Reclamă

Covorul roșu de la Met Gala 2023. Cum s-au îmbrăcat vedetele la cel mai așteptat eveniment al anului

Vezi cele mai bine îmbrăcate vedete de pe covorul roșu de la Met Gala 2023. Trecerea a fost făcută cu stil de la rochii elegante până la cele mai îndrăznețe ținute. Celebritățile au făcut totul pentru a se alinia temei din acest an, Karl Lagerfeld: A Line of Beauty. Anna Wintour a vrut să-i aducă un omagiu regretatului designer și artist.

Publicat: 2 mai 2023, 10:49 / Actualizat: 8 mai 2023, 11:00

Ținutele extravagante vor rămâne în istoria evenimentului. Multe vedete au optat pentru rochii elegante. Cu toate acestea, au existat și celebrități care au ales să aibă apariții excentrice. Fiecare artist și-a exprimat creativitatea cu ajutorul ținutelor alese.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Covorul roșu de la Met Gala 2023

Met Gala rămâne în continuare unul dintre cele mai mari evenimente din lume amodei. Invitații de anul acesta s-au întrecut cu ținutele pe care le-au ales pentru covorul roșu de la Met Gala 2023.

La eveniment au fost prezente nume celebre precum Salma Hayek, Kim Kardashian, Penelope Cruz și mulți alții.

Tema petrecerii de anul acesta l-a avut în prim plan pe designerul Karl Lagerfeld.

Fiecare celebritate a ales să-l omagieze în felul personal. Jared Leto a fost surpriza serii. Actorul a apărut într-un costum de pisică. 

Reclamă

Rihanna și A$AP Rocky

Rihanna a avut o apariție strălucitoare pe covorul roșu de la Met Gala 2023. Aceasta a purtat o rochie personalizată, Valentino couture. Ținuta ei a cuprins și o pelerină de mătase. Pelerina a fost împodobită cu 30 de camelii țin țesătură, care reprezentau câte 500 de perle fiecare.

Rihanna și A$AP Rocky pozând împreună pe covorul roșu de la Met Gala 2023
Rihanna și A$AP Rocky au avut o apariție excentrică la Met Gala / Profimedia Images
Reclamă

Pe tot parcursul evenimentului a fost însoțită de partenerul său. Rihanna urmează să devină pentru a doua oară mamă alături de Rocky. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată.

Kim Kardashian

Kim Kardashian și-a făcut intrarea într-o rochie realizată în colaborare cu Daniel Roseberry de la Schiaparelli. Rochia plină de farmec a inclus peste 50.000 de perle de apă dulce și peste 16.000 de cristale. Kim a povestit la eveniment despre ținuta pe care a purtat-o.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kim Kardashian într-o rochie crem cu perle în timp ce pozează la Met Gala 2023
Kim Kardashian a optat pentru un look elegant la Met Gala 2023 / Profimedia Images

Diva s-a confruntat cu probleme și a declarat că multe dintre perlele aflate pe rochie au căzut. Fiica sa, North West, a fost cea care a ajutat-o să strângă perlele înainte de a intra pe covorul roșu de la Met Gala 2023.

Serena Williams

Serena Williams și-a făcut apariția alături de soțul său. Sportiva a anunțat cu puține momente înainte de marele eveniment faptul că este însărcinată.

Serena Williams alături de Alexis Ohanian la Met Gala 2023
Alexis Ohanian și Serena Williams
au anunțat înainte de Met Gala faptul că așteaptă împreună cel de-al doilea copil / Profimedia Images

Ea și soțul său așteaptă împreună cel de-al doilea copil. Fosta jucătoare de tenis a radiat de fericire într-o rochie neagră. Ținuta ei a fost accesorizată cu ajutorul unui colier superb cu perle.

Pedro Pascal

Pedro Pascal a avut o apariție surpriză pe covorul roșu de la Met Gala 2023.Actorul din The Last of Us a apărut într-un ansamblu de pantaloni scurți negri la care a asortat o cămașă roșie și un palton roșu.

Pedro Pascal într-o pereche de pantaloni negri și un palton roșu pe covorul roșu de la Met Gala 2023
Pedro Pascal a ales o ținută excentrică la Met Gala 2023 / Profimedia Images

Ținuta sa a fost pusă la punct cu ajutorul stilistei Julie Ragolia, scrie publicația Vogue.

