Reclamă

Cine e iubita lui Carlos Alcaraz. Maria Gonzalez Gimenez are 22 de ani și este superbă

Carlos Alcaraz este omul momentului în tenisului mondial. Acesta a învins trei din primii patru jucători ai lumii. După ce a câștigat în finala Madrid Open 2022 contra lui Alexander Zverev, spaniolul de 19 ani a câştigat turneul de categorie Masters 1.000. El este deja un nume, dar mulți se întreabă cine este iubita lui Carlos Alcaraz.

Publicat: 9 mai 2022, 11:59 / Actualizat: 22 august 2022, 16:24

Carlos Alcaraz Garfia este un tenismen profesionist din Spania. S-a născut pe 5 mai 2003. Carlos Alcaraz a avut o săptămână extraordinară care îl plasează în istoria tenismului mondial. I-a eliminat în sferturi şi în semifinale pe Rafael Nadal, locul 4 ATP şi cap de serie numărul 3, şi pe liderul ATP, Novak Djokovic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine este iubita lui Carlos Alcaraz

Maria Gonzalez Gimenez este și ea o jucătoare de tenis profesionistă, la fel ca Alcaraz. Iubita tenismenului are 22 de ani, scrie presa internațională. Cu toate acestea, cuplul a decis să păstreze detaliile relației lor departe de ochii presei. Nu este nimic oficial despre cuplul lor și pare că vor să-și trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor, scrie tenistonic.com.

Carlo Alcaraz este un tânăr norocos și în afara terenului de tenis. Spaniolul se întâlnește de multă vreme cu iubita sa superbă Maria González Giménez. Maria este originară din Murcia și joacă la Murcia Club de Tenis. Pe lângă câteva poze de pe rețelele de socializare, cei doi nu s-au afișat momentan în public.

Maria Gonzalez Gimenez poate fi găsită pe Instagram, acolo unde este destul de activă și ține legătura cu fanii săi. În prezent, are 2899 de urmăritori și 26 de postări.

Reclamă

Majoritatea fotografiilor ei sunt de pe terenul de tenis sau din vacanțe. Nici Maria și nici Carlos nu au poze împreună pe rețele sociale.

Ate două sportive care scriu istorie în tenis la o vârstă fragedă sunt Elina Svitolina și Dayana Yastremska.

Reclamă

Declarația lui Carlos Alcaraz după victoria de la Madrid Open 2022

„Este grozav să reuşeşti să-i învingi pe aceşti jucători. Am eliminat doi dintre cei mai buni sportivi din istorie şi apoi am câştigat cu Zverev, numărul 3 ATP, care este un mare jucător. Aş spune că este cea mai bună săptămână din viaţa mea. Am 19 ani şi asta cred că este cheia pentru a putea juca meciuri lungi şi grele la rând. Mă simt grozav din punct de vedere fizic”, a declarat Carlos Alcaraz pentru ATP.

Carlos Alcaraz a câștigat 1.041.570 de dolari şi 1.000 de puncte ATP, în timp ce Zverev va primi 568.790 de dolari şi 600 de puncte ATP, potrivit as.ro.

Este a doua finală Masters 1.000 pe care Alcaraz o câștigă în acest an. El a mai câștigat și la Miami. După victoria obținută împotriva lui Alexander Zverev, Carlos va urca pe locul 6 ATP, cel mai bun loc al său din carieră. În urmă cu un an se afla pe locul 120.

Carlos Alcaraz este al doilea în topul celor mai tineri jucători care câştigă două trofee Masters 1.000. Rafael Nadal este singurul care a mai reuşit performanţa la Monte Carlo şi Roma în 2005 și avea 18 ani.

„Este un turneu în care am jucat trei meciuri, în condiţiile în care am venit aici fără niciun fel de pregătire. Asta este realitate. Am spus încă de înainte de a veni aici că va fi o săptămână grea. Am avut şansele mele împotriva unuia dintre jucătorii cu cel mai bun fizic din lume. Chiar am avut oportunităţi de a câştiga. Am jucat două ore şi jumătate şi este un rezultat pozitiv. Aştept cu optimist ceea ce va urma şi sunt foarte entuziasmat. Vom vedea ce se va întâmpla, trebuie să crezi”, a declarat Rafael Nadal la finalul meciului cu Carlos Alcaraz.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×