Reclamă

Kim Kardashian a vorbit despre începutul relației sale cu Pete Davidson. Vedeta spune că „nu a plănuit să se îndrăgostească”

Kim Kardashian a vorbit recent despre începutul relației sale cu Pete Davidson. Vedeta în vârstă de 41 de ani le-a oferit admiratorilor săi ai multe informații despre viața sa personală. Kim recunoaște că „nu a plănuit să se îndrăgostească” de Pete. Cu toate acestea, vedeta este recunoscătoare pentru povestea de dragoste pe care o trăiește alături de comediant.

Publicat: 13 aprilie 2022, 12:51

Kim Kardashian și Pete Davidson au fost văzuți pentru prima împreună în cadrul emisiunii Saturday Night Live. Cei doi au fost costumați în personajele principale din animația Aladin și au luat publicul prin surprindere atunci când s-au sărutat în timpul emisiunii. Deși mulți sperau că cei doi sunt într-o relație, se pare că vedeta nu era convinsă la început de sentimentele pe care avea să le aibă pentru Davidson.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian a vorbit despre începutul relației sale cu Pete Davidson

În cadrul podcast-ului Making Space, Kim Kardashian a explicat de ce a ales să fie singură tip de 10 luni, înainte să înceapă să iasă din nou la întâlniri. Despărțirea de Kanye West nu a fost deloc una ușoară pentru vedetă. Cu toate acestea, Kim este o femeie puternică și știe cum să-și aleagă cu atenție oamenii din viața sa.

Vezi mai multe imagini cu Kim Kardashian și Pete Davidson în Galeria Foto!

Kim Kardasian într-o rochie argintie în timp ce îl ține de mână pe Pete Davidson
În ultimele săptămâni, Kim a oferit mai mult informații despre viața sa privată și despre relația pe care o are cu Pete / Profimedia Images

”Cred că uneori lucrurile se întâmplă când te aștepți mai puțin. Era ultimul lucru pe care l-aș fi plănuit. Atunci când s-a întâmplat, niciunul din noi nu plănuise acest lucru. Faptul că niciunul din noi nu s-a gândit la asta a făcut ca relația să fie mult mai dulce.”

Reclamă

”În mod cert mi-am luat tot timpul necesar înainte de a începe să ies iar la întâlniri. Cred că au trecut cel puțin 10 luni până să încep să vorbesc cu cineva din nou.”

”Am avut nevoie de timpul necesar să-mi dau seama dacă divorțul a fost decizia corectă. Trebuia să aflu mă simt în regulă cu cine sunt. După ce am trecut prin toate aceste gânduri am decis că sunt pregătită să ies iar la întâlniri.”

Deși Kim Kardashian a vorbit despre relația sa cu Pete Davidson, aceasta preferă să păstreze private anumite aspecte din viața lor. Vedeta spune că se simte bine să aibă o conexiune atât de specială cu Pete și să trăiască amândoi ”în propria bulă”.

Reclamă

Cum decurge relația dintre Pete Davidson și Kim Kardashian

În ciuda faptului că amândoi au un program extrem de încărcat, reușesc să-și facă timp pentru a petrece unul cu celălalt. Kim radiază de fericire, iar fiecare apariție publică a acesteia o surprinde tot mai bucuroasă de viața sa.

Pete reușește să-i aducă vedetei fericirea de care avea nevoie. În cele mai recente declarații, Kim Kardashian a vorbit despre relația sa cu Pete Davidson și a declarat că este mereu cu zâmbetul pe buze atunci când se află în preajma iubitului său.

Vedeta spune că activitățile de zi cu zi devin mult mai frumoase alături de Davidson. Comediantul în vârstă de 28 de  ani este la fel de serios când vine vorba de iubita sa. Acesta i-a făcut cadou de ziua îndrăgostiților costumele pe care le-au purtat în cadrul emisiunii Saturday Night Live.

Mai mult, apropiații acestuia spun că Pete a fost interesat în ultima vreme să-și achiziționeze o locuință mai aproape de iubita sa.

Cei doi nu locuiesc în prezent împreună, dar fac tot posibilul să se vadă cât mai des. Rămâne de văzut dacă Pete va decide să se mute împreună cu Kim sau își va lua o proprietate în apropiere de reședința vedetei. Până atunci, relația lor pare să evolueze din ce în ce mai frumos.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×