Reclamă

Pe ce loc se află Emma Răducanu în WTA și câți bani a câștigat din tenis după victoria de la US Open

Emma Răducanu s-a calificat în semifinalele US Open după victoria cu Belinda Bencic, locul 12 WTA. Potrivit digisport.ro, sportiva are numai 18 ani și reprezintă Marea Britanie, dar tatăl ei este român. Află pe ce loc se află Emma Răducanu în WTA și câți bani a câștigat din tenis după victoria de la US Open.

Publicat: 9 septembrie 2021, 13:14 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 18:37

Recent, Emma Răducanu a declarat că nu este deloc interesată de recorduri. Sportiva de numai 18 ani a spus că nu se aștepta să o învingă pe Belinda, care este un adversar dificial și care a jucat și a fost medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo, potrivit Tennis365.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe ce loc se află Emma Răducanu în WTA

Potrivit WTA, o serie de reușite poate crea impulsuri și credința că orice vrei se poate realiza.

„Fenomenul din Marea Britanie” este numită Emma Răducanu de presa sportivă internațională. Nivelul de joc al sportivei a crescut foarte mult în ultimul timp și dă dovadă de prestații din ce în ce mai bine puse la punct. Victoria împotriva Belindei Benciuc i-a adus calificarea în semifinalele US Open.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Emma Răducanu, în timp ce se pregătește să lovească în timpul meciului cu Belinda, la US Open 2021
Emma Răducanu a spus că jocul ei s-a îmbunătățit datorită echipei sale extraordinare, dar și datorită familiei / Profimedia Images
Reclamă

Emma Răducanu a devenit prima jucătoare de tenis care ajunge în semifinalele US Open și care a început competiția în calificări. În acest moment, Emma Răducanu a urcat pe locul 51 în Top 100 WTA. Britanica este a treia sportivă din afara top 100 care ajunge în semifinalele US Open. Înaintea ei au mai fost Billie Jean King în şi Kim Clijsters în 2009.

Potrivit publicației menționate mai sus, Emma Răducanu a dat dovadă de o formă remarcabilă la US Open. Și pe plan financiar sportiva stă foarte bine după calificare. Până în acest moment al competiției, Emma Răducanu are un cec de peste 600 000 de dolari. Până să ajungă la US Open 2021, spotriva câștigase din tenis doar 300 000 de dolari, dar iată că se apropie cu pași rapizi de primul milion de dolari făcut din sportul care o pasionează.

Declarația Emmei Răducanu după victoria cu Belinda Bencic

Reclamă

Emma Răducanu a spus că jocul ei s-a îmbunătățit datorită echipei sale extraordinare, dar și datorită familiei.

O altă jucătoare care a scris istorie în tenis încă de mică este Serena Williams. Povestea ei este acum baza unui film dedicat tatălui ei, care a făcut orice pentru a o susține în acest sport.

Sunt atât de mulţumită că am reuşit! Belinda este o adversară dificilă. Ea este medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Este o jucătoare grozavă şi am ştiut că va fi un meci foarte dificil din toate punctele e vedere. Mi-au trebuit câteva reglaje la început pentru a mă obişnui cu viteza ei, cu agresivitatea de care dă dovadă în teren. Odată ce m-am reglat, m-am menţinut, nu am insistat.

Am găsit o modalitate de a câştiga, dar a fost foarte dificil să joc împotriva cuiva de la un asemenea nivel. Să spunem că am o dorință mare de a câştiga fiecare meci pe care îl joc. Nu vreau să mă grăbesc. Îmi place să fac totul la timpul potrivit. Dacă am grijă de ce pot controla, atunci asta îmi va da mereu cele mai bune oportunități. Până acum, cred că a funcţionat foarte bine pentru mine să nu mă grăbesc. Este suficient în această etapă şi nu voi schimba nimic.

De fapt, nu am idee despre niciunul dintre recorduri. Este prima dată când am auzit astăzi că am fost prima jucătoare din calificări care a ajuns în semifinale. Nu aveam idee de asta. Da, nu sunt aici să alerg după recorduri. Am grijă doar de ceea ce pot face în momentul respectiv şi în meciul care vine.

– Emma Răducanu

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×