Reclamă

Elwira Petre, despre curaj și determinare în competiția Asia Express: „Trebuie să te lupți până la capăt și să-ți urmărești visul”

Elwira Petre este una dintre cele mai curajoase și mai determinate concurente din cadrul competiției Asia Express: Drumul Împăraților. Încrezătoare și cu zâmbetul pe buze, Elwira a acceptat invitația noastră și ne-a oferit un interviu emoționant pentru echipa CaTine.ro. Aceasta ne-a dezvăluit mai multe informații din culisele uneia dintre cele mai provocatoare emisiuni, Asia Express – sezonul 4.

Publicat: 18 octombrie 2021, 12:54 / Actualizat: 19 octombrie 2021, 8:44

Elwira Petre a luat parte la cel de-al patrulea sezon al competiției Asia Express. Alături de soțul său, Mihai Petre, Elwira a demonstrat în repetate rânduri cât de importantă este mentalitatea unei persoane într-o astfel de competiție. Deși au întâmpinat multe probe dificile pe tot parcursul emisiunii, Elwira și Mihai au reușit să se mențină de multe ori pe primele locuri în clasament. Soția lui Mihai Petre este mândră de reușitele sale în cadrul competiției. Chiar dacă dorul de fetele sale a copleșit-o deseori, Elwira ar repeta oricând experiența aceasta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elwira Petre, despre curaj și determinare în competiția Asia Express

Elwira Petre este una dintre cele zece femei puternice din cadrul competiției Asia Express: Drumul Împăraților. În vârstă de 39 de ani, Elwira și-a lăsat cele două fetițe acasă alături de bunici și a acceptat provocarea competiției alături de soțul său, Mihai Petre.

Vezi mai multe imagini în Galeria FOTO!

Elwira Petre în timp ce își sprijină fața cu o mână la interviul CaTine.ro
Elwira Petre s-ar întoarce din nou cu sufletul deschis la Asia Express / CaTine.ro

Elwira a început să facă dans sportiv încă din copilărie, de la vârsta de 10 ani. De-a lungul timpului a obținut nenumărate medalii la competițiile de dans. Alături de soțul său, a cucerit nenumărate concursuri cu talentul său.

Reclamă

Timp de trei ani consecutivi, Elwira Petre a primit titlul de campioană națională a României la dans sportiv, conform site-ului A1.ro. Elwira este o dansatoare de origine poloneză, care surprinde cu frumusețea și talentul său înnăscut. Deși face sport în mod regulat, Elwira a recunoscut că au fost multe momente în cadrul competiției care au pus-o în dificultate din punct de vedere fizic.

Însă nu probele la care a participat au fost cu adevărat dificile pentru Elwira Petre. Gândul că trebuie să-și lase fetele singure acasă a copleșit-o de multe ori. Elwira și Mihai Petre au împreuna două fetițe superbe, Catinca și Ariana, care au rămas în România în grija bunicilor materni.

Părinții Elwirei au venit special din Polonia pentru a avea grijă de cele două micuțe. Gândul de a fi departe de copiii săi au întărit-o pe Elwira în competiție, dar de multe ori i-a provocat și neliniște. Ca orice mamă, Elwira Petre recunoaște că nu poate sta departe pentru mult timp de fetițele sale.

Reclamă

Cum descrie Elwira Petre experiența din cadrul show-ului Asia Express: Drumul Împăraților

Elwira Petre ne-a povestit cu emoție în glas cum a fost concursul Asia Express: Drumul Împăraților pentru ea și soțul său. Concurenta celui de-al patrulea sezon ne-a mărturisit că nu probele fizice au pus-o în mod deosebit în dificultate, ci gândul că este departe de cele două fetițe ale sale.

Pe parcursul competiției, Elwira și Mihai au dat dovadă de mult curaj și determinare. Echipa lor s-a clasat de cele mai multe ori pe locurile fruntașe. Mihai și soția sa au reușit să obțină chiar și mult dorita imunitate. Elwira și Mihai au pornit într-una din cele mai solicitante competiții televizate, iar echipa lor s-a remarcat prin agilitate și rapiditate.

Deși cei doi s-au uitat la câteva episoade din sezonul anterior, nu au reușit să înțeleagă foarte multe din structura jocului. Elwira ne-a povestit că Francesco Paglieri și Maria Speranța, unii dintre cei mai tineri concurenți ai acestui sezon, au fost cei care i-au învățat pe ceilalți ce înseamnă de fapt imunitatea și un joc de amuletă.

