Reclamă

Alexandra Tudor, despre profesionalism și tenacitate: „O femeie nu ar trebui să-și spună lucruri care să-i scadă stima de sine”

După o pauză de cinci ani de zile, Alexandra Tudor s-a întors la pupitrul știrilor sportive. Aceasta reușește să se împartă cu succes între viața de familie și viața profesională. Simpatica prezentatoare are o fetiță minunată, pe nume Sonia, și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Dan Marinas.

Publicat: 17 februarie 2022, 11:51 / Actualizat: 3 februarie 2023, 11:00

De data aceasta, Alexandra Tudor și-a rupt din timpul său și ne-a oferit un interviu sincer. Aceasta ne-a răspuns cu zâmbetul pe buze tuturor întrebărilor și ne-a dezvăluit mai multe detalii despre pasiunile sale, dar și despre modul în care reușește să aibă o prezență impecabilă în fața camerelor de filmat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Veselă ca întotdeauna și plină de energie, Alexandra a dat dovadă de tenacitate și profesionalism. Aceasta nu a ezitat să accepte fiecare provocare și a relaxat complet atmosfera de pe platourile de filmare cu atitudinea sa optimistă.

În plus, prezentatoarea TV ne-a mărturisit că aștepta cu nerăbdare să se afle printre invitatele echipei CaTine.ro. Alexandra ne-a povestit mai multe despre provocările din viața sa de mamă, dar și despre felul în care reușește să facă performanță în televiziune.

Aceasta a avut o prezență de spirit deosebită și a punctat foarte bine câteva sfaturi importante pentru cititoarele noastre.

Alexandra Tudor, despre profesionalism și tenacitate

– Ai un ritual înainte de a intra în emisii?
– Nu fac chestii ieșite din comun. Mersul la machiaj. Eu mă machiez și mă coafez singură. Cumva aceasta este ora mea de liniște. Atunci când ajung în redacție mă încarc cu tot felul de știri și în momentul în care intru la machiaj mă liniștesc. Acolo sunt eu cu gândurile mele.

Reclamă

– Mai faci exerciții de dicție?
– Mai fac, dar mai rar. Fac atunci când plec în vacanță și mă întorc după o săptămână. Dar dacă sunt aproape zilnic la televizor nu prea mai e nevoie.

 Există vreun sport care să-ți fi atras atenția?
– Mie mi-a plăcut foarte mult gimnastica artistică. Este sportul care mi-a plăcut și pe care l-am practicat, la care mă uit cu foarte mare plăcere acum. Mai sunt și alte sporturi la care mă uit. Îmi place să mă uit la tenis, handbal, fotbal, când sunt meciuri la categoria grea îmi place să mă uit și la box.

– Ai vreun talent ascuns?
– Nu, dar îmi place foarte mult să dansez. Cred că ar fi trebuit să continui pe partea asta cu dansul după ce m-am lăsat de gimnastică.

Reclamă

Cum reușește Alexandra Tudor să-și împarătă viața între carieră și familie

– Care e cea mai importantă lecție pe care ai învățat-o de la fiica ta?
– Că nu avem noi părinții atâta energie cât au ei atunci când își doresc ceva. Dacă noi adulții am păstra mereu aceeași perseverență pe care o aveam atunci când eram copii cred că am obține foarte multe lucruri. Cel puțin fetița mea nu se oprește niciodată până nu obține ceea ce-și dorește. Am zis mereu că dacă păstrează mereu această perseverență o să ajungă departe.

– Cum te-ai descrie ca mamă?
– Sunt puțin exigentă. Mi se pare că lumea în care trăim ne îndeamnă să fim puțin mai blânzi în privința anumitor lucruri. Eu consider că tu ca părinte trebuie să stai mai mereu cu copilul. E cumva datoria noastră ca părinți să-i direcționăm în viață. Sunt mereu conectată la nevoile ei, chiar dacă sunt exigentă.

– Care este cel mai curajos lucru pe care l-ai făcut de-a lungul vieții?
– Cred că decizia asta de a deveni mamă. Am observat o tendință în societate a femeilor. Le este din ce în ce mai teamă să facă un copil. Mie mereu mi-a fost frică de incertitudine. E o chestie pe viață, nu poți să te răzgândești. Mi se pare foarte greu. Le apreciez pe femeile care se gândesc că pe lângă carieră ar fi frumos să aibă și o familie.

