Reclamă

Serena Williams a pierdut la Wimbledon, dar a câștigat pe alte planuri. Totul e de fapt o victorie uriașă

Revenirea Serenei Williams la Wimbledon nu a decurs conform planului. Câștigătoarea a 23 de turnee de Grand Slam a pierdut din prima rundă în fața numărul 115 mondial Harmony Tan. Serena Williams a pierdut la Wimbledon, dar a câștigat și mai multă expunere pentru afacerile sale.

Publicat: 30 iunie 2022, 14:13

Pierderea Serenei, după aproape un an de stat în afara terenului, a deschis porțile pentru întrebarea obișnuită adresată superstarului în vârstă de 40 de ani: când te vei retrage, scrie nypost.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Serena Williams a pierdut la Wimbledon

Întrebată la o conferință de presă de după meci dacă va juca din nou tenis profesional, Williams a spus: „Aceasta este o întrebare la care nu pot răspunde. Nu știu. Cine ştie? Cine știe unde voi apărea?”

Realitatea, de fapt, nu are nimic de-a face cu lovirea unei mingi galbene. Williams, despre care Forbes estimează că valorează 260 de milioane de dolari și a câștigat anul trecut 45,9 milioane de dolari din venituri extra, apare peste tot. La evenimentele de la Hollywood, la cele de modă, în editoriale și multe altele. Ea a pus bazele unei cariere post-sportive care ar putea rivaliza cu cea a lui Michael Jordan.

Scriitorul Andrew Petcash a prezis chiar că Williams va deveni prima femeie sportivă miliardar. Totul,datorită portofoliului său de investiții, inclusiv acțiuni la Miami Dolphins, o echipă NFL evaluată la 3,42 miliarde de dolari.

„Ea nu este doar o susținătoare. Este o magnată”, a declarat Bob Dorfman, expert în marketing sportiv la agenția Pinnacle, pentru The Post. „În cazul sportivilor de renume, vezi mult mai mulți dintre ei devenind oameni de afaceri și proprietari de afaceri. Conducând afaceri, nu doar lansând produse”.

Reclamă

Williams a trecut deja de linia de bază în afaceri

În martie, de patru ori medaliată cu aur olimpic a spus că Serena Ventures, compania ei, investește în noi startup-uri. A strâns deja peste 111 milioane USD pentru 60 de companii, inclusiv serviciul de transfer de bani Sendwave și platforma de învățare online MasterClass.

„Întotdeauna am fost fascinată de tehnologie. Întotdeauna mi-a plăcut cum ne modelează viața cu adevărat”, a spus Williams pentru New York Times pe atunci. „Când l-am cunoscut pe soțul meu, cofondatorul Reddit Alexis Ohanian, aceasta a fost prima noastră conversație. Așa ne-am cunoscut. Vorbeam despre investiții”.

Reclamă

Williams, care s-a căsătorit cu Ohanian, despre care Forbes estimează că are o valoare de 70 de milioane de dolari, în 2017, face parte și în consiliile de conducere ale Poshmark și SurveyMonkey.

În plus, e chiar ca acasă la Hollywood. Fanii nu au urmărit-o pe Williams în nicio finală de Grand Slam în ultimele 12 luni, fiindcă ea s-a recuperat fizic după o accidentare, au reușit să o vadă pe covorul roșu, inclusiv într-o rochie Gucci de culoarea trandafirilor la Premiile Oscar.

Serena Williams s-a făcut remarcată și la Premiile Oscar 2022

Serena și Venus Williams au fost producători pentru „King Richard”, cel mai bun film nominalizat despre tatăl lor Richard Williams. Și au avut cel mai bun loc pentru Will Smith, care a câștigat la categoria cel mai bun actor pentru rolul tatălui lor.

Serena Williams într-o rochie roz pe covorul roșu la Gala Premiilor Oscar 2022
Prezentatoarea Premiilor Oscar Serena Williams, co-producător executiv al filmului „King Richard” alături de Venus Williams, a combinat mănuși de dantelă neagră cu o rochie Gucci fluidă / Profimedia Images

Ea a spus recent pentru Insider că „King Richard” ar putea fi doar începutul pe marele ecran. Ar putea fi implicată în mai multe filme despre carierele legendare ale ei și ale surorii ei, care sunt doar copii în film.

„King Richard a avut un sfârșit perfect cu Venus pe terenul de tenis”, a spus ea. „Venus merge în direcția ei, iar eu merg în direcția mea. Sunt două povești complet diferite”.

„Aș crede că va rămâne în domeniul divertismentului și ar încerca să facă mai multe cu filme”, a spus Dorfman. „În linia lui LeBron James, care își are compania SpringHill. Steph Curry face același lucru”.

Are propria colecție de haine și a lansat o carte pentru copii

Apoi, în 2019, a lansat propria ei colecție de haine, S by Serena, care se concentrează pe haine realizate în mod sustenabil, care țin cont de buget. Pe site, ea modelează ea însăși multe dintre look-uri. Williams are, de asemenea, un brand de cosmetice numit Aneres și propria ei linie de bijuterii.

Williams a devenit mamă în 2017, când s-a născut fiica Alexis Olympia Ohanian. Acest nou rol din viața sa a ajutat-o să dezvolte noi afaceri. După ce Serena a început să posteze pe Instagram imagini cu copilul ei și păpușa ei, Qai Qai, jucăria a explodat pe rețelele sociale. Contul dedicat păpușii a strâns 337.000 de urmăritori și a devenit rampa de lansare a primei cărți pentru copii a lui Williams, „Aventurile lui Qai Qai”, publicată pe 27 septembrie. Este vorba despre o fetiță care își găsește încrederea cu ajutorul unei păpuși magice.

Fiica Serenei Williams, Olympia într-un hanorac roz în timp ce stă în brațele mamei sale care ține în cealaltă mână un torfeu pe care l-a obținut împotriva sportivei Jessica Pegula
Serena Williams și fiica sa sunt din ce în ce mai apropiate, iar acest lucru se vede cu fiecare nouă apariție / Getty Images

Având în vedere interesul ei pentru copii, Dorfman a spus că Williams ar putea lua în considerare deschiderea unei școli de tenis pentru copiii care au mai puțin acces la acest sport.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×