Reclamă

Leonardo DiCaprio are o nouă iubită. Actrița Victoria Lamas are doar 23 de ani

Leonardo DiCaprio are o nouă iubită. Actrița Victoria Lamas are doar 23 de ani. Actorul s-a bucurat de o întâlnire cu noua sa cucerire la Hollywood. Această ieșire are loc după ce au apărut speculații că s-a iubit cu supermodelul Gigi Hadid.

Publicat: 23 decembrie 2022, 11:18

DiCaprio are o reputație de Don Juan. S-a scris în presă că actorul nu se întâlnește niciodată cu nicio femeie peste 25 de ani în ultimii ani. Recent, el a fost văzut urcându-se într-o mașină cu Victoria, care este fiica actorului Lorenzo Lamas. Tânăra s-a născut la doi ani după ce Titanicul s-a lansat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leonardo DiCaprio are o nouă iubită

Cei doi au părăit The Birds Street Club separat. Apoi au urcat împreună într-o mașină, unde Leo a fost văzut râzând și glumând.

Actorul a fost îmbrăcat lejer, într-un tricou negru combinat cu blugi, o jachetă neagră și șapcă de baseball. Victoria și-a etalat abdomenul într-un crop-top negru, combinat cu pantaloni evazați asortați și o jachetă neagră căptușită.

În timp ce o sursă apropiată a vedetei insistă că cei doi nu sunt împreună, ei s-au purtat tandru unul cu celălalt.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Victoria Lamas, pe stradă, în ținută neagră
Victoria și-a etalat abdomenul într-un crop-top negru, combinat cu pantaloni evazați asortați și o jachetă neagră căptușită / Profimedia Images

Sursa a spus: „A fost o cină de grup mare și doar au plecat împreună”.

Leo a fost fotografiat cu Gigi Hadid pentru prima dată de când a apărut vestea despre relația lor în fotografii exclusive obținute de DailyMail.com în septembrie.

Reclamă

Vestea a fost surprinzătoare. Se știa că actorul nu se întâlnește cu o femeie mai în vârstă de 25 de ani. Gigi părea să fie de asemenea prima femeie cu care s-a întâlnit și care este mamă.

După publicarea imaginilor cu ei, o sursă apropiată cuplului a spus că, în timp ce se întâlnesc, „o iau încet” cu relația lor, potrivit Page Six.

Sura a adăugat: „DiCaprio nu este o persoană care se află într-o relație. El nu sare direct la cuplu. Ei o iau încet”.

Gigi a fost fotografiată apropiindu-se de Leo la o petrecere în New York, luna trecută, după ce actorul și-a încheiat relația de patru ani cu Camila Morrone, în vârstă de 25 de ani. Leo și Camila au renunțat la relația lor în august.

Ce se știe despre relația dintre Leo și Camila

„Leo și Camila și-au încheiat relația în timpul verii”, a spus o sursă. „Nu există sentimente rele între ei. S-a ajuns la o concluzie firească”.

Actorul, care era mai în vârstă decât Camila cu 22 de ani, a fost prezentat pentru prima dată tinerei în 2008, pe când aceasta avea doar 12 ani.

Prietenul său de multă vreme Al Pacino, care se întâlnea de ani de zile cu mama Camilei, Lucila Solá, a făcut prezentările, iar Leonardo se pare că a rămas prieten cu familia tinerei.

Leonardo și Camila au format oficial un cuplu cândva în 2017, după despărțirea sa de modelul Nina Agdal, cu câteva zile înainte de Festivalul de Film de la Cannes.

Cei doi și-au întărit relația în anul următor, când au participat împreună la petrecerea organizată pentru ziua de naștere a lui Ellen DeGeneres.

Mai târziu, în 2018, o sursă anonimă a declarat pentru People că relația lor este foarte serioasă. Cei doi erau „foarte îndrăgostiți și serioși” și „vorbeau despre logodnă”.

Reclamă

Sursa a susținut că Leo „nu a iubit niciodată o fată ca asta” și chiar se gândete să aibă copii cu ea. Cu toate acestea, se pare că nimic nu îl ține pe loc pe Leonardo. El continuă să petreacă în compania celor mai frumoase femei.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×