Reclamă

Kim Kardashian nu este invitată la Met Gala 2023. Cum a reacționat diva la aflarea veștii

Kim Kardashian nu este invitată la Met Gala 2023. Vedeta nu a reacționat foarte bine la aflarea veștii. Anul trecut a participat la eveniment alături de fostul său iubit, Pete Davidson. Kim a purtat în 2022 o rochia care i-a aparținut actriței Marilyn Monroe.

Publicat: 9 aprilie 2023, 6:53

Apropiații divei Kim Kardasian spun că există multe tensiui întrea aceasta și organizatorii evenimentului Met Gala. Anul acesta s-ar putea ca vedeta să nu poată participa. În ciuda dorinței sale de a se afla pe covorul roșii, organizatorii nu par la fel de dornici în a o avea pe aceasta invitată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian nu este invitată la Met Gala 2023

Page Six scria la începutul lunii martie faptul că diva s-ar putea să nu participe la eveniment. Kim Kardashian pare că nu se află pe lista de invitați a Annei Wintour. Anne este redactor șef al revistei Vogue încă din 1988 și se ocupă de întocmirea listelor cu persoanele care urmează să participe la evenimentul Met Gala.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kim Kardashian alături de Pete Davidson la evenimentul Met Gala 2022
Kim Kardashian a purtat o copie a celebrei rochii a lui Marilyn Monroe / Getty Images

Anna a fost responsabilă de lista de invitați a evenimentului încă din anul 1995. Toți ochii sunt ațintiți asupra sa în fiecare an, iar oamenii sunt curioși să afle cum anume alege jurnalista să-și întocmească listele de invitați.

Reclamă

O sursă apropiată a jurnalistei a declarat pentru Cosmopolitan faptul că Anna Wintour a avut o cerință foarte specifică pentru evenimentul Met Gala 2023.

Jurnalista a decis că la eveniment nu va participa nicio persoană din familia Kardashian. Există și speculații care susțin că decizia nu este definitivă. Oricare ar fi situația, pare că un apropiat al divei
Kim Kardashian a dezvăluit câteva detalii din culisele evenimentului.

”Anna își dorește ca anul acesta să aibă parte de un eveniment exclusivist. Multe nume de pe lista de invitați au fost intens discutate. Nimic nu este bătut în cuie în acest moment.”

Reclamă

”Kim nu a fost niciodată informată de faptul că nu este binevenită la eveniment. Invitațiile oficiale urmează să fie trimise, iar Kim va alege dacă își va confirma prezența. Există tensiuni privind faptul că Anna nu i-a trimis o invitație lui Kim. Eu cred că este vorba de o simplă neînțelegere.”

Ce spun apropiații lui Kim Kardashian despre această situație

În timp ce multe persoane consideră că este vorba de o simplă neînțelegere, apropiații divei spun că aceasta nu a fost foarte fericită să citească știrile privind faptul că s-ar putea să nu fie invitată. Apropiații divei spun că s-au intensificat tensiunile dintre Kim și organizatorii evenimentului. Anul trecut diva a avut o apariție strălucitoare.

”A fost un moment foarte stanjenitor pentru toată lumea, în special pentru Kim. Kim era foarte încântată de eveniment și deja lucra la o ținută. Ea a vorbit cu mai multe case de modă pentru realizarea unei ținute finale pentru noaptea cea mare”.

În trecut s-a vorbit despre faptul că femeile din familia Kardashian n-ar fi bine primite la eveniment. S-a scris inclusiv despre absența lui Khloe Kardashian. Multă vreme s-a crezut că aceasta nu a avut voie să participe la eveniment, însă Khloe și-a motivat ulterior absența.

”Am fost invitată de multe ori în trecut la acest eveniment. Am optat să nu merg. Nu sunt un mare fan al evenimentelor cu covor rou. Cred că am făcut acest aspect foarte clar.”

Anul acesta evenimentul Met Gala va avea loc în data de 6 mai. Rămâne de văzut dacă diva internațională își va face prezența pe covorul roșu sau dacă aceasta nu a fost invitată la eveniment. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×