Reclamă

Kim Kardashian a vorbit despre kilogramele pe care le-a pierdut înainte de Met Gala 2022. Vedeta și-a apărat decizia luată

Kim Kardashian a vorbit despre kilogramele pe care le-a pierdut înainte de Met Gala 2022. Vedeta în vârstă de 41 de ani a slăbit un număr impresionant de 7 kilograme în doar trei săptămâni. Decizia sa a fost intens criticată în presa internațională. După ce a păstrat tăcerea pentru mai bine de o lună, aceasta pare că își dorește să-și apere imaginea și alegerea făcută.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 7 iunie 2022, 7:05

Kim a atras privirile tuturor atunci când a apărut pe covorul roșu de la Met Gala. Anul acesta vedeta a purtat o rochie care i-a aparținut actriței Marilyn Monroe. Admiratorii divei nu au putut să nu remarce faptul că aceasta a slăbit considerabil pentru a putea încăpea în rochia istorică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian a vorbit despre kilogramele pe care le-a pierdut înainte de Met Gala 2022

După ce alegerea sa a fost intens criticată de cei din jur, Kim a decis că este timpul să-și justifice deciziile. Modelul în vârstă de 41 de ani a oferit recent un interviu sincer. În cadrul acestuia a ținut să-i liniștească pe fanii îngrijorați cu privire la sănătatea sa.

Vezi mai multe imagini cu Kim Kardashian în Galeria Foto!

Kim Kardashian alături de Pete Davidson la evenimentul Met Gala 2022
Kim Kardashian a purtat o copie a celebrei rochii a lui Marilyn Monroe / Getty Images

Kardashian spune că procesul de slăbire a fost unul atent monitorizat. Totul a început în momentul în care aceasta a pășit pe covorul roșu într-o rochie strălucitoare purtată de Marilyn Monroe în anul 1962. Ținuta mulată a fost purtată de actrița de la Hollywood în cadrul unui eveniment special în care i-a cântat președintelui John F. Kennedy la mulți ani.

Reclamă

Diferența de proporții dintre corpurile celor două vedete a pus-o pe Kim în dificultate. Pentru a putea încăpea în rochie vedeta a trebuit să slăbească. Astfel, Kim a vorbit despre kilogramele pe care le-a pierdut înainte de Met Gala 2022.

”Pentru mine a fost o decizie simplă de luat. Dacă Christian Bale poate să facă asta pentru un rol, atunci și eu pot să o fac.”

”Renee Zellweger a luat o mulțime de kilograme în plus pentru un simplu rol. Totul este posibil, dacă ei pot, atunci și eu voi putea la rândul meu.”

Reclamă

Cum a reușit Kim Kardashian să slăbească șapte kilograme în trei săptămâni

Deși Kim a vorbit despre kilogramele pe care le-a pierdut înainte de Met Gala 2022, aceasta nu a dezvăluit și modalitatea prin care a reușit să slăbească atât de rapid.

Don-A-Matrix, antrenorul personal al vedetei, a fost cel care a povestit într-un interviu din mai că modelul a îmbinat planul alimentar cu antrenamentele de la sală. Kim a recunoscut pentru Vogue că a purtat un costum saună pentru slăbit.

Totodată, aceasta spune că a renunțat complet la carbohidrați și la zahăr în acea perioadă. Modelul a ales să aibă o dietă bazată pe legume și proteine. Kim și-a descris procesul de slăbire ca o alegere personală, nu una strict pentru imagine.

”Nu am făcut nimic care să-mi pună sănătatea în pericol. Nici nu -am încurajat pe ceilalți să facă la fel ca mine. A fost o alegere personală și ceva ce mi-am dorit foarte mult să obțin.”

Totuși, vedeta a primit în continuare critici în mediul online. Nutriționiștii au atras atenția cu privire la pericolele ce vin la pachet după ce o persoană renunță în totalitate la o grupă alimentară. Moderația este esențială, ar o dietă echilibrată este mai mult decât necesară.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×