Reclamă

Rihanna a purtat o ținută all white. Cântăreața a luat cina alături de prieteni în Santa Monica

Rihanna a purtat o ținută all white. Cântăreața și-a eliberat programul și a ieșit în oraș alături de un grup de prieteni apropiați. Diva a fost surprinsă la un local cu specific italienesc din Santa Monica. Restaurantul a fost pregătit pentru ca diva să-și celebreze aniversarea.

Publicat: 22 februarie 2023, 11:22

Rihanna a împlinit 35 de ani pe data de 20 februarie 2023. Diva a reușit n cele din urmă să se întâlnească cu o parte din prietenii săi dragi și a deci să sărbătorească alături de aceștia. Diva nu a mers singură la restaurant. Aceasta a fost însoțită de partenerul său de viață, A$AP Rocky.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rihanna a purtat o ținută all white

RiRi și-a obișnuit fanii cu ținute îndrăznețe chiar și în timpul sarcinii. Atunci când a fost însărcinată cu primul său copil, Rihanna a apărut deseori în ținute îndrăznețe și sexy. Se pare că diva nu renunță la stilul vestimentar care a consacrat-o.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Rihanna într-o rochie albă în timp ce merge la un restaurant din Santa Monica
Rihanna a optat pentru o ținută all white la petrecerea sa din Santa Monica / Profimedia Images

Vedeta a anunțat deja că așteaptă cel de-al doilea copil alături de iubitul său, A$AP Rocky. Anunțul vedetei a fost făcut chiar în timpul spectacolului de la Super Bowl 2023. În ciuda programului încărcat, Rihanna își face timp pentru prietenii săi dragi.

Reclamă

Aceasta a sărbătorit alături de aceștia în Santa Monica. Într-un local de lux a fost pregătită atmosfera de petrecere. Pentru petrecerea sa RiRi a ales o ținută all white. Vedeta și-a făcut apariția într-o rohcie alba mulată cu un decolteu generos. La aceasta a asortat o pereche de sandale cu toc.

Rihanna este abia la începutul sarcinii, iar diva nu este dispusă să renunțe la pantofii săi cu toc. A$AP Rocky a optat pentru o ținută casual.

Partenerul vedetei a fost foarte atent cu aceasta și a încercat să o ajute ori de câte ori a fost nevoie. RiRi s-a bucurat de toată atenția pe care a primit-o de la iubitul său, dar și de la prietenii apropiați.

Reclamă

Rihanna iubește să se afle în rolul de mama

Rihanna este una dintre vedetele care ar face orice pentru familia sa. Diva a declarat recent că iubește să se afle în rolul său de mama. Diva așteaptă acum cel de-al doilea copil. Vedeta are deja un băiețel de doar nouă luni alături de A$AP Rocky.

Ea și Rocky sunt mai fericiți ca niciodată. Deși a poza recent pentru British Vogue, Rihanna nu a oferit foarte multe detalii despre fiul său. Aceasta a încercat să-l țină pe cel mic departe de ochiii curioșilor pentru o bună perioadă de timp. Cel mai probabil va avea o abordare similară și în ceea ce-l privește pe cel de-al doilea copil.

”Ca părinți avem dreptul de a alege când ne expunem copiii publicului. Pe mine puteți să mă aruncați lupilor, dar el nu trebuie să treacă prin asta doar pentru că noi suntem cunoscuți.”

”Am încercat până acum să-l protejăm de toată această atenție. Nimeni nu a avut până acum aprobarea noastră de a posta fotografii cu el sau de a vinde imagini cu el”.

Cât privește relația cu partenerul său, Rihanna spune că s-a apropiat și mai mult de Rocky de când a devenit mama. Cei doi se ocupă împreună de creșterea micuțului lor.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×