Reclamă

Alexandra Ungureanu, despre umanitate și generozitate în competiția Asia Express: „Poți să schimbi într-o secundă destinul unui om pe care nu-l cunoști”

Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi din țară. Cu multe povești și entuziasm în voce, aceasta ne-a povestit câteva aventuri pe care le-a trăit în cadrul competiției Asia Express: Drumul Împăraților. Alături de mama sa, Anca Ungureanu, a intrat în competiție pentru a câștiga amuleta de 30 000 de euro în cel de-al patrulea sezon al concursului Asia Express. Parcursul lor în competiție a fost unul presărat cu momente emoționante, dar și foarte tensionate. Echipa formată din Alexandra și Anca Ungureanu a reușit să impresioneze prin inteligență și determinare.

Publicat: 27 septembrie 2021, 13:37 / Actualizat: 28 septembrie 2021, 9:48

Alexandra și mama sa, Anca Ungureanu, au o relație foarte apropiată. Cele două se susțin reciproc și se sprijină atunci când momentele dificile din competiție le provoacă. Alexandra și Anca Ungureanu și-au adunat puterile și au spus ”DA” unei competiții unice care le va testa cu fiecare probă rezistența, dar și relația pe care cele două o au.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandra Ungureanu, despre umanitate și generozitate în competiția Asia Express

Alexandra Ungureanu a ales să ofere echipei CaTine.ro un interviu sincer. Artista ne-a povestit mai multe detalii despre parcursul său în competiția Asia Express: Drumul Împăraților. De la momentele care au emoționat-o, până la cele care i-au adus bucuria pe chip.

Cântăreața a trăit experiențe intense pe care a avut ocazia să le împărtășească cu cea mai importantă persoană din viața sa, mama sa, Anca Ungureanu. De altfel, probele dificile au fost cele care au făcut-o pe Alexandra să se îngrijoreze în primul rând pentru mama sa.

Cu toate acestea, amândouă și-au găsit puterea pentru a face față cu brio tuturor provocărilor. Alexandra și Anca Ungureanu au avut de respectat câteva reguli stricte. Ele nu au avut voie să aibă în posesie bani, hărți sau telefoane. Alexandra ne-a mărturisit că în primele zile cel mai mult a dus lipsa telefonului.

Probele și adrenalina au fost lucrurile care au făcut-o până la urmă pe artistă să nu mai ducă lipsa telefonului. Nu lucrurile fizice au fost cele care i-au lipsit cel mai mult Alexandrei în competiție.

Reclamă

Mi-ar fi fost extraordinar de greu să fiu în competiție fără mama și să nu pot lua legătura cu ea. În același timp, Asia Express e o experiență foarte intensă și personală. Chiar dacă împărtășești totul cu cel de lângă tine, fiind personalități diferite, te simți la un moment dat foarte singură.

– Alexandra Ungureanu

Diferența de generații a fost cea care a pus uneori o barieră în comunicarea Alexandrei cu mama sa. Cu toate acestea, artista ne-a mărturisit că în urma competiției a ajuns să aibă o relație și mai frumoasă cu Anca Ungureanu.

Experiența Alexandrei Ungureanu la Asia Express: Drumul Împăraților

Reclamă

Experiența pe care Alexandra Ungureanu a trăit-o în cadrul celui de-al patrulea sezon al competiției Asia Express: Drumul Împăraților a fost una cu totul deosebită. Artista s-a bucurat foarte mult că a avut-o tot timpul alături pe mama sa. Pentru Alexandra ar fi fost foarte dificil să se afle departe de Anca Ungureanu. Cele două au o relație extrem de strânsă, iar competiția le-a unit mai mult ca niciodată.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Alexandra Ungureanu în timp ce stă pe o canapea albastră și poartă o pereche de pantaloni albi și o bluză neagră și vorbește despre experiența la Asia Express
Primele zile ale competiției au fost cele mai dificile pentru artistă. Deși s-a gândit de multe ori să renunțe, Alexandra Ungureanu și-a adunat puterile. Artista a devenit foarte competitivă și dornică să aibă un parcurs cât mai frumoas alături de mama sa / CaTine.ro

Dacă ar putea să o ia de la capăt, Alexandra Ungureanu nu ar ezita. Cu toate acestea, nu ar vrea să o mai supună pe mama sa probelor dificile și emoțiilor intense. Alexandra ar alege să meargă din nou în competiția Asia Express: Drumul Împăraților alături de verișorul său.

Cântăreața ne-a povestit câte puțin și despre alimentația pe care a avut-o în timpul competiției. Cel mai des a consumat pâine, iar specialitatea care i-a ajuns la inimă a fost dulceața de smochine.

Primele zile ale competiției au fost cele mai dificile pentru artistă. Deși s-a gândit de multe ori să renunțe, Alexandra Ungureanu și-a adunat puterile. Artista a devenit foarte competitivă și dornică să aibă un parcurs cât mai frumoas alături de mama sa.

