Reclamă

Serena Williams este însărcinată. Sportiva așteaptă al doilea copil alături de soțul ei, Alexis Ohanian

Serena Williams este însărcinată. Vedeta a anunțat faptul că așteaptă cel de-al doilea copil alături de soțul său. Sportiva și Alexis Ohanian sunt copleșiți de emoții. Cei doi mai au împreună o fetiță și și-au dorit să-și mărească familia.

Publicat: 2 mai 2023, 8:55 / Actualizat: 2 mai 2023, 17:45

Serena Williams și partenerul său s-au căsătorit în anul 2017. Împreună au o fiică pe nume Olympia, care va împlini șase ani în luna septembrie a acestui an. Serena a anunțat în trecut faptul că se retrage din lumea sportului pentru a se concentra mai mult asupra familiei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Serena Williams este însărcinată

Serena Williams și Alexis Ohanian își măresc familia. Sportiva în vârstă de 42 de ani așteaptă cel de-al doilea copil alături de Alexis Ohanian. Fiica lor, Olympia, este extrem de încântată de faptul că va fi soră mai mare.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Williams și-a anunțat sarcina prin intermediul conturilor sale de social media. Aceasta a postat un carusel de fotografii pe Instagram. În imagini apare alături de partenerul său de viață, Alexis Ohanian.

Reclamă

Într-una din imagini Serena poate fi văzută în timp ce își ține mâna pe burtica de gravidă. Cuplul de îndrăgostiți pare fericit. Postarea a inclus și o descriere emoționantă pe care Serena a lăsat-o pentru fanii săi, relatează People.

”Am fost foarte încântată atunci când Anna Wintour ne-a invitat pe toți trei la Met Gala”. Serena și soțul său au fost prezenți ulterior la marele eveniment.

Vestea că va devein mama vine a aproape un an după ce Serena Williams a declarant că se retrage din tenis. Vedeta a sperat încă de atunci că va putea să-și mărească familia.

Reclamă

Ce spune Serena Williams despre rolul de mamă

Sportiva care a participat la Met Gala 2023 a avut o apariție surprinzătoare într-o ținută all black. Aceasta a fost însoțită tot timpul de partenerul său, Alexis Ohanian. Puțini știu faptul că Serena a muncit din greu pentru a putea avea familia la care a visat mereu.

Totuși, în interviul de anul trecut a declarant că nu s-a gândit niciodată să aibă copii la începutul carierei sale.

”Au existat multe momente la începutul carierei mele în care m-am întrebat dacă ar trebui să am copii la un moment dat. Nu știam dacă ar trebui să nasc un copil într-o lume cu atât de multe probleme. Nu am fost niciodată încrezătoare în jurul copiilor.”

”Apoi m-am gândit că dacă aș avea un copil aș avea nevoie de cineva care să mă ajute să-l îngrijesc. Lucrurile s-au schimbat între timp. În cinci ani, Olympia a petrecut doar o zi departe de mine.”

”Am petrecut mult timp împreună, am mers zilnic să o iau de la școală și abia am așteptat să-i văd chipul luminat de un zâmbet. Nimic nu este un sacrificiu pentru mine atunci când vine vorba de fiica mea.”

Serena a fost foarte sinceră în cee ace privește gândurile sale față de fiica sa. Sportiva și-a exprimat atunci dorința de a mai aduce pe lume un copil. Acum vedeta se bucură de faptul că familia sa se mărește alături de Alexis Ohanian.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×