Reclamă

Vedetele care au renunțat la machiaj în 2022. Cum arată chipul lor în viața de zi cu zi

Cine sunt vedetele care au renunțat la machiaj în 2022 și cum arată ele fără produsele de înfrumusețare. Știm cu toții că celebritățile și-au câștigat aprecierea fanilor mai ales pentru aparițiile lor fără cusur. Fie că e vorba de rețelele sociale sau evenimentele mondene, acestea au încercat mereu să impresioneze.

Publicat: 1 ianuarie 2023, 7:08

Produsele de înfrumusețare au un rol bine definit, cunoscut de femeile de pretutindeni. Cu toate acestea, anumite apariții au rămas în memoria fanilor. Indiferent de alegerea făcută la evenimente, celebritățile nu au scăpat niciodată de "lupa fanilor".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedetele care au renunțat la machiaj în 2022

Pentru a avea un look glamour și o apariție desăvârșită, vedetele aleg diferite stiluri de make-up. Unele au optat pentru ceva mai natural, care să le pună în evidență trăsăturile, în timp ce altele au ales să își ascundă orice imperfecțiune.

De asemenea, nu puține sunt vedetele care și-au lansat propriile brand-uri de înfrumusețare. Rihanna, Lady Gaga și Kim Kardashian sunt doar câteva dintre cele care au lansat produse pentru înfrumusețare.

Inclusiv Selena Gomez, care militează pentru acceptarea corpului și frumusețea naturală, are un brand cu produse destinate machiajului.

Pentru a câștiga simpatia fanilor, vedetele au renunțat la make-up în viața lor de zi cu zi și au postat poze pe conturile lor de pe rețelele sociale. Naturalețea a fost trend-ul anului 2022 și multe celebrități l-au adoptat.

Reclamă

Lady Gaga

Lady Gaga și-a obișnuit mereu fanii cu aparițiile sale extravagante. În ceea ce privește stilul vestimentar, Gaga a surprins mereu. Deși a fost criticată de mulți admiratori din cauza stilului său, Lady Gaga va fi o prezență emblematică. Artista este și foarte talentată. Anul acesta, ea a avut un turneu mondial, „Chromatica Ball” și toate concertele au fost sold out. În 2019, Gaga a fost premiată cu un Premiu Oscar și un Premiu Grammy. În plus, aceasta se află printre vedetele care au renunțat la machiaj în 2022.

Lady Gaga s-a pozat în pijamale și a renunțat la machiaj
Lady Gaga și-a obișnuit mereu fanii cu aparițiile sale desăvârșite / Profimedia Images
Reclamă

Rita Ora

Dedicarea Ritei Ora pentru muzică a crescut mult în ultimii ani. Ea a făcut parte din topurile muzicale ale momentului și a fost apreciată pentru efortul depus. De asemenea, Rita Ora este cunoscută și pentru pasiunea ei pentru sport. Este o fire activă și promovează sănătatea prin mișcare. Aceasta și-a lansat în 2022 o linie de echipamente sportive. Rita Ora postează frecvent în mediul online imagini cu ea din timpul antrenamentelor. Evident, atunci când se află în sala de sport, artista apare nemachiată.

Rita Ora în haine de sport, a renunțat la machiaj și s-a pozat într-o sală de antrenamente
Rita Ora este o fire activă și promovează sănătatea prin mișcare / Profimedia Images

Dua Lipa

Artista care anul acesta a primit cetățenie albaneză și-a obișnuit fanii cu aparițiile sale naturale. Aceasta s-a fotografiat de-a lungul verii în mai multe ipostaze, la piscină, fără machiaj. Vedeta cu o avere de peste 35 de milioane de dolari are o carieră de invidiat. Hit-urile sale sunt în topurile europene și este extrem de mândră de acest lucru. Dedicarea ei față de muzică, dar și frumusețea naturală sunt două dintre elementele pe care fanii le apreciază la ea.

Dua Lipa în costum de baie negru a renunțat la machiaj și s-a pozat pe un prosop de plajă galben
Hiturile artistei Dua Lipa sunt în topurile Europene și este extrem de mândră de acest lucru / Profimedia Images

Adele

Adele este una dintre vedetele care au renunțat la machiaj în 2022. Cântăreața a mai adăugat 13,8 milioane de dolari la averea în ultimul timp, dar este una dintre vedetele care au apariții simple și elegante. Ultimii ani din cariera artistei au surprins-o pe Adele în plin proces de schimbare. Textiera din Marea Britanie este îndrăgită de fanii ei mai ales pentru spiritul comic cu care tratează majoritatea situațiilor neprevăzute. Adele promovează naturalețea și încrederea de sine.

Adele a renunțat la machiaj și s-a pozat alături de un trofeu
Adele promovează naturalețea și încrederea de sine / Profimedia Images

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow, laureată cu premiul Oscar pentru „cea mai bună actriță” în 1999, este una dintre cele mai îndrăgite actrițe ale timpurilor noastre. A jucat în producții precum „Iron Man”, „Avengers”, „Emma”, „Spiderman” și „Bounce”. Actrița a fost suprinsă recent, în cadrul unei ieșiri în New York. Gwyneth poartă un fes viu colorat care îi scoate în evidență culoarea ochilor și chipul nemachiat. Cu toate acestea, fanii o apreciază mereu că nu-și reneagă vârsta.

Vezi mai multe imagini cu vedetele care au renunțat la machiaj în Galeria Foto!

Gwyneth Paltrow poartă un fes viu colorat și a renunțat la machiaj pentru o plimbare în oraș
Gwyneth Paltrow a jucat în producții precum „Iron Man” „Avengers”, „Emma”, „Spiderman” și „Bounce” / Profimedia Images

Acestea sunt doar câteva dintre vedetele care au renunțat la machiaj în anul 2022. Și pentru că naturalețea este din ce în ce mai apreciată, fanii sunt în extaz atunci când își văd idolii că duc nu se feresc să-și arate imperfecțiunile.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×