Reclamă

Kim Kardashian a purtat o rochie mulată. Vedeta a fost fotografiată alături de Pete Davidson

Kim Kardashian a purtat o rochie mulată la cea mai recentă apariție publică pe care a avut-o alături de iubitul său, Pete Davidson. Vedeta internațională s-a pozat pe covorul roșu la lansarea noului reality show despre familia sa, The Kardashians. Alături de Kim s-au aflat și surorile sale, dar și mama sa, Kris Jenner.

Publicat: 9 aprilie 2022, 6:06

Kim Kardashian și-a dorit să-l aibă aproape pe noul său iubit. Cei doi au o relație din ce în ce mai puternică, iar sentimentele lor cresc pe zi ce trece. Vedeta în vârstă de 41 de ani s-a lăsat pozată din toate unghiurile, în timp ce iubitul său, în vârstă de 28 de ani, a ținut-o protector de mână și a însoțit-o în mulțimea de oameni care așteptau nerăbdători să intre la premiera show-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian a purtat o rochie mulată

Premiera reality show-ului The Kardasians a avut loc în Los Angeles. Familia vedetei internaționale a fost prezentă la marele eveniment. Fiecare dintre surorile Kardashian au strălucit pe covorul roșu. Cu toate acestea, rochia aleasă de Kim a fost cea care a acaparat privirile tuturor celor din jur.

Vezi mai multe imagini cu Kim Kardashian în Galeria Foto!

Kim Kardashian a purtat o rochie argintie, mulată
Vedeta internațională s-a pozat pe covorul roșu la lansarea noului reality show despre familia sa, The Kardashians / Profimedia Images

Pentru marele eveniment, Kim Kardashian a purtat o rochie mulată din latex, argintie. La aceasta a asortat un set de bijuterii masive din argint. Părul a fost prins într-o împletitură elegantă la spate.

Reclamă

Deși la prima vedere pare o ținută obișnuită, fotografii au remarcat rapid crăpătura care i-a lăsat divei la vedere picioarele tonifiate.

Formele voluptoase ale brunetei focoase au fost perfect îmbrățișate de rochia argintie. Iubitul divei, Pete, a fost întotdeauna atent cu aceasta. Fotografii i-au surprins în ipostaze tandre, ținându-se de mână, în timp ce intrau la premiera show-ului.

Cei doi sunt din ce în ce mai apropiați. Kim a oferit în ultima vreme mai multe interviuri în care a vorbit despre relația pe care o are cu Pete. Vedeta radiază de fericire de fiecare dată când povestește despre iubitul său, semn că relația îi prinde foarte bine.

Reclamă

Ce spune Kim Kardashian despre relația sa cu Pete Davidson

Kim Kardashian și Pete Davidson au fost văzuți pentru prima dată împreună după e s-au sărutat într-un episod al emisiunii Saturday Night Live. De atunci, cei doi au fost de nedespărțit, iar relația lor a evoluat pe zi ce a trecut.

În ultimele săptămâni, Kim a oferit mai mult informații despre viața sa privată și despre relația pe care o are cu Pete. În cadrul emisiunii Jimmy Kimmel, Kim a mărturisit că a primit un cadou cu totul special de la iubitul său de Ziua Îndrăgostiților.

”M-a surprins complet de Ziua Îndrăgostiților. Este un bărbat atât de atent. Mi-a oferit cadou cvorul și întregul outfit pe care l-am purtat la emisiunea Saturday Night Live. De fapt, mi-a adus chiar și lampa duhului.”

Kim Kardashian și Pete Davidson s-au sărutat la SNL, într-o scenetă
Kardashian și Davidson au pus în aplicare o imagine romantică în timpul unei scenete SNL, când a găzduit emisiunea NBC cu săptămâni în urmă / Profimedia Images

În cadrul emisiunii cei doi s-au sărutat într-un episod cu o temă inspirată din animația Aladdin. Alături de ținutele superbe pe care Pete a reușit să le obțină, acesta i-a trimis iubitei sale un buchet uriaș de trandafiri.

Pete face tot posibilul să fie pe placul iubitei sale și să o surprindă cu fiecare ocazie. Sursele apropiate cuplului spun că ”Pete petrece cea mai mare parte a timpului în Los Angeles, pentru că este îndrăgostit înnebunește de Kim Kardashian”. Kim a declarat că este o persoană care preferă relațiile de lungă durată, motiv pentru care este foarte atentă atunci când își alege partenerii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×