De altfel, la începutul competiției Elwira a dezvăluit că nu a înțeles foarte bine aceste noțiuni. În schimb ea și Mihai Petre au încercat să dea tot ce au mai bun. Pentru ei tot ce conta era să se claseze întotdeauna pe primele locuri.

Deși are o condiție fizică de invidiat, Elwira ne-a mărturisit că distanțele lungi pe care a trebuit să alerge au reușit de multe ori să o epuizeze.

În ciuda episoadelor pe care le-a urmărit înainte să plece în competiție, Elwira spune că nu s-a așteptat niciodată ca probele să fie atât de dificile și solicitante. Elwira ar repeta oricând experiența Asia Express. Dacă ar putea, l-ar lua tot pe soțul său să-i fie coechipier.

Ce a învățat Elwira Petre în urma participării la Asia Express – sezonul 4

O competiție intensă precum Asia Express vine de multe ori la pachet cu o serie de lecții de viață, care ajung să marcheze o persoană. Elwira Petre a reușit să asimileze o serie de lecții pe care ni le-a împărtășit cu mare drag și sinceritate.

Deși oboseala și-a spus de multe ori cuvântul, Elwira și-a dat seama că în ciuda celor mai grele probe, întotdeauna va merge mai departe alături de soțul său. Lucrul de care Elwira și Mihai s-au temut cel mai mult la începutul competiției a fost să nu se accidenteze. Pentru ei a fost extrem de important să poată duce această competiție mai departe.

Faptul că uneori e greu, e foarte greu să depui efort, nu mă refer doar la efort fizic, ci și la psihic. Uneori ai foarte multe obstacole care sunt în fața ta, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunți. Asta înseamnă că trebuie să încerci, chiar dacă în momentul respectiv nu o să reușești. Trebuie să te lupți până la capăt și să-ți urmărești visul.

– Elwira Petre

Elwira și Mihai Petre încearcă să-și învețe copii, dar și elevii de la școala de dans, cât de important este să nu renunți niciodată la ceea ce îți dorești cu adevărat.

Cuplul a demonstrat în cadrul comeptișiei Asia Express: Drumul Împăraților că indiferent de situație, nu trebuie să renunți, ci trebuie să lupți pentru ceea ce îți dorești până în ultimul moment. Deși a fost o competiție extrem de solicitantă, Elwira și Mihai au reușit să facă față cu brio tuturor provocărilor. Te invităm să urmărești interviul complet cu Elwira Petre mai jos.

Elwira Petre s-ar întoarce oricând în competiția Aisa Express: Drumul Împăraților

Deși este o competiție extrem de solicitantă, Elwira Petre s-ar întoarce din nou cu sufletul deschis la Asia Express. Concurenta din cel de-al patrulea sezon al show-ului ne-a povestit câte puțin despre lecțiile învățate în cadrul emisiunii.

Relația dintre Elwira și Mihai Petre era deja una extrem de bine consolidată. Totuși, în urma concursului cei doi au învățat lucruri noi unul despre celălalt.

Relația noastră a devenit și mai puternică. Ne cunoaștem foarte bine, știm când ne putem baza unul pe celălalt, știm foarte bine cum o să reacționăm în anumite situații. Asia ne-a dovedit că știm să ne înțelegem doar din priviri. Am devenit mai puternici.

– Elwira Petre

Dacă s-ar putea întoarce în competiție, Elwira l-ar alege tot pe soțul său să-i fie alături. Cei doi au reușit să facă o echipă incredibilă și au demonstrat cât de importantă este familia. Competiția le-a întărit relația.

Chiar dacă amândoi au dus dorul fetelor lor, sprijinul și susținerea pe care și-au oferit-o reciproc. Acestea i-au ajutat întotdeauna să meargă mai departe. Elwira este de părere că Asia Express: Drumul Împăraților a făcut multe schimbări în bine în viața sa.

Îi puteți urmări pe Mihai și Elwira Petre în Asia Express: Drumul Împăraților, duminica de la ora 20:00, și de luni până miercuri de la 20:30, pe Antena 1. Edițiile complete al show-ului pot fi urmărite doar în AntenaPLAY.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×