Reclamă

Olympia Williams i-a adus un tribut mamei sale. Cum a fost surprinsă fiica Serenei Williams la US Open în New York

Olympia Williams i-a adus un tribut mamei sale. Micuța a fost prezentă la meciul mamei sale de la US Open din New York. Aceasta s-a aflat în tribune alături de tatăl său, Alexis Ohanian. Cei doi au privit meciul, iar la final i s-au alăturat sportivei pe teren.

Publicat: 30 august 2022, 11:58

Serena Williams a anunțat la începutul lunii august că se retrage din tenis. Jucătoare își dorește să se concentreze mai mult asupra familiei sale. Ultimele sale meciuri se joacă la US Open. Ediția se desfășoară între 29 august și 11 septembrie 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olympia Williams i-a adus un tribut mamei sale

Fiica sportivei a avut o apariție adorabilă la meciul de tenis al mamei sale. Olympia are deja patru ani și se bucură de fiecare dată să se afle în preajma mamei sale. De-a lungul timpului, micuța și-a exprimat dorința de a-i călca pe urme sportivei.

Vezi mai multe imagini cu fiica Serenei Williams în Galeria Foto!

Olympia Williams în brațele tatălui său la meciul de la US Open 2022 din New York
Olympia Williams i-a adus un tribut mamei sale. Micuța a fost prezentă la meciul mamei sale de la US Open din New York / Profimedia Images

De data acesta Olympia s-a aflat în tribune, alături de tatăl său. Pentru că mama sa urmează să se retragă din tenis, Olympia a decis să-i aducă acesteia un tribut. Micuța a avut un look asemănător cu cel al mamei sale în timpul meciului de la US Open din anul 1999.

Reclamă

Olympia a purtat codițe împletite, la fel cum a purtat mama sa în anul 1999. Mai mult, fetița a purtat o rochiță neagră, identică cu cea purată de Serena la meciul din data de 29 august de la US Open 2022.

Alexis Ohanian și-a ținut fiica în brațe în timp ce și-a încurajat soția de pe margine. Serena s-a aflat pe teren într-un meci lung împotriva jucătoarei Danka Kovinic.

Sportiva a reușit să o învingă pe Kovinic și să se califice în cea de-a doua rundă care se va juca miercurea aceasta. În ciuda faptului că vrea să se retragă, Serena continuă să impresioneze cu abilitățile sale și jocul incredibil pe care îl are pe terenul de tenis.

Reclamă

Serena Williams a anunțat că se retrage din tenis

Serena William este considerată a fi una din cele mai bune jucătoare de tenis din istoria Americii. Aceasta deține 73 de titluri la simplu și 23 de titluri la dublu. Ultimele meciuri se desfășoară în cadrul US Open de anul acesta.

Sportiva  spune că își dorește să acorde mai mult timp familiei și să se retragă din tenis. După ce a cucerit 23 de turnee de Grand Slam, Serena e decisă să deschidă un nou capitol în viața sa. Sportiva nu privește retragerea ca pe un lucrur rău, ci ca pe o evoluție departe de lumea tenisului.

Serena spune că ”trebuie să se concentreze pe rolul său de mamă” , motiv pentru care vrea să se bucure mai mult de timpul petrecut alături de fiica sa. Sportiva a declarat că va da tot ce are mai bun în timpul meciurilor finale pe care le va avea înainte de a se retrage. 

Deși nu a fost deloc o decizie ușoară, jucătoarea spune că se bucură de sprijinul familiei sale. Totodată ea a mai declarat că ar fi bucuroasă ca familia ei să se mărească, iar cariera să intre pe plan secundar.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×