Reclamă

North West a rămas singură în mașină în timp ce Kim Kardashian a pozat pe covorul roșu de la Met Gala 2023. Motivul pentru care fiica divei nu a putut participa la eveniment

North West a rămas singură în mașină în timp ce Kim Kardashian a pozat pe covorul roșu de la Met Gala 2023. Adolescenta nu a avut voie să participe la evenimentul de modă. Aceasta s-a văzut nevoită să-și petreacă timpul departe de lumina reflectoarelor.

Publicat: 2 mai 2023, 14:27

Kim Kardashian a avut o apariție strălucitoare la evenimentul Met Gala 2023. Vedeta internațională și-a făcut simțită prezența imediat. Aceasta a ales să poarte o rochie pe care au fost cusute peste 50.000 de perle de apă și 16.000 de cristale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

North West a rămas singură în mașină în timp ce Kim Kardashian a pozat pe covorul roșu de la Met Gala 2023

Kim Kardashian a venit însoțită la evenimentul Met Gala de fiica sa, North West. Tânăra de 9 ani nu a putut intra pe covorul roșu alături de mama sa. North s-a văzut nevoită să-și aștepte mama în mașina acesteia. Paparazzi au fotografiat-o pe Kim Kardashian în timp ce părăsea evenimentul.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

North West alături de Kim Kardashian după Met Gala 2023
North West și-a ajutat mama atunci când rochia acesteia a început să se destrame / Profimedia Images

Aceasta se ținea de mână în acele momente cu North. Adolescenta a mers să-și aștepte mama la ieșirea de la eveniment. North a purtat o jachetă Chanel și o pereche de blugi. Motivul pentru care adolescenta nu a putut să participe pe covorul roșu este acela că are doar nouă ani.

Reclamă

Conform regulilor oficiale, participanții de pe covorul roșu de la Met Gala trebuie să aibă peste 18 ani. Publicația People susține că North ar fi participat totuși la Met Gala în 2023. Kim Kardashian a defilat atunci pe covorul roșu în timp ce era însărcinată cu fiica sa.

Anul acesta vedeta a avut o apariție impresionantă. Rochia s-a i-a lăsat pe toți fără cuvinte. North a fost foarte mândră de mama sa. Kim a postat o serie de fotografii și pe contul său de Instagram. Vedeta a strâns mii de aprecieri în doar câteva minute.

La Met Gala 2023 au participat și două dintre surorile divei. Kendall și Kylie Jenner au fost și ele prezente pe covorul roșu de la Met Gala 2023.

Reclamă

Ce a purtat Kim Kardashian pe covorul roșu

Kim Kardashian a avut o apariție discutată și anul acesta. Anul trecut a defilat într-o rochie care i-a aparținut regretatei actrițe Marilyn Monroe.

Anul acesta a ales să poarte o rochie mulată care a fost cusută cu peste 50.00 de perle de apă și 16.000 de pietre prețioase. La cea de-a X-a ediție a evenimentului, Kim Kardashian a ales o ținută semnată de Schiaparelli.

Ținuta a fost realizată în colaborare cu Daniel Roseberry. Kim a povestit pentru publicația Vogue cum a decurs procesul creativ.

”Mi-am dorit foarte mult să port perle la acest eveniment. M-am gândit că perelele vorbesc cel mai mult despre Karl Lagerfeld. Mi-am dorit acele perle iconice. Acesta este și motivul pentru care am ales o astfel de rochie.”

”Multe dintre perlele rochiei au căzut pe jos înainte de eveniment. Fiica mea, North West, a fost cea care m-a ajutat să le adun. Toate sunt perle reale. North le-a adunat cu grijă și le-a pus în poșeta sa”.

Pentru ca rochia să fie realizată au fost nevoie de peste 1.000 de ore. O echipă întreagă a muncit la realizarea ținutei pe care Kim a purtat-o pe covorul roșu. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×