Bella Ramsey

De pe covorul roșu nu a lipsit nici Bella Ramsey. Vedeta din The Last of Us a optat pentru o ținută all black. Bella și-a accentuat frumusețea naturală într-un costum din trei piese.

Bella Ramsey într-o ținută neagră, pozând pe covorul roșu de la Met Gala 2023
Bella Ramsey și-a făcut apariția într-o ținută all black / Profimedia Images

Costumul a fost decorat cu bijuterii de la Eva Fehren și Sydney Evan. Costumul de la Thom Browne i-a pus în valoare silueta.

Jared Leto

Jared Leto a fost surpriza serii. Acesta a apărut într-o interpretare extravagantă a lui Choupette. Leto, care urmează să-l interpreteze pe Karl Lagerfeld într-un film biopic despre viața designerului, a apărut pe covorul roșu într-un costum de pisică.

Jared Leto în costum de piscă în timp ce ține capul de pisică în brațe
Jared Leto și-a impresionat admiratorii cu apariția pe care a avut-o pe covorul roșu / Profimedia Images

Actorul și-a purtat capul de pisică în brațe. Acesta a fost surprins pozându-se cu o mulțime de celebirtăți pe covorul roșu.

Kylie Jenner

Kylie Jenner a colaborat alături de Haider Ackermann pentru realizarea rochiei sale. Kylie a purtat o rochie roșie bodycon personalizată.

Kylie Jenner a optat pentru o rochie roșie cu trenă la Met Gala 2023
Kylie Jenner a făcut senzație într-o rochie roșie cu trenă / Profimedia Images

Ținuta sa a fost întregită cu ajutorul unei pelerine albastre. Kylie a fost una dintre puținele vedete de pe covorul roșu care au îndrăznit să poarte o altă culoare în afară de alb și negru.

Camila Morrone

Fosta parteneră a lui Leonardo DiCAprio a avut o apariție elegantă pe covorul roșu. Camila a purtat o rochie cu un guler de dantelă albă și o fustă neagră evazată.

Camila Morrone într-o rochie neagră cu guler alb la Met Gala 2023
Camila Morrone a avut o apariție elegantă la Met Gala 2023 / Profimedia Images

Modelul a avut o apariție strălucitoare. Mulți au apreciat-o pentru gingășia și eleganța de care a dat dovadă.

Kendall Jenner

Una dintre vedetele care vor apărea pe coperta Vogue în una mai este Kendall Jenner. Aceasta a apărut într-o rochie Marc Jacobs personalizată. Apariția ei pe covorul roșu de la Met Gala 2023 a inclus un body cu paiete și cu un guler strălucitor.

Kendall Jenner într-n body negru cu mneci cu trenă la Met Gala 2023
Kendall Jenner și-a lăsat la vedere silueta de invidiat în cadrul evenimentului Met Gala 2023 / Profimedia Images

Diva și-a asortat întreaga ținută cu o pereche periculoasă de tocuri. Aceasta a pozat plină de încredere în timp ce și-a lăsat picioarele lungi și tonifiate la vedere.

Salma Hayek

Salma Hayek a avut o apariție elegantă într-o rochie roșie semnată de Gucci. Rochia a prezentat o bustieră din latex care i-a susținut divei bustul generos.

Salma Hayek îmbrăcată într-o rochie roșie cu trenă la Met Gala 2023
Salma Hayek a optat pentru o rochie sexy. Ținuta roșie i-a pus în valoare silueta de invidiat / Profimedia Images

Ținuta ei a fost prevăzută cu două rânduri de volane din tul care au fost puse peste colanții de dantelă pe care actrița i-a purtat. Ținuta a fost completată de perlele pe care le-a purtat în jurul brațelor.

Rita Ora

Rita Ora a apărut fără lenjerie intimă pe covorul roșu de la Met Gala 2023. Aceasta a purtat o rochie neagră din dantelă cu o trenă lungă și o manichiură ce a constat în lanuri cu perle atașate de unghii.

Rita Ora pozând într-o rochie neagră la Met Gala 202
Rita Ora a apărut într-o rochie sexy. Vedeta a renunțat la lenjeria intimă pentru acest eveniment / Profimedia Images

Ținuta ei a fost completată de tocurile de la Jimmy Choo. Vedeta a pozat plină de încredere în fața fotografilor prezenți la marele eveniment.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×