Reclamă

Eugenie Bouchard a făcut spectacol la plajă. Cum și-a expus silueta celebra jucătoare de tenis

Eugenie Bouchard a făcut un adevărat spectacol la plajă în Miami. Sportiva în vârstă de 28 de ani a atras privirile tuturor într-un costum de baie galben. Fizicul său de invidiat a impresionat rapid oamenii din jurul său. Jucătoarea de tenis este cunoscută în lumea sportului pentru reușitele sale pe teren. Aceasta a devenit prima jucătoare canadiană care a reprezentat Canada la Campionatele de la Wimbledon din 2014 în finala unui turneu de Grand Slam la simplu.

Publicat: 27 noiembrie 2021, 6:46 / Actualizat: 15 octombrie 2022, 11:15

Eugenie Bouchard știe cum să se facă remarcată în fața celorlalți. Jucătoarea de tenis a fost surprinsă recent alături de prietenii săi în timp ce se distra la plajă în Miami. Aceasta a renunțat la activitățile sportive și s-a bucurat de soarele puternic pentru a se bronza. Admiratorii sportivei s-au bucurat să o vadă în afara terenului de tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugenie Bouchard a făcut spectacol la plajă

Eugenie Bouchard a mers să se distreze alături de prietenii săi pe o plajă din Miami. Sportiva a renunțat la echipament și s-a relaxat o zi întreagă la soare. Deși iubitul său, Mason Rudolph nu a fost prezent alături de ea, aceasta s-a bucurat de compania prietenilor.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Eugenie Bouchard cu un top alb a făcut spectacol pe plajă în Miami cu fizicul său
Eugenie a atras rapid atenția celor din jur cu fizicul său de invidiat / Profimedia Images

Eugenie a atras rapid atenția celor din jur cu fizicul său de invidiat. Vedeta are un tonus incredibil, iar corpul său pare sculptat. Sutele de ore petrecute la antrenamentele dificile și-au pus amprenta în mod pozitiv asupra sa. Eugenie a optat pentru un costum de baie din două piese galben.

Reclamă

Acesta a lăsat la vedere fizicul perfect și bronzul pe care a reușit să-l obțină. După plajă, sportiva a decis să se acopere și a purtat un top alb la care a asortat o eșarfă în aceeași nuanță cu cea a costumului de baie. Eugenie și-a prins eșarfa în talie și-a transformat-o rapid într-o fustă scurtă.

În partea de sus aceasta a ales o pălărie neagră pentru a se feri de razele soarelui. Jucătoarea de tenis și-a lăsat abdomenul și picioarele tonifiate la vedere. Părul a fost tot timpul desprins într-o coafură lejeră. Blondina nu a ținut cont de nimic.

De altfel, fanii au remarcat rapid că Eugenie Bouchard a făcut un adevărat spectacol cu fizicul său la plajă în Miami. Deși are nenumărate premii și se bucură de o carieră de succes în tenis, Eugenie nu uită să se distreze alături de cei mai buni prieteni.

Reclamă

Cum și-a început Eugenie Bouchard cariera

Eugenie Bouchard a făcut un adevărat spectacol la plajă în Miami. Sportiva a lăsat de-o parte meciul de tenis și s-a distrat alături de prietenii săi. Eugenie Bouchard s-a născut la 26 februarie 1994 și a ajuns să-și reprezinte țara în Campionatele de la Wimbledon din 2014.

A fost prima jucătoare canadiană care și-a reprezentat țara la finala unui turneu de Grand Slam la simplu, însă a fost învinsă de Petra Kvitova. Totodată, Eugenie Bouchard a ajuns până în semifinalele Australian Open. În 2014. Eugenie a reușit să obțină un titlul în 2012 la Wimbledon și a devenit noua WTA a anului la sfârșitul turneului din 2013.

Eugenie Bouchard într-o bluză albă și o pereche de bantaloni negri pe terenul de tenis
Eugenie Bouchard s-a născut la 26 februarie 1994 și a ajuns să-și reprezinte țara în Campionatele de la Wimbledon din 2014 / Profimedia Images

Cariera sa a cunoscut un real succes din acel moment, având totodată cea mai înaltă poziție din clasamentul WTA. Eugenie Bouchard a ajuns pe locul 5 mondial și a primit titlul de prima jucătoare de tenis din Canada care a reușit să se claseze în top 5 la simplu.

La fel ca Serena Williams și multe alte jucătoare de renume, Eugenie Bouchard a început să practice acest sport de la o vârstă fragedă. Jucătoarea de tenis a intrat pe teren încă de la vârsta de cinci ani când a început să se antreneze.

Tatăl său a fost cel care s-a implicat foarte mult în cariera sportivei și a încercat să-i găsească tot timpul sponsori pentru a-și îndeplini visul. Eugenie a luptat întotdeauna pentru ceea ce și-a dorit și a intrat rapid în sufletul oamenilor prin jocul său corect și dorința puternică de a fi cea mai bună în ceea ce face.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×