Reclamă

Roxana Ghiorghian este o femeie împlinită: „Cu pași mici și siguri, am ajuns unde mi-am dorit”

Roxana Ghiorghian este una dintre cele mai vesele și optimiste persoane. Prezentatoarea Știrilor din Sport de la Antena 1 a ales cu mare drag să ofere un interviu echipei CaTine.ro. Cu zâmbetul pe buze și încărcată cu povești uimitoare, Roxana ne-a oferit mai multe informații despre viața sa din spatele camerelor de filmat.

Publicat: 1 noiembrie 2021, 12:10 / Actualizat: 3 februarie 2023, 17:45

Roxana a pășit pe platourile de filmare plină de încredere și gata să umple încăperea cu zâmbetul său larg. Jovială și cu un stil jucăuș, jurnalista care aduce de fiecare dată cele mai importante știri din sport ne-a povestit despre parcursul său profesional, dar și despre visul său cel mai mare. Cu o apariție impecabilă, Roxana a răspuns răbdătoare tuturor întrebărilor noastre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roxana Ghiorghian, veselă și plină de energie

Roxana Ghiorghian a acceptat cu încredere invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu deosebit. Jurnalista și prezentatoarea de știri și-a făcut timp și ne-a povestit mai multe despre cariera sa, dar și despre pașii pe care i-a făcut pentru a fi mai aproape de visul său. Știrista a avut tot timpul o atitudine relaxată și jovială. Aceasta ne-a răspuns cu zâmbetul pe buze la fiecare întrebare și le-a oferit cititoarelor noastre câteva sfaturi extrem de importante.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Roxana Ghiorghian, fotografie portret, în timp ce zâmbește pentru echipa CaTine.ro
Roxana a pășit pe platourile de filmare plină de încredere și gata să umple încăperea cu zâmbetul său larg / CaTine.ro

Personalitatea jurnalistei a umplut rapid încăperea și a relaxat complet atmosfera. Întrebată care este ritualul său înainte de a începe prezentarea știrilor sportive, Roxana a zâmbit și ne-a oferit câteva secrete din spatele camerelor. Aceasta își începe diminețile întotdeauna cu o energie pozitivă.

Reclamă

Vedeta își bea cafeaua, apoi face câteva exerciții de dicție pe care le consideră absolut necesare, iar mai apo oferă cele mai noi informații din sport și citește subiecte de pe AS.ro. Prezentatoarea TV este în general foarte relaxată și nu are superstiții înainte de a intra pe platou.

Aceasta își trăiește visul în fața camerelor de filmat, iar pentru ea relaxarea și autenticitatea vin de la sine. Faptul că a fost și redactor în trecut a ajutat-o foarte mult pe Roxana să înțeleagă care este procesul din spatele subiectelor pe care le prezintă.

Jurnalista spune că experiența este cea care a ajutat-o cel mai mult în cariera sa din prezent. Pașii mici, dar consecvenți au adus-o în punctul în care își trăiește visul.

Reclamă

Cum e Roxana Ghiorghian în spatele camerelor de filmat

Întrebată ce meserie ar alege dacă nu ar mai prezenta știrile sportive, Roxana nu a putut răspunde. Aceasta ne-a mărturisit că și-a dorit dintotdeauna să fie jurnalistă, iar visul său a ajuns realitate datorită eforturilor pe care le-a depus în această direcție.

Roxana este absolventă a Facultății de Relații Economice Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice din București. Disciplina și perseverența au ajutat-o pe frumoasa vedetă să-și îndeplinească visul. Chiar dacă în primă instanță s-a îndepărtat de dorința sa din copilărie de a fi jurnalistă, Roxana a păstrat întotdeauna visul acela în sufletul său.

Pas cu pas, după finalizarea studiilor, prezentatoarea și-a croit drumul către o carieră de succes în fața camerelor. Știrista este întotdeauna zâmbitoare și are doar cuvinte de laudă asupra oamenilor care luptă pentru ceea ce-și doresc.

Tot timpul am încredere în mine și în forțele mele. O femeie trebuie să fie autentică și mulțumită cu ea.

– Roxana Ghiorghian

Roxana Ghiorghian are o iubire aparte față de țara în care s-a născut. Chiar dacă își dorește să cunoască culturi diferite, prezentatoarea știrilor sportive spune că nu ar părăsi niciodată România.

Un alt amănunt important din viața sa vine din copilărie. Știrista spune că i-a plăcut întotdeauna să joace fotbal cu băieții, iar cei mai mulți prieteni ai săi se numără din rândul acestora. Te invităm să descoperi poveștile fascinante ale Roxanei în interviul pe care l-a oferit echipei CaTine.ro

Vezi în AntenaPLAY toate interviurile din seria CaTine.ro!

Cum a început pasiunea Roxanei Ghiorghian pentru TV

Roxana Ghiorghian și-a început cariera în televiziune la scurt timp după terminarea studiilor. În interviul acordat echipei CaTine.ro aceasta a povestit că a știut dintotdeauna ce își dorește să facă în viață. Din copilărie dacă era întrebată ce vrea să fie când o să fie mare, ea răspundea plină de încredere și cu zâmbetul pe buze ”jurnalistă”.

Visul acesta a rămas întotdeauna în sufletul său și a făcut mereu pași mici pentru a fi mai aproape de ceea ce-și dorește. Chiar dacă în timpul liceului a urmat un profil real, apoi ulterior nu a ales Facultatea de Jurnalism, Roxana a continuat să se gândească la această carieră.

Acum, este mai fericită ca niciodată cu alegerea făcută și se simte împlinită. Pentru cititoarele noastre, Roxana Ghiorghian a avut doar cuvinte de încurajare.

O femeie trebuie să fie ea însăși, să fie fericită și asumată. Nu trebuie să renunți niciodată, trebuie să faci tot posibilul pentru a ajunge unde îți dorești. Personal, cred că nimic nu este imposibil. Dacă îți dorești ceva cu adevărat chiar se întâmplă.

– Roxana Ghiorghian

Pasiunea și determinarea au adus-o pe jurnalistă acolo unde și-a dorit. Roxana se descrie ca fiind fericită, împlinită și mulțumită. O femeie la fel de pasionată este prezentatoarea TV Camelia Bălțoi. Te invităm să îi urmărești povestea în interviul pe care aceasta ni l-a oferit.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×