Urmărește aici varianta VIDEO a Interviului cu Alexandra Tudor. Vezi în AntenaPLAY toate interviurile din seria CaTine.ro!

Cine este Alexandra Tudor în spatele camerelor de filmat

Ce nu ar trebui să spună o femeie niciodată despre ea?
– Cred că nu ar trebui să spună niciodată lucruri care să o facă să se desconsidere singură. Nu ar trebui să spună că nu este suficient de atrăgătoare, de deșteaptă, de capabilă. Nu ar trebui să spună nimic care îi diminuează stima de sine.

– Care este amintirea care te emoționează de fiecare dată?
– Cred că amintirile pe care le am de la bunici din copilărie. Îmi sunt cele mai dragi. În fiecare var mă duceam la bunici și stăteam câte trei luni. Mi-a plăcut tare mult perioada aia, am considerat că am avut cea mai frumoasă copilărie. Din păcate le duc dorul bunicilor mei. Cred că este locul în care mă întorc mental cu foarte ,mare drag. Atunci când vreau să mă mai relaxez, iau  pauză și mă duc cu gândul departe în copilăria mea. E locul meu de liniște.

– Ce ne poți spune despre tine, dar să nu fie știut de nimeni altcineva?
– Dacă am ajuns până la 36 de ani și nu am spus până acum, în niciun caz nu o să mă desconspir acum. Sunt multe lucruri pe care nu le știe toată lumea. Mereu am considerat că e bine să ții lucruri și pentru tine.

Detalii mai puțin cunoscute din viața prezentatoarei de știri sportive

– De ce obicei al tău ai vrea să scapi?
– De mai multe. În ultima vreme m-am cam lenevit, poate și din cauza pandemiei. Mi-ar plăcea să nu mai am lenea asta. Nu prea mai sunt așa înnebunită să fac sport, dar cumva mi-ar plăcea să ies din zona asta. M-ar ajuta să fac sport, dar cumva nu-mi găsesc o motivație suficientă.

– Când a fost ultima dată când ai făcut ceva nou pentru prima dată?
– Uite de ziua soțului meu am cumpărat o experiență. Am plecat amândoi cu o mașină de raliu. Nu mai făcusem niciodată o astfel de nebunie. Îmi place viteza și îmi plac mașinile. A fost o experiență foarte frumoasă.

– Ce lucru ai face dacă ai știi că nu o să dai greș?
– Mi-aș deschide o afacere. Poate cu produse de lux sau mi-aș investi toți banii pe care îi am în criptomonede, că tot e acum la modă.

– De ce îți este cel mai frică?
– De ce urmează să vină, că nu știu ce se va întâmpla mâine. Cumva în ultimii ani mi-am dat seama că sănătatea este foarte importantă și am început să mă panichez la ideea că m-aș putea îmbolnăvi eu sau membrii familiei mele. De incertitudine, de boli, dar nu mi-e frică de singurătate. Cam astea ar fi cele mai importante. 

Alexandra Tudor este o femeie fericită și împlinită

Alexandra Tudor este una dintre cele mai îndrăgite și mai apreciate prezentatoare TV de la noi din țară. Aceasta reușește să impresioneze de fiecare dată cu aparițiile sale și dă întotdeauna dovadă de profesionalism și prezență de spirit.

Pe lângă frumusețea de invidiat, aceasta se bucură de o familie iubitoare și de o carieră de succes. Deși cel mai mult prețuiește momentele alături de fiica și soțul său, aceasta recunoaște că se bucură de fiecare dată atunci când ajunge la machiaj înainte de prezentarea știrilor sportive.

În ciuda pauzei de lungă durată pe care a avut-o, Alexandra a reușit să se acomodeze rapid la viața sa de dinainte. În prezent aceasta face parte din echipa Antena Sport, acolo unde ne aduce de fiecare dată cele mai noi informații din lumea sportului.

La 36 de ani, Alexandra Tudor este o femeie împlinită și fericită și le sfătuiește pe cititoarele noastre să se prețuiască și să nu se pună niciodată singure la pământ. Un alt prezentator pasionat de ceea ce face este Valentin Butnaru, te invităm să urmărești interviul cu el pe CaTine.ro.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×