Reclamă

Will Smith glumește pe seama trupului său. Cum își amuză actorul fanii

Will Smith a intrat în atenția tuturor după ce s-a plâns că trupul său intens lucrat în sala de sport a dispărut din cauza pandemiei de Covid-19. Acesta s-a concentrat în ultimul timp pe sănătatea trupului și pe exerciții fizice pentru a scăpa de kilogramele acumulate în timpul carantinei. Acum, Will Smith glumește din nou pe seama trupului său.

Publicat: 20 iunie 2021, 7:08

Actorul se numără printre celebritățile care sunt mereu în atenția presei, dar și care își țin la curent fanii cu ceea ce se întâmplă în viața lor. Will Smith a publicat de această dată un nou filmuleț pe contul de Instagram. Fanii sunt pur și simplu fascinați de ceea ce poate face actorul, scrie People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Will Smith glumește pe seama trupului său

Actorul în vârstă de 52 de ani a publicat un filmuleț amuzant pe contul de Instagram. Will Smith a spus că este un material video dedicat celor care au nevoie de o reîmprospătare a memoriei atunci când intră în sala de sport după atâta timp.

Videoclipul a fost intitulat „Încercând să ne amintim cum să folosim sala de sport după carantină”. Materialul îl prezintă pe actor în timp ce folosește greșit echipamentele sportive din sală.

După ce le-a arătat fanilor că abdomenul lui nu mai are pătrățele, Smith a publicat în ultimul timp filmulețe în care le prezintă celor care îi urmăresc antrenamentele istovitoare. În stilul caracteristic, multe dintre filmulețe erau presărate cu umor. Acesta vrea să-și reintre cât mai repede în forma fizică de dinainte de pandemie. Cu toate acestea, se ține de glume, lucru care e mereu pe placul fanilor.

Reclamă

În luna mai, Will Smith a declarat că „se află în cea mai proastă formă a vieții” și tot atunci și-a anunțat fanii că va prioritiza condiția fizică.

„Acesta este corpul care m-a purtat printr-o întreagă pandemie și nenumărate zile în care pășeam prin cămară. Îmi place acest corp, dar vreau să MĂ SIMT mai bine. Gata cu briosele de la miezul nopții.”

Reclamă

Cum plănuiește Will Smith să-și recapete forma fizică

Pe data de 4 mai Will Smith a declarat că își documentează transformarea într-un parteneriat cu Youtube. Acesta lucrează la o mini serie de filmulețe care va apărea anul viitor. Actorul vrea să le arate oamenilor cum se păstrează el în formă.

Docuseriile de fitness în șase părți, intitulate Cea mai bună formă a vieții mele, îl vor urmări pe Smith „provocându-se să-și îmbunătățească fiecare aspect al trupului său, de la agilitate la putere până la recuperare și multe altele, făcând echipă cu oaspeți, inclusiv sportivi profesioniști, oameni de știință și experți și cei mai buni creatori YouTube”, potrivit unui comunicat.

Will Smith va juca în rolul lui Richard Williams, tatăl Serenei Williams. Este o producție biografică, care potrivit Variety se va numi King Richard. Filmul se concentrează pe povestea de viață a tatălui tenismenei. Richard Williams a trecut peste orice fel de obstacole pentru a-și vedea fiicele campioane. S-a scris mult despre alegerea lui Will Smith în rolul principal. S-a făcut referire adesea chiar și la faptul că nuanța pielii nu este la fel de închisă precum cea a familiei Williams.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×