Reclamă

Tyson Fury a petrecut timp cu familia pe un iaht de lux. Cum arată soția celebrului sportiv

Tyson Fury a petrecut timp cu familia pe un iaht de lux. Sportivul nu ține cont de nimic atunci când vine vorba de vacanțe cu familia. Dovada stă în faptul că dă zeci de mii de lire sterline pentru a se relaxa în compania celor dragi și nu oricum, doar în lux.

Publicat: 22 mai 2022, 7:21

Potrivit geotvnews.com, Tyson Fury a plătit 18 000 de lire sterline pe noapte pe un iaht de lux. Acesta se află în vacanță împreună cu soția Paris și copiii lor. Boxerul în vârstă de 33 de ani a petrecut în compania familiei și pare că e foarte relaxat în astfel de momente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tyson Fury a petrecut timp cu familia

Cei doi soți au împreună șase copii. Venezuela în vârstă de 12 ani, Prince John James, de 9 ani, Prince Tyson Fury II, de 5 ani, Prince Adonis Amazia, în vârstă de 2 ani, Valencia Amber, de 4 ani și Atena de numai 10 luni.

Vacanța familiei lui Tyson vine la numai câteva săptămâni după ce acesta s-a aflat cu soția și copiii în Morcambay Bay. Acolo, fiii lui au donat mai multe haine în onoarea tatălui lor. În timpul vacanței, Tyson Fury a postat pe Instagram câteva imagini din locul în care se află.

„Chiar mă bucur de viață oameni buni alături de familia mea. De cei de care îmi pasă”, a spus boxerul în descrierea materialului video publicat pe rețeaua socială.

Îmbrăcat în haine comode, Tyson se pare că se distrează de minune pe Riviera Franceză.

Reclamă

O altă persoană din lumea sportului care nu ține cont de bani când se află în compania celor dragi este Serena Williams.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Cum decurge relația dintre Tyson și Paris

Tyson Fury petrece acum timp în compania familiei după ce luna trecută a câștigat un meci împotriva lui Dalein Wwhite pe Wembley Stadium. Nici Tyson și nici soția sa, Paris, nu sunt oameni care preferă discreția. Dimpotrivă, ei fac parte din categoria persoanelor publice care își ține fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața lor.

Într-una dintre pozele pe care Paris le-a publicat pe contul de Instagram, fanii au putut să vadă cum se bucură de razele soarelui cu un pahar de vin alături, în jacuzzi. Tyson a publicat și el un video în care apare la masă cu familia sa.

Tyson și Paris s-au întâlnit în adolescență și s-au căsătorit în anul 2008. Amândoi speră ca familia lor să se mărească și au declarat în trecut că își doresc 10 copii. Paris este cea care i-a fost necontenit alături de sportiv. Ea îi este alături de mai bine de 16 ani. Tot ea spune că și-ar dori mult ca sportivul să se retragă din box pentru că nu mai are nimic de demonstrat.

„Aş vrea să se oprească. Nu mai are nimic de dovedit. Dacă ar mai avea ceva de făcut, i-aş spune: <Fă-o, Tyson>. Dar dacă nu vrea cu adevărat să boxeze şi dacă o face doar pentru bani sau faimă, nu are nevoie de asta. Dacă Tyson continuă, o să fie doar pentru un motiv.”

Tyson Fury are 32 de victorii, un meci la egalitate şi nicio înfrângere.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×