Reclamă

Kim Kardashian va participa la Met Gala 2023. Recent s-a spus că vedeta nu este invitată la marele eveniment

O sursă a declarat pentru PageSix că celebra Kim Kardashian va participa la Met Gala 2023. Deși s-a spus inițial că nu este invitată la marele eveniment, se pare că lucrurile s-au schimbat în ultimele zile.

Publicat: 14 aprilie 2023, 6:05

În martie, Page Six a scris că evenimentul din mai, cunoscut sub numele de Super Bowl of fashion, a fost organizat fără să fie trecut și numele lui Kim Kardashian pe lista de invitați. Întreaga ei familie a participat pentru prima dată în 2022 la celebrul eveniment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian va participa la Met Gala 2023

Surse au spus anterior că diva Kim Kardashian pare că nu se află pe lista de invitați a Annei Wintour. Anne este redactor șef al revistei Vogue încă din 1988. Ea se ocupă de întocmirea listelor cu persoanele care urmează să participe la evenimentul Met Gala.

Cu toate acestea, acum s-a spus că diva Kim Kardashian va participa și anul acesta. De asemenea, s-a mai aflat că vedeta de reality nu va fi singura din faimoasa ei familie care va urca pe treptele Muzeului Met în timpul celei mai mari petreceri a modei. Încă nu se știe care dintre surorile ei au primit o invitație.

Anul trecut, Kourtney și Khloé Kardashian au participat pentru prima dată la eveniment. Kris, Kendall și Kylie Jenner au mai fost anterior pe covor. Cu toate acestea, niciuna dintre ele la fel de des precum Kim.

Vedeta de reality a participat pentru prima dată la Gala Met în 2013 împreună cu soțul de atunci Kanye West. Kim era atunci însărcinată cu primul lor copil.

Reclamă

Ce fel de ținute a purtat Kim în anii trecuți la Met Gala

De atunci, ea a fost o parte importantă la eveniment. Mereu a atras atenția cu ținutele sale, cum ar fi look-ul din 2019, Thierry Mugler. Ea a lucrat chiar și cu renumitul corsetier Mr. Pearl, care a învățat-o tehnici speciale de respirație pentru a se descurca cu ținuta.

Ea a devenit virală în 2021 într-un body negru, care îi acoperea chiar și fața, de la Balenciaga. Ulterior, ținuta a fot subiect pentru o serie de meme-uri.

Reclamă

Anul trecut, ea s-a confruntat cu reacții negative pentru că a îmbrăcat o rochie Jean Louis pe care Marilyn Monroe a purtat-o în 1962 pentru a cânta „La mulți ani, domnule președinte” lui John F. Kennedy.

Kim Kardashian alături de Pete Davidson la evenimentul Met Gala 2022
Kim Kardashian a purtat o copie a celebrei rochii a lui Marilyn Monroe / Getty Images

Mulți, inclusiv designerul de modă Bob Mackie, care a lucrat pentru Louis și a schițat rochia, au considerat că lui Kim nu ar fi trebuit să i se permită să poarte rochia emblematică.

Kim a fost acuzată că ar fi deteriorat cusăturile rochiei iconice. Un reprezentant al Ripley’s Believe It or Not, care i-a împrumutat rochia, a lansat o declarație în care îi asigură pe toți: „De fiecare dată când simțeam că rochia este în pericol de a se rupe, am avut capacitatea de a putea să spunem că nu vom continua cu asta”.

Kim, care a spus că a slăbit 16 kilograme în trei săptămâni pentru a încăpea în rochie. Ea a purtat ținuta doar pe covorul roșu, apoi s-a schimbat într-o replică. Nu se știe cu care designerul va colabora Kim pentru evenimentul de anul acesta.

Evenimentul, organizat de Wintour și Vogue împreună cu Institutul de costume al Muzeului Metropolitan de Artă, are loc pe 1 mai, iar tema este „Karl Lagerfeld: A Line of Beauty”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×