Reclamă

Jenna Ortega a renunțat la veganism după ce a ajuns în România pentru a filma serialul Wednesday. De ce a luat această decizie

Jenna Ortega a renunțat la veganism după ce a ajuns în România pentru a filma serialul Wednesday. Serialul face furori încă de la apariție, iar Jenna Ortega joacă rolul principal. Serialul s-a dovedit a avea un succes enorm. A devenit al treilea cel mai vizionat serial în limba engleză al serviciului de streaming în care rulează.

Publicat: 24 decembrie 2022, 7:15

Actrița în vârstă de 20 de ani a declarat în mai multe interviuri că a reintrodus produsele de origine animală în alimentația ei din momentul în care a început filmările în România. Aceasta ținea înainte o dietă de tip plant-based.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jenna Ortega a renunțat la veganism după ce e ajuns în România

Jenna Ortega a renunțat la veganismul cu care era obișnuită acasă, după ce e ajuns în România pentru a filma serialul Wednesday. Aceasta a menționat într-un interviu că a luat această decizie pentru că, „în România mâncarea este foarte diferită”.

Actrița a mai menționat faptul că avea impresia că nu își îndeplinea obiectivele nutriționale. Motiv pentru care, a reînceput să mănânce pește, scrie Plant Based News.

Obișnuită cu stilul de viață american, unde fiecare magazin sau street-food promovează produse de tip vegan și vegetarian, Ortega a întâmpinat dificultăți la în țara noastră. Curentul vegan și cel vegetarian este foarte popular în Statele Unite și nu numai. Vedete din întreaga lume au renunțat la consumul cărnii de animal în semn de solidaritate.

actrița jenna ortega poarta o cămașă albă, cu o cravată neagră la gât
Serialul Wednesday a reușit să ajungă rapid pe primele poziții în topurile internaționale de filme. O mulțime de fani s-au arătat a fi interesați de machiajul lui Wednesday Addams / Profimedia Images
Reclamă

Videoclipul de tip interviu la care a răspuns Ortega, a devenit rapid ținta comentariilor despre bucatele românești. Au fost trimise mesaje inclusiv de către români, susținând meniurile noastre bazate pe multă carne.

„A fi vegan în România nu este imposibil, dar totuși foarte greu de realizat”, a comentat un internaut, scrie Lab Bible.

Evoluția artisică a lui Ortega este în plină ascensiune. Aceasta a fost onorată cu o nominalizare la Globul de Aur pentru rolul său din Wednesday.

Reclamă

Fanii au condamnat decizia actriței

Jenna Ortega a renunțat la dieta ei vegană după ce e ajuns în România pentru a filma serialul Wednesday, iar susținătorii înverșunați ai veganismului au criticat decizia. Aceștia au spus că indiferent de nevoile nutriționale, o dietă exclusiv vegană i-ar fi oferit actriței tot ce avea nevoie.

Healthline explică faptul că există o serie de nutrienți de care oamenii au nevoie în cazul unei diete vegane și vegetariene, dar pe care nu le pot obține din plantele consumate. De aceea, foarte mulți dintre consumatori au nevoie de suplimente alimentare precum B12.

Deși poate Jenna Ortega a renunțat definitiv la veganism, numărul persoanelor care adoptă o dietă pe bază de plante este în creștere.

Potrivit studiilor, 14% din populația lumii ține o dietă bazată pe plante. Alimentele cele mai des întâlnite într-o dietă vegană nucile și soia transformate în diverse feluri de lactate (lapte, brânză tofu, iaurturi etc). Acest tip de dietă poate fi extrem de utilă în cazul persoanelor care se confruntă cu intoleranță la lactoză. De asemenea, este o variantă mai simplă și mai sănătoasă pentru un stil de viață aglomerat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×