Ajungi să te întrebi cine ești tu în viață. Acolo, tot ce ai construit: celebritate, carieră, faimă nu mai contează. Dacă nu știi cine ești vine un moment în care te cauți în această competiție. Cine ești tu ca om? Este o problemă foarte interesantă pe care o rezolvi pe moment sau meditezi chiar și la întoarcerea din competiție.

– Alexandra Ungureanu

La fel ca pentru artista Eliza Natanticu, competiția Asia Express: Drumul Împăraților a fost pentru Alexandra un prilej unic de a se descoperi. Te invităm să urmărești și experiența Elizei în competiție în interviul pe care l-a acordat echipei CaTine.ro.

Evoluția Relației dintre Alexandra Ungureanu și mama sa, Anca Ungureanu, pe parcursul emisiunii

Pe tot parcursul interviului, Alexandra a amintit-o pe mama sa. Pentru artistă a fost foarte important să o protejeze pe mama sa. Alexandra și-a dorit foarte mult să o aibă alături pe Anca și să poată parcurge acest drum împreună. Deși diferența dintre generații și-a spus de multe ori cuvântul pe parcursul emisiunii, Alexandra a descoperit lucruri noi despre dinamica relației pe care o are cu mama sa.

Alexandra și Anca Ungureanu au reușit să-și ducă relația la un alt nivel și să se înțeleagă una pe cealaltă mai bine ca niciodată. Echipa lor a fost una puternică și unită pe parcursul emisiunii Asia Express: Drumul Împăraților.

După ce s-au întors acasă, Alexandra și Anca Ungureanu au decis să aștepte o vreme până ce lucrurile trăite în cadrul concursului s-au așezat pentru fiecare.

Mamei i-a fost incredibil de greu. Dorința mea de aventură e posibil să-i fi îngreunat puțin situația. Toate problemele dintr-o relație mamă fiică au ieșit la suprafață foarte ușor. Însă a existat și curajul de a ne recunoaște problemele.

– Alexandra Ungureanu

Au fost multe momente dificile care au făcut-o pe Alexandra Ungureanu să creadă că relația cu mama sa ar putea avea de suferit. Artista și-a deschis sufletul și ne-a povestit mai multe în interviul de mai jos pe care te invităm să-l urmărești cu drag.

Alexandra și Anca Ungureanu au reușit să depășească momentele tensionate și să ducă la bun sfârșit fiecare provocare. Diferențele dintre ele au sudat și mai mult legătura strânsă pe care o aveau deja.

La întoarcerea din competiție cele două au ales să stea pentru câteva zile departe una de cealaltă. În momentul în care s-au regăsit au realizat că relația lor a evoluat într-un mod impresionant. Acum au o legătură mai puternică și mai profundă.

Lecțiile pe care Alexandra Ungureanu le-a învățat în competiția Asia Express: Drumul Împăraților

Competiția Asia Express: Drumul Împăraților a adus multe schimbări în viața artistei Alexandra Ungureanu. Aceasta ne-a povestit câte puțin despre lecțiile pe care le-a învățat î timpul competiției. Pentru cântăreață a fost un prilej foarte bun să se detașeze de problemele de zi cu zi și să înceapă o călătorie nouă pentru descoperirea sinelui.

În competiție ajungi să te descoperi pe tine. Eram tot timpul prezentă și îmi doream să ajung cât mai departe în concurs. Îmi doream să repar niște lucruri pe care le-am sesizat la mine. În competiție mi-a fost mult mai clar că trebuie să le schimb.

– Alexandra Ungureanu

Înainte de a pleca la drum alături de mama sa, Alexandra Ungureanu a încercat să afle cât mai multe lucruri despre concurs de la foștii concurenți. Dacă ar putea să dea timpul înapoi, artista și-ar dori să fi învățat din timp limba turcă. Deși diferențele culturale nu au deranjat-o în mod deosebit, lipsa de comunicare i-a pus de multe ori piedici în timpul competiției.

Am învățat foarte multe despre umanitate și generozitate, despre cum poți să schimbi într-o secundă destinul unui om pe care nu-l cunoști. Este una din cele mai importante lecții pe care le-am învățat.

– Alexandra Ungureanu

Competiția Asia Express: Drumul Împăraților i-a adus Alexandrei Ungureanu multe lecții importante. Artista i-a sfătuit pe cei din jur să nu lase timpul să treacă la întâmplare și să trăiască fiecare secundă din plin.

Dacă ar putea să rezume experiența sa în trei cuvinte acelea ar fi: nebunie curată, aventură fără limite și libertate.

Așteptam cu sufletul la gură să-i urmărim evoluția Alexandrei Ungureanu alături de mama sa, Anca Ungureanu în competiția Asia Express: Drumul Împăraților.

Poți să le urmărești și tu parcursul în concurs pe AntenaPLAY. Îi mulțumim Alexandrei pentru interviul plin de sinceritate, dar și pentru lecțiile valoroase și sperăm să o revedem la fel de zâmbitoare și optimistă. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×