu se va demoda niciodată. Această coafură este clasică și revine în atenția femeilor în fiecare an. Este o unsoare ideală pentru femeile care își doresc o transformare radical. În plus, mulți specialiști în beauty sunt de părere că această tunsoare întinerește orice persoană care alege să o poarte.

Dacă ai părul lung și vrei o transformare radicală, atunci aceasta ar putea fi opțiunea ideală pentru tine. Tunsoarea bob poate fi stilizată într-o mulțime de feluri.

În plus, este ideală pentru persoanele care au părul aspru, deoarece se va aranja mult mai ușor. Pentru un plus de volum poți alege cu încredere tunsoarea bob lung cu breton.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×